Hello śpiochy wstawać!!!
Super ze Mikołaj już sam posiaduje.

Antuanet24 życzę zdrówka dla Kubusia zeby obyło się bez antybiotyku
Ja wczoraj byłam taka padnięta że tylko Was pocztytałąm wszystkiego nie wyłapałam ale mimo wszystko starałam się
Dziś jedziemy do Lublina cakiem niedługo tylko mój M pojechał jeszcze do pracy po jakieś dokumenty. Aha zdobył 7 miejsce na tych zawodach indywidualnie i 3 drużynowo jak na amatora jest z siebie dumny!
mam nadzieję kupić sukienkę bo jutro mamay wesele i to bedzie niezły stresić dla mnie bo Gabi ma się opiekowac moja siostra całe szczęsie bedą pod ręką w hotelowym pokoju.
Gabi już lepiej pije z butli ale niestety ode mnie a od M nie chce
Ale z czasem i to przyjdzie tylko cos mało rano je dopiero rozkręca sie w ciagu dnia i chyba na śnadanko zaproponuje jej kaszkę.
Miłego dzionka dziewuszki ja zmykam bo dzień intensywny mnie czeka a pogoda raczej mało energetyczna
ja Ci się spało i Mikołajowi z czopkiem?Mikołaj dostał dziś czopek Vibrucol i zobaczymy jak minie noc![]()
Super ze Mikołaj już sam posiaduje.
M ogląda ja całe szczęście się nie wcuiągnęłamDzisiaj nowa seria Housa!!!:-):-):-) DWA Odcinki!!!:-):-):-)

Pięknie ma teraz natalka spokój, niech sobie ćwiczy do woli i cieszy się z "wolności"Dzięki dziewczyny za kciuki:-):-)dziś oficjalnie możemy spalić i pożegnać majty:-):-):-):-):-):-)
możemy zachęcać i ćwiczyć siedzenie
/
Antuanet24 życzę zdrówka dla Kubusia zeby obyło się bez antybiotyku

Ja wczoraj byłam taka padnięta że tylko Was pocztytałąm wszystkiego nie wyłapałam ale mimo wszystko starałam się

Dziś jedziemy do Lublina cakiem niedługo tylko mój M pojechał jeszcze do pracy po jakieś dokumenty. Aha zdobył 7 miejsce na tych zawodach indywidualnie i 3 drużynowo jak na amatora jest z siebie dumny!
mam nadzieję kupić sukienkę bo jutro mamay wesele i to bedzie niezły stresić dla mnie bo Gabi ma się opiekowac moja siostra całe szczęsie bedą pod ręką w hotelowym pokoju.
Gabi już lepiej pije z butli ale niestety ode mnie a od M nie chce

Ale z czasem i to przyjdzie tylko cos mało rano je dopiero rozkręca sie w ciagu dnia i chyba na śnadanko zaproponuje jej kaszkę.
Miłego dzionka dziewuszki ja zmykam bo dzień intensywny mnie czeka a pogoda raczej mało energetyczna