reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daria gratki widze zep oczotek ciazy mam nadzieje ze bedzie ok oszczedzaj sie bo to najbardziej zagrozony czas ciazy 3 mam za was kciuki i za siebie tez ze mi sie uda;/apapu bym nei brala

reklama
ja tez trzymam za Ciebie kciuki :)

wlasnie tez nie chce brac apapu ani zadnych lekow , wole czuc co sie dzieje,
mimo ze wiem ze to normalne caly czas sie obawiam, bo jedna ciaze juz poronilam i tez mialam wtedy bole glowy

ja tez poronilam jedna ciaze w 15 tyg wiec wiem co to za obl ale to nie jest zalezne od boli glowy :) nie masz sie co martwic kochana ja poronilam dzien przed moimi urodzinami i 3 miesiacep ozniej zaszlam zm oja coreczka w ciaze wiec glowa do gory wiem co to znaczy nie masz sie co martwic tylko badz ostrozna uwazaj na siebie i bedzie dobrze

co do nospy naprawde lepije ja brac bo jak moze nie bedizesz jej brala przy bolach brzuszka mozeszp ortonic bo nospa jest rozkurczowa i hamuje skurcze mi lekarz przepisal w 6miesiacu brac nospe 3 razy dziennie zapobiegawczo poniewaz mialam skurcze nie bolesne ale mialam wiec co do nospy to zaufaj jej :L)

paulqa juz poszlas kochana psaciu bo cos zamilkals

daria mowie ci jeszcze razp owtorze nospie mozesz zaufac wiec jak boli cie glowka smial owez nospe nic nie zaszkodzi daje sobie reke uciac nawet dwie no dobra i nogi obie tez:) bede 3mala za was ksiukasy kochane

Ostatnia edycja:
paulqa juz poszlas kochana psaciu bo cos zamilkals

daria mowie ci jeszcze razp owtorze nospie mozesz zaufac wiec jak boli cie glowka smial owez nospe nic nie zaszkodzi daje sobie reke uciac nawet dwie no dobra i nogi obie tez:) bede 3mala za was ksiukasy kochane

Ostatnia edycja:
ja tam się cieszę że nie musiałam się faszerować prochami bo nic mnie aż tak bardzo nie bolało

pierwszą swoją ciąże też poroniłam ;/ właśnie w 7/8 tygodniu ;/ nie wiedziałam wtedy jeszcze że nawet jestem w ciąży :( w dzień dostałam plamienia myślałam że to spóźniająca miesiączka, a w nocy krwotok i musiałam jechać do szpitala :( to był mój synuś, czuję tak do tej pory. Ale na szczęście mam teraz malutką pod serduszkiem.

ojjj nie piszmy w ogóle o takich smutnych rzeczach!
ja uciekam lulać już wiecie, dobranocka :*

oj no to chyba cie poslucham, lepiej dmuchac na zimne, skoro napewno nospa nie zaszkodzi, a moze pomoc to chyba bede ja brala :)

My juz idziemy spaciu ,
Dobranoc

soso1112 Wow dzisiaj to my jestesmy pierwsze hehe, czego jeszcze nie spiosz ja chce nadrobic troszke...
Elizka trzymam kciuki za bezbolesne zabkowanie
Daffi dzieki ze mi odp, w ogole mam maly problem bo zaraz zaczynaja mi sie studia konkretnie 9 a moj Kubek nie umie, a raczej nie chce pic z butelki znasz jakis magiczny sposob na nauczenie picia z butelki bo on wszystko lyzeczka a jak juz zaczne te studia to nie wiem jak moj K da sobie rade ech...
A wie ktos co siedzieje z fikuskiem1988.

Uciekam dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
Soso1112 Ty tez sie starasz o dzidziusia?:p czy już zafasolkowałas?:p Ja dziś mam 18 dc jeszcze tydzień do @ i mam nadzieję że nie przyjdzie;) Jesli też sie starasz to 3mam mocno kciuki:*:)

Do góry