reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczynki nie odzywalam sie poniewaz jak mowilam bylam w podrozy do Polski wiec jestem juz po pogrzebie poznalam swoja cala rodiznke bo kiedys niestety nie mialam okazji jej poznac bylo smutno naprawde smutno ale ciesze sie ze moglam pozegnac dziadziusia jestem juz zm oja coreczka z czego jestem szczesliwa jak mnie zobaczyla to tak mnei tulila ze szok teraz na krok mnie nie odstepuje a co tam u wask ochane slychac :) pozdrawiam was wszystkie

CLIO wielkie gratki a co do kolek to ja robilam tak zeby mojej malej ulzyc zdejmowalam jej pampersa i wkladalm leciutko termometr do pupci i jej zzawsze ulzylo duazo moich kolezanek tak robilo bo im mowilam i zawszze maluszkowi lepiej bylo

migotka nie martw sie nei bedziesz mogla zyc bez dzidziusia jak tlyko poczujesz jak ci sie brzuszek zaokgragla jak cie kopie a z mam musisz podejsc delikatnie napewno to bedzie szok dla niej ale bedzie kochala wnuczke albo wnusia zycze ci duzo szczescia ja tez mialam 17 lat jak zaszlam w ciaze dla mojej mamy to bylo straszne przezycie ale teraz nie moze zyc bez wnusi teraz nawet moja mala byla na wakacjach u niej wiec glowa do gory ciesze sie ze doloczylas do nas ja tez jestem nowa

AHA DZIEKUJE WAM KOCHANE ZA SLOWA OTUCHY CO DO MOJEGO DZIADZIUSIA CIESZE SIE ZE TU TRAFILAM :)

co do tego ze nie wiesz nic o dzieciach nie martw sie kazda z nas napewno byla zielona w moim przypadku bylo tak samo nic nie wiedzialam a jak urodzilam mala samo mi cos podpowiadalo co mam robic naprawde jak wrocilam do domku z mala nie pozwalam sie nikomu do niej zblizyc sama chcialam wszystko robic teraz moja coraczka ma prawie 3 latka

dziewczynki chcialam was o cos zapytac ostatnio mialam okres normalnie ale od dluzszego czasu brzuch mnie pobolewa icczuje jakbym miala dostac znowu okres czy mozliwe jest zajsce w ciaze podkreslee ze moj okRes trwal 3 dni i byl skapy mozliwa jest ciaza poniewaz chce drugiego dzdziusa proszeo odpowiedz ob nie wiem co o tym myslec

lolkat czekamy na ciebieee!!!!!!!!!!!!! na rozpakowanko hehehe :)
teraz bedziesz tykac jak bomba zegarowa w kazdej chwili mozesz urodzic sowjego kochanego maluszka ehhh wracaja wspomninia moje narodizn mojej coreczki jak ja marze o drugim moja oreczkaj uz danwo spi a ja mam czas dla was ale was juz nie ma heheh

Ostatnia edycja:
reklama
moge sie przyłączyc?
\
witam i GRATULUJE:)

Dot.: Zodiakalne Bliznieta-czesc 2-Super Babeczki Majowo-Czerwcowe
dziekuje dziewczyny
1_cmok.gif

opisze....

wiec mialabym zjamowac sie dzieckiem 11 miesiecy ma Antos....jest sliczny codowny...odrazu mi na raczki poszedl....
icon29.gif
icon29.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Mialybyc to 4 ni w Tygodniu...bo 1 dzien sorka tej Pani ma sie opiekowac malce....mieszkaja na 8 pietrze....winda mnie przeraza...mala ciasna....
prosi.gif
a ja sie jej boje....co dalej....mialabym wychdzic na spacerki z Nim i z ich Psem...wlasnie ten pies jest fajny wsumie ale skacze po ludziach i jest zazdrosny o Malego ma 1.,5 roku....i co najsmieszniejsze zjadl mi dzis sznurowke od butow wsumie ja przegryzl
hahaha.gif
hahaha.gif

Kurcze niby oki wszytsko ale obje sie jak beda te spacerki z Psem wygldac....i z dzieciem...
rolleyes.gif
:rol leyes

dobranocka;)

na pewno pokochasz dzidziusia, nie martw się będzie dobrze poradzisz sobie jak każda z nas:-) pierwsze ruchy maleństwa, potem jak się urodzi pierszy uśmiech, pierwsze aguuu, pierwszy ząbek, pierwsze mama :-D oszalejesz na punkcie maleństwa :-)
To ja juz jestem na etapie "pierwszy ząbek" :-D ale zlecilo:-D
mam nadzieje ze tak bedzie i ze moja malenstwo bedzie szczesliwe a ja bede dobrą mama, nic nie wiem o ciazy ani na dzieciach tez nie zabardzo sie znam musze sie wszystkiego nauczyc
Napewno sie nauczysz....:-) nie martw sie na zapas bedzie wszystko oki.

