umi babo jakie ty masz sliczne zdjecie w galerii swojej! no sozk! nie moge sie napat5rzec. laska wracaj do tego k oloru wlosow! chyba najlepeij ci w nim ze wsyztskich bo fakt widac ze ich miaals duzo!
nie lipa kochana tylko psokojnie. krok po kroku i zalapiesz wszystko. jak tworzysz suwaczek kopiujesz kod bbcode....
klikasz u gory w rogu w ustawienia.. otwieraja sie ustawienia i po lewej stronie nizej masz edytuj sygnature.. masz tam takie biale puste okienko... do niego wklej ten kod iz apisz zmiany.
super ze spotkasz coreczke i zapalam [*] dla dziadka.
hej dziewczyki ja niedanwo wstalam mialam nie przespana noc jak same widzialyscie po moim poscie o ktorej godzinie on powstaldzisiaj jade o Polski tak wogule mnieszkam jakies 1200 km od Polski jutr pogrzeb wkoncu zobacze moja coreczke bo pojechala do babcina wakacje 3 tydzien zlecial jestem szczesliwa ze zobacze mojego smyka dziekuj za podbowiedz co do suwaczka a co do edycji tekst to nie wiem czemu mi to nei wyskoczylo czuje sie jak pierwszy raz na foum w zyciu
hehe pozdrawiam i bardzo dziekuje za cieple slowa tuchy jestem wlasnie w trakcie starank o drugig maluszkaod jakiegos roku mi to juz nie wychodzi idzie sie zalamac
![]()
nie lipa kochana tylko psokojnie. krok po kroku i zalapiesz wszystko. jak tworzysz suwaczek kopiujesz kod bbcode....
klikasz u gory w rogu w ustawienia.. otwieraja sie ustawienia i po lewej stronie nizej masz edytuj sygnature.. masz tam takie biale puste okienko... do niego wklej ten kod iz apisz zmiany.
super ze spotkasz coreczke i zapalam [*] dla dziadka.
Ostatnia edycja: