reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam. Mnie powoli rozkłada. Mam zapchany nos, gardło boli, mięśnie bolą. Nic tylko czekać aż gorączka złapie.
Dzisiaj czeka mnie sprzątanie bo na jutro gości mamy zapowiedzianych z Warszawy.
Justynki siostrzyczka cioteczna przyjedzie, która jest rok starsza tylko. Ale się moja wybawi.:-D
Daffi Jejku. Jak można zostawiać maluszka pod opieką tak małego dziecka. Ta matka chyba nierozgarnięta czy jakaś...
Misia Fajnie że dzidzia przybiera na wadze.
Vegas Ja z Mareczkiem mam to samo. Im bardziej śpiący tym trudniej go uspać.
Cliio Jejku.jaki Alex słodziutki. Fajnie ze wróciłaś. Każda z nas Ciebie teraz rozumie. ale przyjdzie taki czas że już będziesz miała cały dzień zorganizowany i znajdziesz też czas i dla nas.

reklama
Daff nie kazda próbowała sie nacieszyc małym:-p ja np albo robiłam mleko albo powtarzałam do matury hihi:-p
Clio Jeszcze raz barrdzo Ci gratuluje... co do kolek to pojecia nie mam bo młodego bolał brzuszek raz i to dosc niedawno

A ja jestem chora przez duże CHY

Daff nie kazda próbowała sie nacieszyc małym:-p ja np albo robiłam mleko albo powtarzałam do matury hihi:-p
Clio Jeszcze raz barrdzo Ci gratuluje... co do kolek to pojecia nie mam bo młodego bolał brzuszek raz i to dosc niedawno

A ja jestem chora przez duże CHY

no fakt duzo ml;odych mam bylo...
ja mialam szczescie ze w szkole nie zaszlam w ciaze wiem po kolezankach ze ciezko im bylo.
a tak skonczylam skzole ponad rok jeszcze odczekalam i mam swoje upragnione bobo:)

Zycze ci duzo zdrowka. u mnie gardlo wspaniale a na wieczor jakas tragedia i juz nie wiem czy przejdzie mi bez lekarza czy nie.
ooo i widze ze juz masz "b" :D:D:D

Daff bo jestem w pracy to mam " b":-p a w ddomu kazałam Tomkowi zainstalować klawiature systemowa i jak nie mam b na klawiatce to myszka najeżdżam w systemów ce:-p i wzajemnie duzo zdrowia:-)

hej Kochane=)

Clio gratulacje raz jeszcze. Masz prześlicznego Synalka=) Bardzo mi się podoba również jego pokoik=) Ja nie wiem na szczęście co to kolki u dziecka. Za to Maja /siostrzenica męża/ ma od 5 dnia życia kolki. Szwagier mówił, że w trakcie picia z cyca się tego nabawiła, ale nie wiem o co mu chodzi bo nie miałam z czymś takim do czynienia....

Do mnie położna środowiskowa przyjechała tydzień po porodzie. Ale zadzwoniła wcześniej /pół dnia wcześniej/ i się spytała czy może przyjśc. Tak więc ładnie z jej strony. Poza tym to najlepsza położna jaką znam=D Haha bo innej nie znam=D Ale babeczka zajesuper pod każdym względem. Zawsze chętna do pomocy, nawet teraz nic tylko zadrynkac z problemem a ona pomoże. I taka wesoła i życzliwa zawsze. Często ją widuję.

Mnie bolało w nocy gardło, rano wzięłam Cholinex. Kurcze dużo się tu Choryjoszków robi..

Eliza fajne masz dzieciaczki=) wesołe Trio=)

Daff bo jestem w pracy to mam " b":-p a w ddomu kazałam Tomkowi zainstalować klawiature systemowa i jak nie mam b na klawiatce to myszka najeżdżam w systemów ce:-p i wzajemnie duzo zdrowia:-)

e mi juz zadne zdrowie nie pomoze. moze to choroba na kredyt i jak go dostaniemy to wyzdrowieje;p;p;p;p

właśnie się umówiłam z ginką na cytologię na 18 października. Ostatnio cytologię robiłam w lutym ponad rok temu jak jeszcze w ciąży nie byłam /potem w kwietniu okazało się, żem w ciąży/

kurka właśnie mi drynkali w sprawie pracy i idę na rozmowę ołłł ale żem się zestresowała właśnie.... wrrr

Clio- super,ze do nas wpadłaś. Malutki jest śliczny:)
U nas położna była jakoś po 3 tyg.Ale Adaś 2 tyg spedził w szpitalu.Kolki miał od kiedy miał tydzień. W szpitalu były koszmarne. Jak wróciliśmy do domu to mu się zdażały,ale takie do godziny. Ja masowałam mu brzuszek okrężnymi ruchami zgodnie ze wskazówkami zegara. Kładłam go sobie na brzuch. No i nie obyło się bez leków-systematycznie stosowałam espumisan w kropelkach. Nam pomogło. Trwało gdzieś do 2,5 m.
Siostrzeniec miał takie kolki,ze espumisan,ani inne nie pomagały. Musiał swoje przecierpieć. Potem okazało się,ze ma podejrzenie skazy-po zmianie mleka trochę lepiej było.

Dziewczyny to ja wam się pochwalę pewnym arcydziełem:)
Nasza kochana Ewi narysowała mi portret Julki!
ja jestem zachwycona efektem! jest boski! bedzie zawsze wisial na scianie poki julka go nie zbije.

No i jeszcze Julce 2 dni temu pokazala sie juz ostatnia jedyneczka górna:)

Ostatnia edycja:
reklama
dddsk.jpg

ffffqh.jpg

ggges.jpg

hhhyq.jpg

Dziewczyny wstawiam fotki Michasia, od 3 dni stoi juz :p Ale samego go nie puszczam bo boje sie ze fiknie xD :p
Wpadne za kilka dni i poczytam co tam u waszych dzieciaczków,bo teraz troszke malo czasu mam.
Buziaki dla was i dzieciaczków

Ahaa i wielkie gratulacjie clio widze że dzidzia na świecie suuuper!!!! :)
Ewi pięknie rysujesz naprawde, boski rysunek! :)

Ostatnia edycja:
Do góry