reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lolkak kochana ty dzis masz termin wg suwaczka:): hihi
no to czekamy na ciebie. dalas namiary na siebie ????? jak nie wyslij mi PW:)
dotrzymam towarzystwa jak bedziesz w szpitalu:)

TAŃCZĄCA JULKA

hihi nie patrzcie najakosc bo nagrywam tel o najnizszych wartosciach by filmiki duzo nie zajmowaly no i zeby po godzine sie nie pzresyłały.

[video=youtube;OW7T9f_LIQo]http://www.youtube.com/watch?v=OW7T9f_LIQo[/video]

a tu patrzcie od 1:10 minuty bo wczesniej nie ma nic ciekawego Julka krzata sie i szuka sobie miejsca jak to ona... :)

[video=youtube;sS-w29NkemE]http://www.youtube.com/watch?v=sS-w29NkemE[/video]

Ostatnia edycja:
reklama
Tak, termin to ja mam a kiedy urodzę to inna bajka ;-) Na razie się do szpitala na dłużej (po za KTG jutro) nie wybieram ;-) Mam mikrofon uszkodzony w fonie, więc będę tylko słać esy jakby co ;-) Ale to może w przyszłym tygodniu :-)

artystka fajnie ze wadłas do na s tutaj:-)

Lolkak heh dzis masz termin, na ale te dzidziusie sa jakies uparciuchy ostatnio:-)

Ja w domku sprzątałam, Miki spał sobie 2h :-D a ja kuchnie ogarnełam prawie... ale juz malo zostalo, teraz umyje okna i parapety na górze, i mi zostanie malutko do sprzatnecia na nastepna niedziele:-)
z mama juz sie umowilam ze mi rosolek zrobi na chrzciny no i wiadomo ze pomoze bo na tesciow nie mam co liczyc... podobno nawet na chrzciny nie przyjadą by nam ulzyc "finansowo" (tz. mniej wydac na ich zrganizowanie... co dla mnie 2os mniej to naprawde nie robi różnicy) a drugi powód to moi rodzice (tu ich rozumiem bo sie lubia wchrzniac we wszystko alejednak na zadnych chrzcinach tego nie zrobili, ale jednak to są chrzciny i naprawde glupia sprawa...) heh to sie wyzalilam troszke:-)

pogoda jest super! moje dzieciki od 9 na dworze siedza caly czas:-) no teraz babcie nawiedzily:-D

Elizka robisz w domu chrzciny?
Daff Julka to z Kacprem by sobie potańcowała:-) Jak wróce z pracy to młodemu pokarze on strasznie lubi ogladac zdjecia i filmiki z dziećmi.
lolkak Wrózka umi przepowiada ze do poniedziałku urodzisz:-):-p

Elizka robisz w domu chrzciny?
Daff Julka to z Kacprem by sobie potańcowała:-) Jak wróce z pracy to młodemu pokarze on strasznie lubi ogladac zdjecia i filmiki z dziećmi.
lolkak Wrózka umi przepowiada ze do poniedziałku urodzisz:-):-p

ok daj znac co Kacperek na to :D

lolkak czy ja wiem... najgorsze to bedzie jak juz impreza bedzie;] bo wiem ze Miki mądry jest u mnie na recach a jak cos to wpada w histeryczny placz;] juz tak mial u tesciowej na rekach, i nawet u mojej mamy z która przeciez codzien sie widuje:)
ale da sie rade... dwa dania głowne sie zrobi do tego troszke ciasta kupi, wedline, pomidory mamy swoje, słatke no i tyle:-) lubie gotowac to dla mnie to "no problem" :-)
znajac zycie szybko sie impreza skonczy bo ja za dlugimi nie przepadam, zreszta maly bedzie zmeczoy masz, dzien tez bedzie meczący... kazdy wie o co chodzi:-) nie oplaca mi sie robic w knajpie dla 10 osób. zastawe mam bo dostalam od chrzestnego na slub, takze ;-)

Jeeny, czytam Was od rana i nie mam siły napisać:zawstydzona/y:

a więc, WITAM SIĘ:cool2:

Clio jaki słodki!!!!!! Mam nadzieje, że mój poród też będę tak wspominać..
Te dni są dla Was, cieszcie się sobą i uczcie wzajemnie tak długo, jak tylko możecie;-)
Jeszcze raz gratuluję :-)

Elizka ale fajowskie zdjęcie w sygnaturce:shocked2: mmm.. a Hania jaka śliczna dziewuszka:tak:

Umi ja jak się już wyprowadzę, to chyba będę bardzo rzadkim gościem w domu:tak: a gdyby była możliwość pracy z moją mama, nie wytrzymałabym psychicznie:no: Na szczęście ona jest dentystką i nikogo prócz asystentki jej nie potrzeba, a jedną już ma..:dry:

U nas pogoda świetna. Szkoda tylko, że nie chce mi sie nigdzie iść..
Boli mnie krocze jak chodzę dłużej niż 10 minut:confused: normalne to?

Zaraz muszę skoczyć po kalendarz i zeszyty.. Nie potrafię ogarnąć planu studiów.. tyle terminów ehh, trzeba to spisać.

Kupiłam sobie na all ( a właściwie wylicytowałam w super cenie) spodnie ogrodniczki w moim rozmiarze sprzed ciąży, czyli XS:-):-) żeby po porodzie się motywować do zrzucenia zbędnych kg:-p
Wiem, że są śmieszne.. ale podobają mi się:zawstydzona/y:
1224041000.jpg

Wczoraj poszłam spać o 18, tzn. zdrzemnąć sie.. i wstałam rano :eek:

reklama
=clio87;-Alex jest sliczny....
Daffi -Portrecik extra......:szok:
artystka92-ALe MICHAS Duzyyy juz....ranyy:szok:

witajcie;)

u mnie sliczna pogoda.....sloneczko...mam nadziej ze u was tez tak samo jest...:)
ja jakos zdolowana jestem przez kolejna uczuciowa porazke;(

ale za to pojawila sie oferta PRACY Niania dla Roczniaka...jutro ide na rozmowe..-Trzymac Kciuki prosze:)

milego dnia:*

Do góry