reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
kurcze myślęnad prezentami i wymyśliłam tylko dla dziadków
1. rowerek
2. sanki ze śpiworkiem

a co chrzestni jakie macie pomysły????

pianistka
ślicznie Marysia wyglądała a tort super
banana no no masz talent może z powołaniem się minęłaś??

Tami ładny tort :)

aga ja nie wiem ...
cos dziadkowie mowili o sankach ... chrzestny chce wozek kupic <spacerówke> ale chyba sie nie zgodze wole jakas zabawke zeby mały mial radoche a wozek kupie na wiosne :) sama nie wiem ... jak sama nie kupie do uropdzin kostki to dam informacje po rodzinie moze ktos kupi :)

Specjalnie dla ciebie, Kasiu:)
Dodam, ze to moj pierwszy tort w zyciu, przystrajany spontanicznie - zdjecie drugie zrobione jeszcze bez swieczki (na pozostalych widac ale daleko - swieczka byla w ksztalcie rozowego serca), no i boki byly pozniej bardziej obsypane, czego tez nie widac, bo koraliki byly drobniutkie:) na drugim przyjeciu musze sama zrobic zdjecia hehe:)

Zobacz załącznik 289379Zobacz załącznik 289380Zobacz załącznik 289384

pianistka super impreza i tort!:)

banana no no masz talent może z powołaniem się minęłaś??

aga4444, przeczytalam teraz ze 4 kisazki o dekorowaniu i robieniu tortow i az mi sie sni po nocach. a raczej nie spie, bo tak mysle o nich. chcialabym sie tym zajac na powaznie,ale to chyba nie teraz, bo z malym dzieckiem to ciezko.
poza tym sa dwa glowne problemy
1. zrezygnuje z pracy, zaloze firme (niewiem nawet jak) i bede sie martwic, skad wziac wystarczajaco zamowien
2. robic "na lewo" - w sensie dorabiac do pensji- i wtedy martwic sie, kiedy ktos zyczliwy na mnie doniesie do urzedu skarbowego, tym bardziej, ze dostaje dodatek do czynszu :(((

Moja koleżanka zadeklarowała, że upiecze Błażkowi tort i wymyśliłyśmy taki :
rybka z mini mini :: zdjcie tortu w Galerii tortownia.pl :: dekoracje cukiernicze na Twj tort, ciasto i nie tylko...

Mam nadzieję, że będzie super :-D Błażko uwielbia rybkę mini mini ma nawet taką maskotkę i nigdzie się bez niej nie rusza :biggrin2::biggrin2:

tami, tort cudny!!!!!!

Dziekuje kochane za mile slowa (nie bede cytowac zeby nie bylo przechwalstwa hehe). Drugi tort (taki sam) pieke w sobote na niedzielna imprezke, po niedzieli wkleje tez fotki z obu urodzinek:)

Wy tez dawajcie fotosy waszych wypiekow, milo sie ciacha oglada, az slinka cieknie hehe:)

Tami dj-PIĘKNY TORT!!! fajnie , ze znalazł się ktoś kto Cię trochę odciąży i upiecze tort!!!!
Pianistka do naszych tortów jeszcze troche :) mój dopiero za miesiac.

KTO NASTĘPNY W KOLEJCE "ROCZKOWEJ"?

reklama
Do góry