Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A to przepraszam puszczam Pania przodem :-):-):-)
nawet nie wiesz jak bym chciala wytrwac do tego 36 tyg chociaz moze nie bo moglabym trafic na Swieto Zmarlych
Mi dzis wskoczył 32 tydzień, ale dzień średnio udany, nerwy mam takie przez co cukier skacze, brzuch twardnieje.... byle jeszcze z 2-3 tygodnie to potem komfort psychiczny że co będzie to będzie.
W kolejkę jednak nie będę się wpychac. Przede mną jest Lenka, Ayla, Alex i wtedy ja... no i chcę mieć małe skorpionki więc muszę dbac o swoję nerwy
Ciekawe co u Lenny, czy wyniki lepsze. Mam nadzieję że tak.
W ogóle robię trzecie podejście do kombinezoniku na 68 i oglądam aż w końcu mi ktoś kupi i będzie po podejściach
Mam w sumie takie małe kombinezoniki na zaraz po urodzeniu, i następny to mam jeden na 74.
Lubię to moje "zdecydowanie" w ciąży
A co Wam moge doradzic to jedne kombinezonki Wam spokojnie wystarcza na całą zimę i dzieciaczki na pewno z nich tak szybko nie wyrosną. Pomimo ze moi chlopcy rosli jak na drozdzach to sie topili w tych kombinezonach pomimo tego ze wcale nie byli tacy malutcy.
Ayla super masz te kombinezoniki ten pierwszy wygląda na strasznie milutki w dotyku mysle że cieplutko to na pewno chłopakom w nich będzie
Ja wczoraj przez snem w końcu postanowiłam kupić ten kombinezonik to mi wyskoczyło że musze konto zweryfikować i trzeba czekać 48H to się nazywa złośliwość.
Jeśli będzie do poniedziałku to znaczy że był mi pisany
dzięki rainmanka-a z kombinezonem sie nie martw! pełno tego teraz jest na allegro wiec luzik.
czytałyscie ta ksiazke:"jezyk niemowląt"?ja własnie zaczynam i powiem wam ,że na razie jest interesująco.a moje kombinezony sa welurowe obydwa takie milusie w dotyku.mam nadzieje jednak,że zima nie będzie sroga.
no i najwazniejsze.mój lekarz sie zlitował i przełozył mi termin na 9 listopad,bo wydawało mi sie ze jednak 36 i 5 tc to wczesnie.no chyba ze chłopcy zdecyduja inaczej,albo łozysko przestanie byc wydolne,to najwyzej sie zrobi to cc wczesniej.9 listopad to koniec 38 tygodnia,wiec juz chyba w sam raz.
No własnie, na szczęście pełno wszystkiego na allegro tylko czasem ze mną gorzej jak z dzieckiem że chce mieć już hihi...
9.11 fajna data, aż mnie to trochę uspokoiło że bliżej mojego terminu. bo tak to każda się rozpakuje a ja tu sama zostanę i nie będzie z kim się udzielać
Widze że odliczasz Justelce do Jej wielkiego dnia heh tylko 3 dni
hej dziewczynki
melduje sie ze szpitalnego łóżka.u mnie bez zmian,czekamy do wt.mam fajne dziewczyny w pokoju-gadamy do nocy i jakos czas leci.zaczynam sie bac straszliwie,a co bedzie przed samym cc.??tak sobie mysle,ze najwyzej fikne i zemdleje,ehh oby maluszki były dzielniejsze od mamy. ayla ładne imionka i pasuja do siebie Leos i Maksiu)
pozdrowienia dla Was Wszystkich