reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lolak ty to artystka jesteś :) hehe
mariola9 ja używam Lirene City Matt kosztuje 20zł a wydajny bardzo i długo się trzyma :) kolor toffe bo jest naprawdę jasny a beż jest za blady :p
Pati humorek chyba przez poranek taki i pogoda do tego ja ostatnio też tak miałam :p
Daff uważaj, mnie osobiście denerwują ci z ulotkami dzwonia do wszystkich, zapychają skrzynki a jest na to w holu specjalna kieszonka ;/ ostatnio takiego chłopaka ochrzaniłam bo mnie obudził

a ja zrobiłam sobie michę kisielku z jabłkiem do tego flipsy i mam obiadek jak sie patrzy :D

uwazam uwazam:)
wiesz ja jak mieszkalam wczesniej gdzie indziej i pod 1 a bylam w ciazy a pozniej tuz po porodzie to wkurzalo mnie to strasznie bo wszyscy dzwonili mi pod 1. a poczatki po porodzie byly trudne... nocki zarwane w dzien odsypialam razem z mala a czesto zdarzyl sie ktos kto mnie budzil bo ulotki roznosil itp. mozna bylo na glowe dostac.. teraz mieszkam pod 2 i jest ciszaa:)

reklama
clio a ja myslalam ze juz rodzisz...:p heh

ze mnie leci jak cholera:/ brzuch bardziej boli... to co bylo we wtorek i srode to nic :/// zaczela sie ciota na maxa:/ maz pojechal wlasnie po syropy dla dzieci i mi po tabletki i bede sie od dzis antykoncepcjonizowac :-D (ale utworzylam slowo:-D)

clio a ja myslalam ze juz rodzisz...:p heh

ze mnie leci jak cholera:/ brzuch bardziej boli... to co bylo we wtorek i srode to nic :/// zaczela sie ciota na maxa:/ maz pojechal wlasnie po syropy dla dzieci i mi po tabletki i bede sie od dzis antykoncepcjonizowac :-D (ale utworzylam slowo:-D)

bedziesz brala teraz? ja zaczynalam od pierwszego dnia krawaiwenia. a jakie bedziesz brala?
ja stosowalam yasminelle ale zle je znosilam i w ciaze zaszlam wiec teraz musze sprobowac innych po ktorych lepiej bede sie czula.

bedziesz brala teraz? ja zaczynalam od pierwszego dnia krawaiwenia. a jakie bedziesz brala?
ja stosowalam yasminelle ale zle je znosilam i w ciaze zaszlam wiec teraz musze sprobowac innych po ktorych lepiej bede sie czula.
poprzednie dwa dni to chyba bylo takie plamienie, a od dzis tak naprawde sie zaczelo;-) wiec od dzis zaczynam i bede brac teraz Azalie. ale ja karmie piersia to wiesz:-) inne sie bierze normalnie a inne jak sie karmi;-)
Mam nadzieje ze teraz bedzie mozna cos spokojnie robic.... a nie ciagle w strachu... :/ przez to to naprawde sie odechciewa heh;]
Bopo Hania bralam zastrzyk i zaszlam;] po danieleu tez zastrzyk bralam i potem pół roku walczylam by odzyskac po odstawieniu tego okres;] normalnie brak slów i dlatego teraz zwykle tabletki bede brac.

lolkak dobrze napisalas:-D

Dziewczyny jak biore Microgynon i jak dla mnie jest w porządku...
Eliza fajne to słowo hehehe

ja obiad nastawiłam ... a tak nic sie nie chce... Oh niech ta pogoda sie zmienia w końcu :[

Daff a plastrów nie chcesz? ja na Evrze super znosiłam i @ i samopoczucie jakby lepsze

Elizka słowotwórstwo jest cool ANTYKONCEPCJONIZOWAĆ od dzisiaj moje ulubione słowo :D:D:D

clio :-D :-D :-D :-D :-D

O własnie laski a jak to jest z antykoncepcją i alkoholem? mozna napic sie piwa np? czy zakazane? bo czytam ulotke i nie widze wzmianki o tym.... :dry:
Wiecie ja to alkoholiczka wiec sie pytam.....:-D
nie no zartuje oczywiscie:-D pytam sie na zas tak , bo nie jestem obeznana w tym temacie...:dry:

reklama
Do góry