Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja nie chcialam plastrów nigdy bo się bałam, że sie odkleją, i to jest niezależne ode mnie. a w tabsach ja cały czas mam kontrolę![]()
ja nie chcialam plastrów nigdy bo się bałam, że sie odkleją, i to jest niezależne ode mnie. a w tabsach ja cały czas mam kontrolę![]()
edit.
Misia odpisala:
"Mialam usg. Michas wazy 1850g no ale znowu jest o 4tyg za maly. tak jak poprzednio pytali czy nie pale ale ja w zyciu nie mialam papierosa w ustach. moj tata pali ale nie w domu wiec na razie nic wiecej nie wiem. clio do mnie pisala jak dobrze ze mam z wami kontakt. a co na forum?"
odpisalam i sie zapytalam co mu grozi tym ze jest za maly i odp.
" no tego o mi nie powiedzieli, tylko wymiary glowki sie zgadzaja z tyg. jutro rano bedzie moj lekarz to dowiem sie czegos wiecej. buziaki kopniaki od Michasia"
em_x skutki ubozne przy tabsach istnieja jestem tego zywym przykladem
mialam nudnosci bole brzucha krawieni ktorych byc nie pwoinno zle sie czulam wymiotowalam myslalam ze to grypa zoladkowa jednak leki nie pomagaly poznie juz sie okazalo ze jestem w ciazy.
no jasne, ze istnieja, i z tego powodu sie ciesze, ze mnie ominely. moze dlatego, ze mam tabletki z mala iloscia hormonów.. a moze Twoje byly zle dobrane? bo cos takiego naprawde nie jest normalne i zle dobranymi tabletkami naprawde mozna niezle pacjentce namieszac..
daffodill - po prostu masakra zeby lekarz na oko przepisywal hormony ktore naprawde duzo zmieniaja w organizmie :/ do tego jeszcze doszlo pewnie, ze masz wrazliwy organizm i juz sie cyrk zaczął.. mnie ostatnio moj lekarz prawie okrzyczal jak nie przynioslam mu wynikow badan kiedy przyszlam po nowe opakowanie tabletek. powiedzial, ze jesli nastepnym razem nie przyniose to juz mi nie przepisze. naprawde cos strasznego, ze tak Cie potraktowano. i myslisz, ze ciaza byla wynikiem wymitow itd? czy moze po prostu tableteki z jakiegos powodu nie zadzialaly?