• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Mi dzis wskoczył 32 tydzień, ale dzień średnio udany, nerwy mam takie przez co cukier skacze, brzuch twardnieje.... byle jeszcze z 2-3 tygodnie to potem komfort psychiczny że co będzie to będzie.
W kolejkę jednak nie będę się wpychac. Przede mną jest Lenka, Ayla, Alex i wtedy ja... no i chcę mieć małe skorpionki więc muszę dbac o swoję nerwy :)

Ciekawe co u Lenny, czy wyniki lepsze. Mam nadzieję że tak.

W ogóle robię trzecie podejście do kombinezoniku na 68 i oglądam aż w końcu mi ktoś kupi i będzie po podejściach :)
Mam w sumie takie małe kombinezoniki na zaraz po urodzeniu, i następny to mam jeden na 74.
Lubię to moje "zdecydowanie" w ciąży :)

ja mam to samo rainmanka-normalnie horror!taka jestem niezdecydowana że dramat.gratulacje z okazji 32!!juz na prawde mamy z górki!!!

lenka,justelka-jak tam dziewczynki,trzymacie sie jakos?

mam juz kombinezonki,i wieksze i mniejsze,zwierzątkowe ogólnie:)mam nadzieje ze wystarcza na zime...i ze chłopcy w nich nie zmarzną...

i50k9i.jpg

b4gf83.jpg

Ostatnia edycja:
A co Wam moge doradzic to jedne kombinezonki Wam spokojnie wystarcza na całą zimę i dzieciaczki na pewno z nich tak szybko nie wyrosną. Pomimo ze moi chlopcy rosli jak na drozdzach to sie topili w tych kombinezonach pomimo tego ze wcale nie byli tacy malutcy.

Witam :)

Ayla super masz te kombinezoniki :) ten pierwszy wygląda na strasznie milutki w dotyku :) mysle że cieplutko to na pewno chłopakom w nich będzie :)

Ja wczoraj przez snem w końcu postanowiłam kupić ten kombinezonik to mi wyskoczyło że musze konto zweryfikować i trzeba czekać 48H :-D to się nazywa złośliwość.
Jeśli będzie do poniedziałku to znaczy że był mi pisany :)

Miłego dnia dziewczyny :)

dzięki rainmanka-a z kombinezonem sie nie martw! pełno tego teraz jest na allegro wiec luzik.

czytałyscie ta ksiazke:"jezyk niemowląt"?ja własnie zaczynam i powiem wam ,że na razie jest interesująco.a moje kombinezony sa welurowe obydwa takie milusie w dotyku.mam nadzieje jednak,że zima nie będzie sroga.

no i najwazniejsze.mój lekarz sie zlitował:) i przełozył mi termin na 9 listopad,bo wydawało mi sie ze jednak 36 i 5 tc to wczesnie.no chyba ze chłopcy zdecyduja inaczej,albo łozysko przestanie byc wydolne,to najwyzej sie zrobi to cc wczesniej.9 listopad to koniec 38 tygodnia,wiec juz chyba w sam raz.

justelka-3!

Ostatnia edycja:
No własnie, na szczęście pełno wszystkiego na allegro tylko czasem ze mną gorzej jak z dzieckiem że chce mieć już hihi...

9.11 fajna data, aż mnie to trochę uspokoiło że bliżej mojego terminu. :) bo tak to każda się rozpakuje a ja tu sama zostanę i nie będzie z kim się udzielać :D

Widze że odliczasz Justelce do Jej wielkiego dnia :) heh tylko 3 dni :)

reklama
hej dziewczynki:)
melduje sie ze szpitalnego łóżka.u mnie bez zmian,czekamy do wt.mam fajne dziewczyny w pokoju-gadamy do nocy i jakos czas leci.zaczynam sie bac straszliwie,a co bedzie przed samym cc.??tak sobie mysle,ze najwyzej fikne i zemdleje,ehh oby maluszki były dzielniejsze od mamy.
ayla ładne imionka i pasuja do siebie Leos i Maksiu:))
pozdrowienia dla Was Wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry