reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

soso1112 Wow dzisiaj to my jestesmy pierwsze hehe, czego jeszcze nie spiosz ja chce nadrobic troszke...
Elizka trzymam kciuki za bezbolesne zabkowanie
Daffi dzieki ze mi odp, w ogole mam maly problem bo zaraz zaczynaja mi sie studia konkretnie 9 a moj Kubek nie umie, a raczej nie chce pic z butelki znasz jakis magiczny sposob na nauczenie picia z butelki bo on wszystko lyzeczka a jak juz zaczne te studia to nie wiem jak moj K da sobie rade ech...
A wie ktos co siedzieje z fikuskiem1988.

Uciekam dobranoc

fikusek zyje i ma sie dobrze. pewnie week zabiegany ale na pewno sie tu pojawi.
co do nauki picia z butelki to kurcze nie wiem moja pila jak byla malenka jeszcze.
3 dni ją uczylam ale tylko na zasadzie czestego podawania jej. moze daj malemu cos pysznego w butelce... cos co mu na pewno zasmakuje i tym sie przyciagnie do butelki.

reklama
Witam. Wczoraj byliśmy na tych dożynkach. Ale nie było nic ciekawego niestety toteż żadnych zdjęć nie mam też. Ale pogoda wczoraj u nas była super, za to dzisiaj nie zapowiada się już tak fajnie.
Tiptiriptip Witaj. Każda z nas bała się tych nocy nieprzespanych. Ale jak już do tego dojdzie to owszem, może i będziesz się żalić ze nie wyspałaś się ale kruszynka Ci wszystko wynagrodzi ładnym uśmiechem z rana, a potem pierwszym mama....:-)
Anetka Współczuje nocek.
Beacia A czemu miałby urodzić się chory? Po cop myśleć negatywnie.
Daria Witaj i gratuluje dzidziusia.
Beacia NMigotka A Wy tak o tej szkole mówicie to i mi się zatęskniło za nią.
Eliza Super fotki masz w sygnaturce.
Migotka No. Nie było strachu. Fajnie mam przyjęła tę informację, tak myślę. A co do ślubu to jesłi czujesz ze nie musicie go brać i Twój chłopak tez tak myśli to wybraniajcie się od tego ile się da. Czasami ślub bo jest dziecko to nie najlepszy pomysł.
Soso Coś słabo Ci poszło z edytowaniem. :-D BO Twój post nadal jest. Najlepiej usuń tego drugiego posta, bo ja jakoś nie mogę tego zrobić.

No i mni9ej więcej nadrobiłam, ale półtorej godziny mi zeszło.

dziewczyny mozecie pisac normalnie posty?
ewi podeslij mi na pw twoje gg ja nic na forum nie moge zrobic.....

Ostatnia edycja:
Witam nowe mamy:-)

Daff tzn co ci sie porobiło?

nie moge pisac postow, prywatnych wiadomosci ciagle wyskakuje mi taki komunikat:

Fatal error: Class 'vB_DataManager_user' not found in /var/www/hosts/www.babyboom.pl/forum/includes/functions.php on line 129

chcialam napsac do aniaslu z apytaniem czy cos robia albo wiedza o obecnych prblemach ale nawet PW do niej nie moge wyslac.

Juz sie dowiedziałam ze na forum jest jakiś błąd.
tak wiec trzeba czekać aż go naprawią.

Ostatnia edycja:
Daff no z pw cos faktycznie nie tak:/ pokazuje mi sie pusta strona jak daje wyslij

Z forum jednak tez cos nie halo nie działa edycja posta nie moge przejsc do ostatniego posta... Nie wiem.... a ostatni post jaki sie pokazuje to z godziny dwónastej w nocy a wiem ze było wiecej przeciez:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry