Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie porannie:-)
hmmm mialo mnie nie byc a jestem.no coz-tesc wczoraj zadzwonil ze wpadnie na 7.30 po krajzege do ciecia drzewa,no to nastwilam sobie budzik zeby wstac i mu pootwierac bo jakby zaczal dzownic dzwonkiem do furtki to by dziewczyny pobudzil.no i przujkechal 8.20

ehhhhhhh.no tyle dobrze zechociaz poczytalam co u was i zaraz biore sie za robote bo dziewczny juz wstaly.a mam dzis co robic-deski na podworku poukladac do konca,bo p wczoraj wieczorem reszte pocial,drzewo poznosic,jaks zupke zrobic,posprztac i moze zdaze trawe skosic.ale to uz na koniec zostawie
no a o 15 lece do mamy pomoc szykowca na dziejsiejsza impreze
wczorak wieczorem jeszcze jej salatke robilam i caly gar fasoli po bretonsku nagotowalam taki chyba 5 litrowy
z czego polowe zawekowalam a polowe tego co zostalo juz p zdazyl zjesc

wczoraj siostre ufarbowalam

kurcze zeby za kazde ciecie i farbowanie brala z 10zl to bym mieisecznie miala pare groszy

a tosty przeciez z chleba

niemozliwe

tos i Ty pospala:-)
Ania super wam teraz mieszkanko wygalada

ja teraz mam pastele ale jak u ludzi widze takie zywe kolory to jak bede odnawiac to tez sobie walne rozne kolory

niedlugo to domu nie poznam

to Cie zalatwila.pewnie tez zolty ser jej najgorzej zaszkodzil
dobrze ze juz przeszlo
pewnie juz cos wymyslilas ale mozesz zrobic piers w sosie slodko kwasnym i do tego ryz

sos ze soika albo sama wymysl-troche warzyw,koncentrat i sie robi

lodow dziecku ni dali?
widze \Beata ze Ty ostatnio tu nadranbiasz:-):-):-):-):-)
moje obie tez wczoraj eopke ogladaly zawziecie
mimo ze mam ta bajke na kompie
dobrze ze sie dostalas i najwazniejsze ze mala bierzez antybiotyk i ze masz juz termin kontroli

no ja do pokoju tez mam jeden komplet a do kuchni 2-bo krotka na lato

a miejsac w szafie i tak nie mam

no dobra laski odpadam
milego weekendu i do jutra
hmmm mialo mnie nie byc a jestem.no coz-tesc wczoraj zadzwonil ze wpadnie na 7.30 po krajzege do ciecia drzewa,no to nastwilam sobie budzik zeby wstac i mu pootwierac bo jakby zaczal dzownic dzwonkiem do furtki to by dziewczyny pobudzil.no i przujkechal 8.20

ehhhhhhh.no tyle dobrze zechociaz poczytalam co u was i zaraz biore sie za robote bo dziewczny juz wstaly.a mam dzis co robic-deski na podworku poukladac do konca,bo p wczoraj wieczorem reszte pocial,drzewo poznosic,jaks zupke zrobic,posprztac i moze zdaze trawe skosic.ale to uz na koniec zostawie
no a o 15 lece do mamy pomoc szykowca na dziejsiejsza impreze
wczorak wieczorem jeszcze jej salatke robilam i caly gar fasoli po bretonsku nagotowalam taki chyba 5 litrowy

wczoraj siostre ufarbowalam

kurcze zeby za kazde ciecie i farbowanie brala z 10zl to bym mieisecznie miala pare groszy

Dopiero wstałam,bo kładłam się przed 6 rano.
Kuba dziś rano powiedział Darkowi tak:
Tata masz dziś pieniądze?
D;tak mam ,a co?
To daj mamie,bo ona ma jak zwykle tylko na chleb,a ja chcę tosty na kolację![]()
To mnie mały gad załatwił.![]()

a tosty przeciez z chleba

Wyobraźcie sobie, ze zaspaliśmy do przedszkolaja i moje dzieci co 7 rano zazwyczaj jedzą 2 śniadanie
![]()

niemozliwe

tos i Ty pospala:-)
Anabuba TY tych kilosow rabieszNogi to na loterii wygralas?
Justys ode mnie tez najlepsze zyczonka:-)
Witam nowe mamusie bo jakos nie mialam kiedy was przywitac
]
Ania super wam teraz mieszkanko wygalada

ja teraz mam pastele ale jak u ludzi widze takie zywe kolory to jak bede odnawiac to tez sobie walne rozne kolory

