reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kurcze nie wiem jaki dokładnie..... nie ma takiego jaki być powinen z opisówek idealnego... wczoraj był taki śliski troszkę... ale nie rozciągliwy ale czulam jakby mi miało coś wypływać dziś nie mierzyłam i szyjki jeszcze nie patrzyłam ale zaraz luknę... cieżko mi z tym moim śluzem moj 3 cykl się zaczął dzis 14 dc a mialam oststanio 36 dniowy wczesniej 44 i nie wiem już nic byly za wczesnie na owulkę a jajniki czuję ostatanio w owu sie bzyk... i nici <wiem bo robiłam pasek owu> głupieje

reklama
kurcze u mnie jeszcze 8dni do testowania... a ja niecierpliwa już bym chciała wiedzieć ;)
MARTUSIA- prosze czekać-wiem,ze korci,ale nie ma sensu ,na prwade za wczesnie testowac-tylko dola zalapiesz-dzien czy 2 przed @ to najwczesniej...

mama czekam na Twój pozytywny teścik bo z niego sobie wróżę.
WISIEŃKA- hahahahaha-mądrala :)))))) wiesz ,ze baaaardzo bym chciala,ale jak ruchliwosc marna to nie licze na wiele-nie tym razem ...

ZUZU- my zrobilismy nasza dwojke ysteme co 2 dni-sexy byly w 10,12 i 14 d.c. mierzylam wtedy temp.i zaznaczylam keidy byly przytulasy.tak wiec na pewno tak jest si i jak widac ten sam system a raz wyszla corka raz syn :))

no zbadłam szyjkę lekko twrada< mniej niż wczoraj > i czuć dziurkę ale czy otwarta jest to nie wiem bo zaczelam badac od neidawna wiec nie mam porównania, ale jak lekko opuszkę wciskałam to czulam wgłebiebie wiec moze rzeczywiście do owu się nastawia a mam szyjkę lekko w lewa stronę, ja badam na kucaka to niby na wejscie ale lekko w lewo boniu jaka ja dziwna jestem...

Dzięki MAMA, sama słyszałam o tym ale jak ja mam przetłumaczyć meżowi.... wczoraj wyczytałam u WAs ze ślina zabija plemniki..... i mówie mu a on zebym przestała czytać to w necie.... bo głupieje i niedugo nic nie bedzie można. Ale serio tego to nie wiedziałam wiec co nie można przed zblizeniem oralu...?? tylko samo pyk..??

Mama masz już 2 i chcesz trzecie-to będzie jak u nas-mam dwójkę rodzeństwa... I ostatnio na zajęciach baba nam gadała, że teraz model rodziny to 2+1, czasem 2+2 a w niektórych książkach piszą, że już 2+3 to patologia ;)

Ale ja chciałam Ci pogratulować-też chcę mieć dwójkę, a jak Bóg da to i trójkę :)

Dzięki MAMA, sama słyszałam o tym ale jak ja mam przetłumaczyć meżowi.... wczoraj wyczytałam u WAs ze ślina zabija plemniki..... i mówie mu a on zebym przestała czytać to w necie.... bo głupieje i niedugo nic nie bedzie można. Ale serio tego to nie wiedziałam wiec co nie można przed zblizeniem oralu...?? tylko samo pyk..??
ZUZU- ja nie wiem nic o ślinie bo ja jakos sie przekonać do tego nie moge...mąż dziala u mnie a ja jakoś nie moge...wiec u nas z kolei cuda -wianki z pozycjami...:)
Mama masz już 2 i chcesz trzecie-to będzie jak u nas-mam dwójkę rodzeństwa... I ostatnio na zajęciach baba nam gadała, że teraz model rodziny to 2+1, czasem 2+2 a w niektórych książkach piszą, że już 2+3 to patologia ;)

Ale ja chciałam Ci pogratulować-też chcę mieć dwójkę, a jak Bóg da to i trójkę :)
MARTUSIA- no wlasnie-ja tez sie spotykam z tym ,ze 3 dzieci to patologia ,ale jak ja sie teraz musze naszarpac ,zeby zajść i niech mi ktos kiedys powie(jak sie uda) ze u nas 3 dziecko to wpadka to zabije!!! .....śmiechem:)))
boli mnie to troche ,ze takie u nas podejscie-a ja szczerze wspolczuje jedynakom-mają wszystko(podobno) z materialnej strony a najwazniejsza sprawa im umyka-druga bratnia dusz ,ktos na dobre i zle ,ktos to bedzie przyjacielem na cale życie.ja niewyobrazam sobie nie mec rodzenstwa albo miec 1 dziecko-no poprostu matka polka jestem i juz!!nikt mi na dzieci nie da wiec wara od krytyki!! mam nadzieje ze i Tobie sie uda:))ja zawsze wiedzialam ,ze 2 to minimum a 3 to marzenie-i dąże do spelnienie tego marzenia!!

u nas klutnie wygladaja troche... dziwnie ;-) ja wpadam jak burza do domu dre sie o wszystko:wściekła/y::angry::baffled:, a Robert bierze mnnie na przeczekanie, jak sie wykrzycze, to pozniej przez pare dni chodze jak aniolek:-)

reklama
Do góry