reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

julka wlansie tak osbie bzykala do przodu i do tylu i to bylo juz bardzo blisko do raczkowania. w sumie po kilku dniach raczkowala:D
takze trzymam kciuki. bys musiala widziec ją jak raczkuje gdy cos sobie upatrzy i szybko chce to miecv... parwie sie zabija i nie nadaza rekoma przebierac:D
hehe na pewno śmiesznie to wygląda=)
mojej przyjaciółki synek też szybciutko po takich objawach zaczął raczkowac, także myślę, że Perła w końcu zacznie raczkowanie. Póki co zasuwa pięknie pełzając lub chodzi trzymając się mebli. To i tak dużo. Choc ja szczerze nie lubię jak Miśka mi pełza po podłogach bo mamy 2 psy, z których sierśc leci i kurcze Mycha potem wygląda jak kudłacz=D Cała w sierści i w ogóle fuuuj te ubranka, zaraz trzeba przebierac. A w domu ciągle zamiatamy i myjemy. Ah te psiory=P

reklama
lolkak dodane, a Ty się lepiej rozpakuj.. a nie kolczyki przeglądaj:-)

Elizka Nie ma się co dziwić, podobna do Ciebie :)

Daffi
zapomniałam skomentować! Julka jest fajowska :D i jak się buja.. jej taniec mnie powalił:-p Wyściskaj ją ode mnie:happy2:

paulqa
wybacz, że wcześniej nie odpisałam.. ale nie zauważyłam Twojego posta:confused: Hehe faceci już tacy są, aż musiałam mojemu przeczytać fragment z Twego posta o tym zastrzyku:-D Uśmiał się, a sam nie lepszy:dry: Dla nich ciąża to nic wielkiego, bo sami nie muszą chodzic przez 9 miesięcy z brzuchem i przetrzymywać te wszystkie chwile (a jest ich w ciąży nie mało) kiedy to jest naprawdę cieżko..:cool2:

Kupiłaś już tego ecoline'a? :-p

Hej tyle mnie nie bylo ze nie ma mowy o nadrobieniu... (brak internetu )
Tesknil ktos za mna, mam prosbe moglaby ktoras z Was napisac w skrocie co tu sie odtatnio dzialo.
Widze ze ixi jeszcze w dwupaku trzymalam kciuki, a jak Clio i Misia92
Bede wdziekczna jak m i ktos stresci ostatnie 2 tyg
lolkak widze ze jeszcze zapakowana. a jak sie czujesz

witam Was dziewczyny
ja wlasnie po wielkiej klotni z chlopakiem. no i chyba wyszlo na to ze sie rozeszlismy. widocznie nie dorosl do tego wszystkiego. przykro mi tylko, ze nasz syn nie bedzie mial taty...

Witaj my sie nie znamy jeszcze
Nie wiem dlaczego sie polkucilas z chlopakiem i o co w ogole chodzi ale po ostatnich przezyciach ( nie moich) smialo moge powiedziec ze skoro facet nie potrafi poniesc konsekwencji za swoje czyne niech lepiej spada. Napewno bardzo przykre jest to ze twoj synek nie bedzie mial taty ale mysl pozytywnie widocznie gosc nie jest warty...

Kurde mam nowego laptopa i nie wiem co i jak sie na n im robi hehehehe nawet nie wiem jak tu usmieszki zrobic bo to nie tak jak na normalnym kompie hehehe

Ostatnia edycja:
Pewnie juz gdzies pisalas ale nie chce mis sie szukac (przepraszam) ile maciel lat Ty i Twoj partner. On moze jeszcze zmadrzeje, ale nie rozumiem gosci ktorzy tak traktuje swoje kobiety ktore nosza pod sercem ich dzieci

uciekam milej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Dobra NOCKA:)

oooo widze ze Malo dzis napisalycie postow....jak sie pochwala jak moj podopieczny wyrosl.:) o to Piotrek:) i Ja z Nim

Slodkich Snow:*

Ostatnia edycja:
Do góry