Anka, super kolorki
Ja teraz o niczym innym nie myslę tylko o mebelkach ;-)Cały czas coś zmieniam, wyrzucam dokupuje, bo już mi się wszystko opatrzyło. Dziewczynkom też będę rewolucję w pokoju robić
![]()
niedlugo to domu nie poznam

D
Padam na pysk, bo wczoraj Zuzia najadła się Piotrusiowej kanapki z żółtym serem, a później pół nocy wymiotowała, miała temperaturę 35,7C i bardzo się o nią martwiłam. :--
-
-( Czuwałam całą noc i już się zastanawiałam czy nie jechać z nią na pogotowie.
A ona obudziła się o 5.30 jak nowo narodzona z uśmiechem dookoła głowy i zaczęła po mnie pełzać
![]()

to Cie zalatwila.pewnie tez zolty ser jej najgorzej zaszkodzil
dobrze ze juz przeszlo
powiedzcie mi co mozna zrobic na obiad nie majac zadnego miesa ino jedna piers z kurczaka ani ziemniakow ani jajek no nic kompletnie nie mam
dzisiaj juz musze jechac na zakpy
bo pustki![]()
pewnie juz cos wymyslilas ale mozesz zrobic piers w sosie slodko kwasnym i do tego ryz

sos ze soika albo sama wymysl-troche warzyw,koncentrat i sie robi

Wrocilysmy ze szpitala kolezanka Laury bardzo slaba i na dodoatek dostala goraczki:-( biedulka bardzo slaba byla:-(
Na szybko walnelam nalesniki
Teraz spadamy na zakupy bo masla nie ma w domu a mleka rowniez braklo![]()
lodow dziecku ni dali?
No Dziewuszki co z Wamimy już wykąpani i oglądamy epokę lodowcową
miałam sobie zrobić makaron z serem ale że nie byłam w sklepie i nie mam śmietany to jem kanapki z serkiem i dżemisiem
a padam na twarz dzisiaj
chociaż nic nie robiłam
idę się kłaść :-) do jutra Laseczki
![]()
widze \Beata ze Ty ostatnio tu nadranbiasz:-):-):-):-):-)
moje obie tez wczoraj eopke ogladaly zawziecie
mimo ze mam ta bajke na kompie

fajnieWitam wieczorkiem mega zmarznieta i zmeczona
Jak wrocilam z dziewczynkami z przedszkola to odstawilam Je do tesciowej i pojechalam z mlodym na meczDzisiaj bylo otwarcie naszego stadionu,takie mniej oficjalne;-)Byl meczyk a pozniej koncert MEZO i jeszcze kogos tam
Dominik zadowolony i ja tez,bo dawno na czyms takim nie bylam
Teraz dziewczynki juz spia a Dominik oglada Epoke lodowcowa![]()
No witam dziewczyny
Byłyśmy wczoraj u laryngologa. Lekarz rewelacja, nawiasem mówiąc ordynator oddziału laryngologicznego, hehe. Mówili, ze gbur, że jak do konia podchodzi a aon wesoły żartowniś i sposób ma na dzieci szybki i skuteczny, hehe.
A wiec młoda ma zapalecnie w jednym i drugim, lekkie, w prawym, na które narzekała troszkę więsze, ale wsyztsko bez strachu wielkiego, od katarku poszło. Ten antybiotyk jednak musze jej podawać, ale jak obiecał-jest całkiem smaczny, no-młoda łyżke wylizuje-ja az tak bardzo bym się neim nie zachwycała, hehe, no i ambrosol, i krople do nosa w piatek na 12 kontrola.
Beatka do dużego pokoju tez mam tylko jeen zestaw firan i wcale mi to nie przeszkadza. Wieszam soebie pachnące, że hej, nie musze prasować, w szafie wiecej miejsca. Ja wszystko porozdawałam. Do małej zostawiłam tylko 2 czy 3 i mam 2 do kuchni i wystarczy.
.
dobrze ze sie dostalas i najwazniejsze ze mala bierzez antybiotyk i ze masz juz termin kontroli

no ja do pokoju tez mam jeden komplet a do kuchni 2-bo krotka na lato

a miejsac w szafie i tak nie mam

no dobra laski odpadam
milego weekendu i do jutra