Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej kobitki![]()
Lecę Was nadrabiać![]()

Będziesz, będziesz - już niedługo! :-)SzczęściaraJuż sie nie mogę doczekać kiedy będę na tym etapie :-)
Wiesz jak ja szalałam! Jestem na L4 i myślałam, że te 2 tygodnie trwały całą wieczność! Ale doczekasz się...spokojnie :-)Dagamit....bardzo się cieszę że wszystko w porządku....Boże kochany....ja zwariuje te 2 tygodnie....dopiero 26 mam wizytę....![]()
wytrzymasz! na pewno! a betę najlepiej robić w odstępach 2-3 dniowych, wtedy fajnie widać, jak przyrastajej nawet nie wiesz jak ci zazdroszczęja mam dopiero 19 wizytę ale nie wiem jak tak długo wytrzymam...
a tak wogóle to tą betę trzeba robić bo mi moja gin nic o tym nie mówiła![]()
Nooo podpisuję się! To cudowne przeżycie. Niestety, mój mąż pracował i nie mógł być ze mną, ale teraz wpatruje się w fotki i słucha moich relacji :-)to ja też się pochwalę!!!!
W czwartek także widzałam naszą fasoleczkę i serduszko, a właściwi to chyba samo bijące serduszkobył także mój mąż. To niesamowite przeżycie, bardzo bardzo zbliża...jedyne w swoim rodzaju.
Powiedzieliśmy też już rodzinie, a dziś w pracy. Naprawdę kamień spadł mi z serca i czuję się dużo lepiej.
Od momentu gdy zobaczyłam serduszko też i moje obawy są jakieś mniejsze.
Życzę Wam rówie owocnych doznań)))

Dziewczyny, właśnie wróciłam od gina. Widziałam nareszcie kochane serduszko mojej dzidzi, walące jak młot!! To był niezapomniany widok![]()
Jesteś naszą dzisiejszą bohaterką! A o ile pamiętam to jutro też czekamy na czyjeś usg?