reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pati mnie przeraza rodzina mojego T... jego mama ma 4 rodzeństwa każde po 3 dzieci te dzieci mają rodziny i swoje własne dzieci... porazka:-p
kolia " Miki jeszcze mruczy" widze taki sam sytem zasypiania ma Kacper i Miki
koniczynka wszystko zalezy jakie stosunki sa w rodzinie wiec wiesz moze byc małe wesele i super zabawa i duze wesele do kitu:-p

reklama
staram sie staram sie nadrobić ehh
kasiuch bardzo przykra sprawa :( tym bardziej że to rodzina i szkoda dzieciaczków
patrycja 9009 twoja rodzina to klan może stworzyć hehe jejciu a w świeta tak sie razem spotkać hehe Czad :p

ogladałam włąśnie program na TVN Style 66 niezapomnianych bajek i był odcinek krecika o porodzie ... !!! dzieci które łudziły sie kapusta lub bocianem zobaczyły dziurkę u Mamy króliczka i ze stamtąd wychodzą małe króliczki !!! śmiać misie chciało :p

co do teściowej to ja jak z moja rozmawiałam wczoraj przez telefon to bateria mi padła :p hehe nie wytrzymała tego :p dzwoni co 2 dzień i pyta sie jak miewa się "Jej wnuk" ? wrrr tak samo jak 2 dni wstecz ... bardzo dobrze ... ;/

hehe, rzeczywiście taka duża rodzina może do wesela zniechęcić ;p Ale za to impreza byłaby porządna :D
koszty tez.....:p

Clio ja na chwile wychodziłam bo z piesek musiał się załatwić ale tak wiało że szybko wracaliśmy:dry:
Agulka Witaj :-)
Kasicuh nie wiem jak można oddać własne dzieci strasznie mi żal tej dwójki.

Miki jeszcze mruczy ale zaraz zaśnie a ja chyba wrócę do książki albo spania bo oczy mi się dzisiaj kleją.
mi tez ale wlasnie sie dowiedzialam ze oni sie ucieszyli, spakowali sie w godzine...zal tylko ze do tego doprowadzila..:/
juz wyjscie planowalam, a tu znowu deszcz :( Mam nadzieję, że jak Emilka się obudzi i naje, to znowu się trochę poprawi na zewnątrz. Katarek ustępuje, więc nie chcę jej w domu przetrzymywać.
my uwiezieni w domu, nie dosc ze wieje to jeszcze pada:/
a

clio ogladałam to jak byłam mała tzn wiedziałam juz skad biora sie dzieci ale ogodałam z młodszym kuzynem:-p i wiesz on i tak sie nie skapował o co chodzi:-p

Umi2 U mojej siostry było czterdzieści parę osób i zabawa super :)

Emilka wstała i domaga się cyca. Cóż: pan każe, sługa musi :D, więc zabieram się za karmienie.
Potem może jednak zdecyduję sie na deszczowy spacerek, bo do banku juz koniecznie dzis musze isc.
Nie wiem, w co mala na spacery bede ubierac, jak mroz przyjdzie, skoro juz teraz zimowe rzeczy jej wkladam...

Koniczynka no wlasnie o tym mówie, ja byłam na weselu osób 250 i no cóz sala do tanczenia malutka to był jeden główny minus i na prawde ciezko z miejscem było przy takiej ilości osób, ale jak by nie było tez sie fajnie bawilismy moze dla tego ze była fajna orkiestra:p

Clio też oglądałam własnie ten program:)

Kasiuch no w sumie napisałaś że i już jej się zdarzyło w więzieniu być itd, a skoro teraz je oddaje to raczej dobrą matką nie była (choć nie mi to oceniać) no ale jeśli się ucieszyły to coś w tym musi być.

ja dziś mam jakiś smutny dzień...:-(

no i żebra mnie bolą, malutka mnie uwiera, że siedzieć się nie da:/ tylko chodzić albo leżeć

Kasiuch te dzieciaki sie ucieszyły bo teraz beda miec godziwe warunki... Pewnie wiele widzialy, a kto wie moze same błagaly swoja matek zeby je oddała. Widac w tym przypadku dom dziecka to dla nich zbawienie. Szkoda dzieci.

reklama
Clio też oglądałam własnie ten program:)

Kasiuch no w sumie napisałaś że i już jej się zdarzyło w więzieniu być itd, a skoro teraz je oddaje to raczej dobrą matką nie była (choć nie mi to oceniać) no ale jeśli się ucieszyły to coś w tym musi być.

ja dziś mam jakiś smutny dzień...:-(

no i żebra mnie bolą, malutka mnie uwiera, że siedzieć się nie da:/ tylko chodzić albo leżeć

Paulqa nie tylko Ty masz smutny dzień..... ja ogólnie sie dzis dziwnie czuje... zwróciłam poranna kawe i jakies zawroty głowy mam.. :////

Do góry