reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam się z rana=)
kurcze już na szczęście mam mniejszy katar i prawie całą noc przespałam normalnie oddychając a nie przez usta.
Za to córcia miała w nocy ataki płaczu dosyc często, pewnie zęby.
Mąż na rano miał to o 6 przeniosłam Królewnę do siebie do łóżka i prawie do 8 pospałyśmy. Nawet się wyspałam=)
Od rana ogarniam dom zajmując się Skarbeczkiem, który ucina sobie drzemkę.
Leje u nas deszcz, ale to już od wczoraj.

bla bla

próba wysłania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczyny coś pusto disiaj. u mnie pogoda beznadziejna. oglądałam wczoraj mecz do 23:30 masakra ale na szczęście wygraliśmy... teraz sobie odrobie lekcje bo później smigam do mojego gina sie dowiedzieć w końcu co on myśli o tezie jego kolegi na temat mojego terminu i do kiedy moge chodzić do szkoły bo nie wiem czy mi sie opłaca kupowac miesięczny na październik...;-)

napisałam długiego posta i oczywiście sie nie dodał.... próbuje do skutku. dopiero jak ten sie doda to napisze co miałam napisac...

Dzień dobry
wink2.gif

Jest zimno. Pogoda fatalna.. pada i szaro za oknem
baffled5wh.gif

U Was też tak nieprzyjemnie?

Dodatkowo mam takiego sennego lenia, że mogłabym nic nie robić tylko spać cały dzień.. brak chęci do czegokolwiek... nie lubię takich stanów
oo9ei.gif

Od 9 siedzę z Miłoszem, na szczęście śpi, więc moge się jeszcze polenić troszkę..

Wie ktoś już coś od Anarien?

lasotka Lem jest fantastyczny
cool2.gif
przeczytałam każdą jego książkę po kilka razy, zajmują honorowe miejsce u mnie na półce.. Polecam "Śledztwo Katar". Z tych mniej iście scifi ale świetna jest.

Co się z forum dzieje? :eek:

dzień doberek :D

mam nadzieję że problemy na forum już minęły :wściekła/y:

ja dziś miałam kiepską noc, zielone gluty i nic więcej:zawstydzona/y:
nieźle się czuje nawet ale postanowiłam, że leże dziś cały dzień pod kołderką:tak: mam nadzieję, że wygrzeje to świństwo szybko. No i mam nadzieję, że choróbsko nie zaszkodzi mojej malutkiej :-(

piszcie dużo bo ja coś czuję, że cały dzień tu spędzę prawie :-)

forum się popsuło !!!!!!!

no umi nie ładnie pisac post pod postem.. hihih nie no spoko wiem ze nie dzialala edycja.:D

Ja zaliczylam wypadek mały Julki.
mała poczwara wziele sie z now za samodzielne chodzenie i po chwili zaczeła sie przewracac i nadziała się czołem na dosc ostry róg. oczywiscie lekka dziurka w czole krew i przerazliwy placz.
ja sama myslalam ze oszaleje jak krew zobaczylam. Pobawilysmy sie zjadla i poszla sobie spac.
biedna ta moja Juleczka.... ostatnio ciale sie obija.

edit

dziewczyny ale duble sie powklejaly:D
ps jeszcze chyba nie do konca wszytsko dizała bo ja na moim regionalnym nic zrbić nie mogę!!!:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry