reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

hej kobietki:)
ja nadal w szpitalu oczywiscie.zmiana planow u mnie i cc mam jutro po poludniu.:szok:lekarz zmienil ze wzgledu na dost.sali.w sumie juz przeciez bez roznicy.trzymajcie za nas w kciuki prosze!!!
trzymajcie sie dziewczynki i do usłyszenia:tak::tak:

reklama
Jedynka jak Was podczytuję co przeżywacie teraz gdy maluszki sa na świecie to chyba lepiej chodzić w ciąży i twardnienie brzucha przy tym co jest potem to pikuś :)
Ale co do nerwów to masz racje, lepiej się nie denerwować tylko czasem sie nie da ;/

Justelka a to Cię zaskoczyli.... jutro kciuki na pewno będziemy trzymać!!!!!!!!
Daj znać jak będziesz mogła jak poszło i jak maluszki.

Justelka-zepsuliscie moje odliczanie,dzis miało byc 2 ale niech bedzie.uwaga:
Justelka-1! :):)
trzymamy kciuki bardzo mocno!będzie dobrze Mamuśka!!!tyle ludzi z Tobą myślami to musi byc dobrze:)

lenka-o matko,to piękny masz juz staż...do 13 to juz niedlugo.raptem 10 dni.no i na szczęscie to nie piątek tylko środa:)

a powiem Wam że ja wczoraj do 3:30 rano oglądałam filmy z cc:)

i tak sobie myslę,że poród nie bez kozery nazywa się cudem narodzin.dopóki jestes w ciązy wydaje Ci się to wszystko czystą abstrakcją,bez żadnych konkretów.jakimś Twoim subiektywnym wyobrazeniem i oczekiwaniem .
I nagle z Twojego brzucha wyciągają realną istotę,cud stworzenia,stworka,który jest częscia Ciebie i w Ciebie będzie zapatrzony.I jest to tak nieziemskie zjawisko,że warto je przeżyc bez względu na wszystko,bo to dar.a dla nas podwójny:)

Cześć dziewczyny.U mnie w miarę spoko. Co prawda nadal jestem w szpitalu za chwilę mija 3 tydzień ale wyniki wątrobowe są lepsze. W piątek dowiedziałam się że o ile się nie pogorszą to najpóźniej 13 października mam mieć cesarkę. To będzie połowa 36 tyg.Bardzo się cieszę bo dostaję już świra w szpitalu, poza tym nareszcie mam jakąś konkretną informację bo tak to siedziałam i tylko czekałam nie wiadomo na co.

ooo tyo juz za niedlugoo bedzie dobrze;)

hej kobietki:)
ja nadal w szpitalu oczywiscie.zmiana planow u mnie i cc mam jutro po poludniu.:szok:lekarz zmienil ze wzgledu na dost.sali.w sumie juz przeciez bez roznicy.trzymajcie za nas w kciuki prosze!!!
trzymajcie sie dziewczynki i do usłyszenia:tak::tak:

BEDE TRZYMAC MOCNO KCIUKI!!!!

Justella gratuluje dzielnego dotrawanie do mety :-D:-D:-D Ty już dziś zrzucisz z siebie ten słodki ciężar :tak: i przejdzieszna drugą strone .............. macierzyństwo :-) Właśnie dziś Twoje życie stanie sie lepsze :-) Trzymam mocno kciuki :-):-):-)

Witam.
Ale sie dziś denerwuję, jakbym co najmniej ja miała mieć cesarkę :)
Justella kciuki oczywiście zaciśnięte :)

Ayla tak ładnie napisałaś o cudzie narodzin, a do mnie to wszystko coraz mniej dociera. Im bliżej tym ja staram sie odrzucać to co będzie niedługo ale i tak mysle jaką matką będę, czy dam radę i jak to w ogóle będzie - i boję się ....
Mam odrzut od oglądania porodów, chyba nie chcę wiedzieć co mnie czeka.

rainmanka ty sie nie martw na zapas czy sobe poradzisz. Instynkt macierzyński budzi sie w kobiecie wraz z porodem:tak::tak::tak: (przynajmniej w miom przypadku tak było) :-) sama się przekonasz. U mnie było tak, że ja też sie zastanawiałam jak sobie poradze z pierwszym dzieckiem, potem jak to bedzie jak bede miec dwójke, ale po porodzie obudziły sie we mnie jakieś dodatkowe siły i ze wszystkim sobie poradziłam :-):-):-) I co najważniejsze mój instynk macierzyński podpowiadał mi co mam robic, to jest niesamowite :-D:-D:-D

Więc i teraz nie przejmuję sie jak to bedzię jak bede jeszcze miec dwóch aniołków (przypominam ze dwóch juz mam w domu :-D) życie samo rozwiązuje wszystkie problemy :tak::tak::tak:

Aha a porodów nie oglądaj, bo każdy poród jest inny, poród to cud i nie da sie go przewidziec a tym bardziej zaplanowac ;-) Pisałaś, że chyba nie chcesz wiedziec co cię czeka........................... ja Ci powiem co Cię czeka............ cud narodzin-niesamowite emocje, to bedzie dzień który bedziesz pamietac do końca życia. Uważam, że spotkało nas niesamowite szczęście że możemy byc matkami i to w dodatku podwójnymi.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, widzę że coraz więcej mamusiek już po tej "drugiej stronie" no i dzisiaj dołączy do n ich Justella, super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justella oczywiście moje kciuki będą również mocno zaciśnięte dzisiejszego popołudnia bo to przecież wielki Twój dzień:tak::tak:. Trzymaj się dzielnie i jak tylko będziesz mogla to daj znać co u Ciebie i maluszków. pa

Do góry