reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi babo jakie ty masz sliczne zdjecie w galerii swojej! no sozk! nie moge sie napat5rzec. laska wracaj do tego k oloru wlosow! chyba najlepeij ci w nim ze wsyztskich bo fakt widac ze ich miaals duzo!

hej dziewczyki ja niedanwo wstalam mialam nie przespana noc jak same widzialyscie po moim poscie o ktorej godzinie on powstal:confused2:dzisiaj jade o Polski tak wogule mnieszkam jakies 1200 km od Polski jutr pogrzeb wkoncu zobacze moja coreczke bo pojechala do babcina wakacje 3 tydzien zlecial jestem szczesliwa ze zobacze mojego smyka dziekuj za podbowiedz co do suwaczka a co do edycji tekst to nie wiem czemu mi to nei wyskoczylo czuje sie jak pierwszy raz na foum w zyciu:confused2:hehe pozdrawiam i bardzo dziekuje za cieple slowa tuchy jestem wlasnie w trakcie starank o drugig maluszkaod jakiegos roku mi to juz nie wychodzi idzie sie zalamac:szok:

nie lipa kochana tylko psokojnie. krok po kroku i zalapiesz wszystko. jak tworzysz suwaczek kopiujesz kod bbcode....
klikasz u gory w rogu w ustawienia.. otwieraja sie ustawienia i po lewej stronie nizej masz edytuj sygnature.. masz tam takie biale puste okienko... do niego wklej ten kod iz apisz zmiany.

super ze spotkasz coreczke i zapalam [*] dla dziadka.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc:) wlasnie sie zarejestrowałam na wasze forum:) Ja mam 19 lat i też sie staramy o dzidziusia i jak większosc z was nie wstydze sie tego:) Tylko coś nam nie idzie... to juz 5 cykl i dalej nic:(

Daff a noo 18 ze mnie na pozorowanej zadumie była wiec siła rzeczy musiałam fajnie wygladac:-p ale mam plan zeby wrocic do tego ciemnego na swieta

edit Sylunia napisz cos o sobie uczysz sie pracujesz Masz meża, nazeczonego no i w ogole:-)

Ixi- współczuje. U nas siostra S rodziła 2,5 m po mnie. Chciała czasem brać małego na ręce.To ja ją prosiłam by nie dzwigała. Zawsze dawałam na chwile jak siedziała. Albo oglądała sobie go jak leżał w wózeczku. Co innego jak już urodziła. Chciała to go też brała na ręce a ja jej małego. uważaj na siebie-pogadaj z mamą,że możesz jej pomóc w różnych rzeczach-np. układanie ciuszków, czy zrobić jej posiłek jak nie ma czasu. A zajmowanie noworodkiem w twoim stanie to naprawde za cieżkie zadanie.

Ja uzywam kosmetyków nivei-jestem zadowolona. Natomiast ostatnio dostałam krem hipp do buźki i jest rewelacyjny,płyny miałam na początku. Mój mały nie może stosować niktórych kosmetyków-bo go wysuszają. Ale te 2 firmy mam sprawdzone i lubie. Chyba nivea troszkę tańsza jest.

dziekuje ci kochana za wsparcie hehe co do tego suwaczka to mnei zrzera hehe a co tej nowej naszej dzewuszki hhe ja tezdo starych sie nie zaliczam jak chodzie o zajscie w ciaze to nie jest takie latwe ja w wieku 18 lat zaskoczylam dopiero po 6 cyklu a teraz mam 2.5 letnia coreczke i prydaloby sie rodzenstw bo moj narzeczony ciage skomla aha chcalam podkreslic ze on nie jest tatusiem biologicznym ojej coeczki bo wstyd sie przyznac tatus roczek po narodzinach sie wypiol chlopak 25 letni a ja gowniarz ale coz teraz ma o wiele lepij mieszkam on jest obcokrajowcem ale kocha go ponad zycie staramy sie i staramy teraz juz jakies 8 cykli i nic nam nie wychodzi wiec kochana 19 glowa do gory nic straconego :) ja za 3 ndi amdni plodne ale nie bede z moim bo jade sama do polski bo onma prace

ps dziekuje wam dziewczynki za tak cieple powitanie :)

hmmmm kochana a moze sam bys mi wkleila te suwaczki bylabym wdzieczna nawet podam logini haslo :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
przeczytalam regulamin dziekuje:) hhhmm moze cos poiem o sobie jak tam stoi :)
wiec leci mi 21 latek mieszkam w holandi z moja coreczka 2.5 letnia laurka wlasnei stam sie drugiego dzidziusia mam narzeczonego ktory jest obcokrajowcem hmmmmmmm moze sie zdziwici albo przestraszyce bo rozne chodza opine o tym kraju ale to tylk stereotypy wiem bo jestem znim od bardzo dawna i krzywda mi sie nie stalo wiec on jest arabem hmmm o to chyba tyle:)

Ostatnia edycja:
reklama
soso Nie no sa ludzie pochodzenia arabskego do których stereotyp o arabach na prawde pasuje no ale przecież nie wszyscy. Super że ty trafilas na porzadnego faceta. A on jest tata twojej córci?

edit Pienie ci wyszła edycja posta:-)

Do góry