Dzien dobry.
Pierwsza:-p
No to syn mi zrobil pobudke o 6 :dry: no juz nie mogl pospac do tej 7 jak zawsze tylko godzine wczesniej heh....
Za oknem znow slonce pooooooowoli sie budzi.... wstaje ranek....:-)

Witam.
Wczoraj nos zatkany na nic a dzisiaj już ;lepiej. Na noc jeszcze temperatura mnie złapała, ale widocznie tego mi było trzeba.
Mareczek kaszelek załapał, ale taki suchy. Justynka co wieczór nosem ciąga. Daję im Bioaron i mam nadzieję że w nic większego to się nie zmieni.
Patrycja214 Zdrówka dla Kubusia
Zdrówka dziewczyny

Sylunia ja to ci nie pomogę, bo ja owulkę czuje tylko wtedy kiedy ona jest a potem to spokój jest. A @ do mnie może przyjść nawet w 22 dniu cyklu. W ogóle to powiem ci ze jak staracie się te pięć miesięcy to naprawdę jest te pięć cykli? Bo czasami wychodzi że z tych pięciu staraliście się np trzy. Ale ie o to mi chodzi teraz.
W każdym bądź razie nie rób sobie złudnych nadziei. czekaj na bieg wydarzeń.
Ixi Śliczny ten sweterek. i własnoręcznie zrobiony. Fajnie.
Migotka Witaj. jesteś młoda więc możesz jeszcze mieć obawy, ale jak brzuszek będzie większy a potem jak maluszek się urodzi to nie będziesz nawet pamiętała ze się bałaś. Prędzej czy później Pokochasz te dziecko z całego serca.

A tak na przyszłość pamiętaj o edycji postów. Dobrze?
ELiza u mnie dzisiaj też ładna pogoda od rana. Więc na dożynki się wybierzemy

Hej widze ze Elizka nie moze spac moj codziennie wstaje po 7 zawsze wczesniej wstawal kolo 8 przestawil sie i mam o godzinke krotszy sen, wiemze i tak nie mamco narzekac ale jednak ta godzina snu duzo czlowiekowi dawala. A dzisiaj masakra mam miec gosci a tak mi sie nie chce dzisiaj nic przygotowywac ech...

patrycja wiesz ze twoj maly urodzil sie w ten sam dzien co moja siostra:) sliczny bobo
dziękuje :-D a dzień później urodził się mój brat także impreza za imprezą :-D
To ja juz jestem na etapie "pierwszy ząbek" :-D ale zlecilo:-D

Napewno sie nauczysz....:-) nie martw sie na zapas bedzie wszystko oki.

Dzien dobry.
Pierwsza:-p
No to syn mi zrobil pobudke o 6 :dry: no juz nie mogl pospac do tej 7 jak zawsze tylko godzine wczesniej heh....
Za oknem znow slonce pooooooowoli sie budzi.... wstaje ranek....:-)
my mamy dwa na razie :-D zobaczymy co dalej :-D ojej co tak wcześnie? :-p mój syn dał mi pospać do 8.20 :-D ale za to w nocy wstawałam i mierzyłam mu temp. :-( i szybko Mikiemu ząbek wychodzi :-) gratulacje! :)
Witam.
Wczoraj nos zatkany na nic a dzisiaj już ;lepiej. Na noc jeszcze temperatura mnie złapała, ale widocznie tego mi było trzeba.
Mareczek kaszelek załapał, ale taki suchy. Justynka co wieczór nosem ciąga. Daję im Bioaron i mam nadzieję że w nic większego to się nie zmieni.
Patrycja214 Zdrówka dla Kubusia
Zdrówka dziewczyny
...
o jej :-( dziękujemy i również życzymy duuuużo zdrówka :tak: nie ma nic gorszego niż chore dziecko i ta bezsilność :-(

no i niedziela idę po bezsmakowe śniadanie :-D

hej dziewczynki nie odzywalam sie poniewaz jak mowilam bylam w podrozy do Polski wiec jestem juz po pogrzebie poznalam swoja cala rodiznke bo kiedys niestety nie mialam okazji jej poznac bylo smutno naprawde smutno ale ciesze sie ze moglam pozegnac dziadziusia jestem juz zm oja coreczka z czego jestem szczesliwa jak mnie zobaczyla to tak mnei tulila ze szok teraz na krok mnie nie odstepuje a co tam u wask ochane slychac :) pozdrawiam was wszystkie

