reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
o wow :-)

nastukałam 1000 postów :-)

stawiam deser ;-)
deser1.jpg fancy-ice-cream.jpgZobacz załącznik 293894DRINKS_004-hi.jpg

A ja wpadam na chwilkę powiedzieć że żyję po jazdach... instruktor też :-D więc idzie mi chyba nieźle :-D:-D:-D

Aluśka zaciskam kciukasyyyy!!!!

Marta najważniejsze że kruszynek zdrowy jest!!! Wiesz jaką obstawę będziesz miała - nikt nawet nie spróbuje ci naskoczyć jak zobaczy Twoich chłopów! :-)

Karlitka dzięki żyję i mam się nieźle tylko obroty zwiększyłam bo nie wyrabiam na zakrętach... a jeszcze oboje dzieci mieć w domu to trzeba im ciągle coś wymyślać do zabawy.... :dry::tak:

Mandziula przenieś się na podzamcze - tam jest zawsze cieplusiooo... :tak:;-):-)
Moja Nela też ostatnio nurkowała, na następne zajęcia biorę kamerę to nam nagrają to się wam pochwalimy :-D:tak:

Fogia będzie dobrze - jak już dopniecie szczegóły i przeniesiecie się to dopiero poczujecie ulgę! ale jaka będzie radość!!! :tak: jest o co walczyć :-)

i dołączam się do życzeń:
Mateuszku sto lat sto lat!!!! rośnij nam zdrowo, uśmiechaj się często...:tak: no i tysiąca wymarzonych prezentów ci życzymy! :tak:

no i już więcej nie pamiętam co miałam pisać... Nela wisi na mnie, Julek się pokłada na nogach... nie da się z tymi dziećmi usiąść i odpocząć...

O Julian znalazł sobie zajęcie - bębni na moich metalowych puszkach... ciekawe co na to sąsiedzi :-p;-):tak::-D

M. odstawił Filipka do domu i pojechał jeszcze dopieszczać samochód. Dlatego też jeszcze jesteśmy przed obiadem:sorry2: ale to nic, poczekamy.:blink:

Fifi właśnie bawi się swoimi ukochanymi pluszowymi pieskami. Mama piesek rodzi pieska dzidziusia i ja mam tym dzidziusiem się zajmować, bo Filipek (wujek dla pieska) jedzie po zakupy do tesco. :szok::szok::szok::-D:-D:-D

fogia tylko spokojnie nie stój przy tej desce za długo
właśnie chwila przerwy w prasowaniu......:-D

Aluśka była dzisiaj z rana na izbie przyjęć w szpitalu ale dziś jej nie pasowało zostać tylko jutro a lekarzowi jutro nie pasuje żeby została bo będzie na sympozjum a chce być przy przyjęciu jej na oddział, więc przypisał jej leki które ma brać i w pon ma powtórzyć badania i przyjść z nimi na oddział w poniedziałek.
no to ja jej życzę aby leki pomogły i wcale jej w tym szpitalu nie chcieli.:blink:

Fogia: Nie jestem na 100% pewna ale jakiś wirus, byliśmy nie dawno na zakupach a tam prychają, smarkają kaszlą i Krystek niestety zaraził się od nich oby to było tylko nie groźne przeziębienie.
niestety, taki to sezon chorobowy, zdrówka dla małego!!!

Fogia będzie dobrze - jak już dopniecie szczegóły i przeniesiecie się to dopiero poczujecie ulgę! ale jaka będzie radość!!! :tak: jest o co walczyć :-)
jakieś to wszystko wydaje się odległe.... :-:)-:)-(
gratuluję postępów w jeździe. Widzisz, odkryłaś swój ukryty talent.:-):-)

Mateuszku moc buziaków urodzinowych!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny mam pytanie

Czy któraś z Was robiła sobie profesjonalną sesję zdjęciową w ciąży?

mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły :dry: do Wawy mam jechać ??? :dry:

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś dobrego alergologa w Lublinie? Mój Fifi ma ciągle katar, non stop, a teraz na 2 miesiące było może ze 3 dni przerwy, już nie wiem co z tym robić. A Fifi ma 1,5 roczku i nie wiem czy takiego malucha już się leczy.

dziewczyny mam pytanie

mam na taką ochotę ale szukam doświadczonego fotografa i na razie jakoś w Lublinie nie widzę interesujących ofert wczoraj byłam w 3 studiach to mi ręce opadły :dry: do Wawy mam jechać ??? :dry:

Karlita ja tez marzyłąm o takiej sesji ale jakoś zawsze kaski było nam szkoda:zawstydzona/y:...zrobila sobie moja przyjaciółka ale w warszawie jest cudna...wiec szukaj...

Moi znajomi robili zaraz poszukam to wysle Ci fotki i namiary

edit: Mam....
http://www.swiatwasylewskich.pl/index.php/galerie/nowe-zycie/

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie

A w jakich studiach byłaś?

reklama
Gdzieś przeczytałam, że muzyka poważna dobrze działa na niemowlaki, więc włączyłam małej Mozarta, a Ola w ryk, chyba cała ulica ją słyszała, nie mówiąc już o tym, że Mozarta totalnie zagłuszyła :) Musiałam ją uspokajać parę ładnych minut. Dziwię się, bo w ciąży często słuchałam muzyki powaznej.

Do góry