Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć dziewczyny.U mnie w miarę spoko. Co prawda nadal jestem w szpitalu za chwilę mija 3 tydzień ale wyniki wątrobowe są lepsze. W piątek dowiedziałam się że o ile się nie pogorszą to najpóźniej 13 października mam mieć cesarkę. To będzie połowa 36 tyg.Bardzo się cieszę bo dostaję już świra w szpitalu, poza tym nareszcie mam jakąś konkretną informację bo tak to siedziałam i tylko czekałam nie wiadomo na co.
hej kobietki
ja nadal w szpitalu oczywiscie.zmiana planow u mnie i cc mam jutro po poludniu.lekarz zmienil ze wzgledu na dost.sali.w sumie juz przeciez bez roznicy.trzymajcie za nas w kciuki prosze!!!
trzymajcie sie dziewczynki i do usłyszenia![]()

(przynajmniej w miom przypadku tak było) :-) sama się przekonasz. U mnie było tak, że ja też sie zastanawiałam jak sobie poradze z pierwszym dzieckiem, potem jak to bedzie jak bede miec dwójke, ale po porodzie obudziły sie we mnie jakieś dodatkowe siły i ze wszystkim sobie poradziłam :-):-):-) I co najważniejsze mój instynk macierzyński podpowiadał mi co mam robic, to jest niesamowite 

) życie samo rozwiązuje wszystkie problemy 

. Trzymaj się dzielnie i jak tylko będziesz mogla to daj znać co u Ciebie i maluszków. pa