CLIO wielkie gratki a co do kolek to ja robilam tak zeby mojej malej ulzyc zdejmowalam jej pampersa i wkladalm leciutko termometr do pupci i jej zzawsze ulzylo duazo moich kolezanek tak robilo bo im mowilam i zawszze maluszkowi lepiej bylo

migotka nie martw sie nei bedziesz mogla zyc bez dzidziusia jak tlyko poczujesz jak ci sie brzuszek zaokgragla jak cie kopie a z mam musisz podejsc delikatnie napewno to bedzie szok dla niej ale bedzie kochala wnuczke albo wnusia zycze ci duzo szczescia ja tez mialam 17 lat jak zaszlam w ciaze dla mojej mamy to bylo straszne przezycie ale teraz nie moze zyc bez wnusi teraz nawet moja mala byla na wakacjach u niej wiec glowa do gory ciesze sie ze doloczylas do nas ja tez jestem nowa

AHA DZIEKUJE WAM KOCHANE ZA SLOWA OTUCHY CO DO MOJEGO DZIADZIUSIA CIESZE SIE ZE TU TRAFILAM :)

co do tego ze nie wiesz nic o dzieciach nie martw sie kazda z nas napewno byla zielona w moim przypadku bylo tak samo nic nie wiedzialam a jak urodzilam mala samo mi cos podpowiadalo co mam robic naprawde jak wrocilam do domku z mala nie pozwalam sie nikomu do niej zblizyc sama chcialam wszystko robic teraz moja coraczka ma prawie 3 latka

dziewczynki chcialam was o cos zapytac ostatnio mialam okres normalnie ale od dluzszego czasu brzuch mnie pobolewa icczuje jakbym miala dostac znowu okres czy mozliwe jest zajsce w ciaze podkreslee ze moj okRes trwal 3 dni i byl skapy mozliwa jest ciaza poniewaz chce drugiego dzdziusa proszeo odpowiedz ob nie wiem co o tym myslec

lolkat czekamy na ciebieee!!!!!!!!!!!!! na rozpakowanko hehehe :)
teraz bedziesz tykac jak bomba zegarowa w kazdej chwili mozesz urodzic sowjego kochanego maluszka ehhh wracaja wspomninia moje narodizn mojej coreczki jak ja marze o drugim moja oreczkaj uz danwo spi a ja mam czas dla was ale was juz nie ma heheh

dziekuje Ci bardzo, ja jestem na etapie oswajania sie z myslą ze wogole bede mamą, ja zobaczylam swoje malenstwo na USG i serduszko słyszłama to mnie tak ruszyło, wtedy juz wiedzialam ze musze urodzic i ze jakos to bedzie, moja mama urodziła mnie jak miała 18 wiec mysle ze jakos to zrozumie, a rodzice mojego chlopaka naprawde sa zadowoleni pierwszy wnuk/wnuczka.
sam moj chlopak mnie bardzo wspiera i nakreca, chociaz napoczatku za nim mu powiedziałam to własnie najbardziej bałam sie jego reakcji, a teraz jakoś z dnia na dzien jest coraz lepiej,
narazie nie mam zadnych objawow i tez nic nie przytyłam, lekarz mi powiedział ze troche powinnam bo ja bardzo mało waze, taki chudzielec,
zycze Tobie żeby to była ciąza skoro chcesz juz drugiego dzidziusia;*;*;*
dziękuje reszcie dziewczyn za miłe przyjecie i juz teraz bede edytowac posty, za wczoraj przepraszam ale to moje pierwsze kroki na forum teraz juz wiem :):):)

ja tez bede mloda mama:) mam 18 lat i jestem w ciazy z chlopakiem ktorego kochałam bardzo, wlasciwie dalej go bardzo kocham ale mnie zostawił:( eh nie wiem jak to bedzie ale ciesze sie ze mam pod serduszkiem kruszynke moja dla której mimo wszystko bede najwazniejsza osoba na swiecie :)

reklama
ja tez bede mloda mama:) mam 18 lat i jestem w ciazy z chlopakiem ktorego kochałam bardzo, wlasciwie dalej go bardzo kocham ale mnie zostawił:( eh nie wiem jak to bedzie ale ciesze sie ze mam pod serduszkiem kruszynke moja dla której mimo wszystko bede najwazniejsza osoba na swiecie :)

gratuluje podejscia, chyba jestesmy z tego samego rocznika cio? ktory to juz tydzień?:) pozdrawiam

Do góry