reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
ciesz sie, szczesciaro. u mnie je tylko to,co niezdrowe albo nie mozna. wczoraj wyjadla mi troche ryby (bez panierki) z fish and chips, potem ta parowka, szynka prawie non stop,a ostatnio tata dal kawalek milky way ;/ a ciocia michalka!

dziewczyny czy u was dzieci jak widza ze np robicie/nakladacie jedzonko dla nich to krzycza i domagaja sie natychmiastowego spozycia? :D
tesciowa ostatnio mowila ze jak robbila jesc dla Pawełka i odłozyla zeby wystygło ... Tesciowa widzac Paweła myslala ze szafkę rozwali :o

ps. Pawcio kopytka zajada jak szalony :D

dziewczyny czy u was dzieci jak widza ze np robicie/nakladacie jedzonko dla nich to krzycza i domagaja sie natychmiastowego spozycia? :D
tesciowa ostatnio mowila ze jak robbila jesc dla Pawełka i odłozyla zeby wystygło ... Tesciowa widzac Paweła myslala ze szafkę rozwali :o

ps. Pawcio kopytka zajada jak szalony :D

niestety nie - oj przed zupami to moj ostatnio ucieka - wina zęby. chociaz zalezy od dnia. ale zeby az taki zachwyt jak u Was to nigdy. Za to coraz czesciej zaglada nam w talerze ;-)

moje dziecię wreszcie zaskoczylo w kwestii jedzenia, ale uwaga - interesuje ją tylko to co ja jem - słoki są be, akceptuje tylko deserki.
Obiad musimy jesc z jednego talerza. W zeszlym tylgodniu zaczela jesc sloik ale jak zobaczyla ze ja jem nalesnika to zaczal sie krzy i musialam jej oddac prawie calego :/

tak wiec przechodze juz calkowicie na gotowanie wspolnych obiadow. jak na razie rządzą nalesniki z serem na słodko i sernik....

Starsza wcale nie jest zainteresowana jedzeniem, a młodsza potrafi się powiesić na krzesełku, na którym jest karmiona starsza i drzeć pyska o jedzonko.... Je z nami już obiady. Z obiadów gotowych dla dzieci zjada np. spaghetti....

Wczoraj wkoncu dałam małej nasza zupke-pomidorowa. Na razie nie widze skutkow ubocznych wiec jest dobrze. Aha no i oczywiscie zupa była zabielona-a mi sie dopiero wieczorem przypomniało-mała alergik.

reklama
eh... ja mam teraz ciężkie życie z tym jedzeniem jak muszę gotować dla siebie i Alicji. Tak to zjadłabym sobie jakieś warzywa na patelnię czy kluski z pesto - a teraz muszę kombinować :/

Dziś próbowałam dać mleko modyfikowane - Bebilon - ale strasznie się krzywiła :/.
Czy wasze dzieci też wybrzydzały w mlekach ?
bo nie wiem czy warto kupić jeszcze jakieś inne, czy poprostu czekać aż to polubi...

Do góry