reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kurcze wczesniej napisalam posta i go nie ma:D :dry:
Obiad zrobiony własnie sobie jem gulasz z ziemniakami i surówka <mniam>
Miki spi juz 1,5h najedzony zasnol grzecznie:-) hania z danielem przyszli od babci i jedza odemnie (juz sie najadłam nie? heh) ;] choc jedli zupe u mamy podobno. na dwór chcą wyjsc ale jak miki spi to ja nie ide;]
Witam nową mamusie! :-)

reklama
no szkoda dziecie, nie to jej siostra jej powiedziala ze labo je odda albo ona dzwoni na policje... kij ma dwa konce, moze nie ma tego zlego co by na dobre (im) nie wyszlo,prawda?

paulqa24 no niby już ostatnia prosta;) czuję się tylko grubo:-D a tak poza tym to ok.

Jeśli chodzi o dużą rodzinę, My właśnie jesteśmy na etapie tworzenia listy gości weselnych.... ja mam 5 rodzeństwa, część ma dzieci moi rodzice po 3-4 rodzeństwa i Ci mają dzieci itd...
Moja najbliższa rodzina to 80 osób a od mojego P. 30;-) a jeszcze znajomi....

hejo dziewczynki ! :)

Agula61 witam nowa mamusie! i widze,ze mamy pociechy o tym samym imieniu :) tylko,ze moja troszke starsza ;)

moja malutka po obiadku (jak tak to mozna nazwac)
zjadla 4 lyzeczki i duuuupka , nie chciala jesc ;/

w dodatku jak wlaczylam odkurzacz zaczela histerycznie plakusiac :(
wczesniej jakos sie uspokajala (jak byla o wiele mniejsza) pozniej z czasem miala to gdzies, ze odkurzacz chodzi
a teraz cos jej odbilo :O

jola no to dobrze że dobrze ;D ja tez nie narzekam:) a spodziewasz się dziewczynki czy chłopca, bo nie wiem czy ppisałaś czy ja coś przeoczyłam.

Kigusia powtórze się ale uwielbiam zdjęcia Twojej Kornelci w sygnaturce, jest taka słodka.... ahhhh:happy: :-p:-p:-p

daff płacz ile chcesz :* :( zrobi Ci się lepiej zobaczysz...

ja się wzięłam za sprzątanie i troszkę się czymś zajęłam... ehhh

U mnie wietrznie i tez pada.
Agulka61 Witaj. Regulamin czytałaś a posty jeden pod drugim. Nieładnie. chyba nieuważnie czytałaś.
Kasiuch Ja nie rozumiem jak matka może oddać ot tak własne dzieci do domu dziecka. Rozumiem jeszcze takie niemowlę ale dla takich już starszych to straszne przeżycie.
Paulqa Współczuję takiej teściowej. A co A na to co ona mówi?

reklama
paulqa dziekujemy slicznie z Kornelcia :)
ja tez mam czesto ochote zjesc swoje wlasne dziecko... hahaha :)

kurcze, ja mam pod nickiem Fanka, ale widze, ze niektore dziewczyny sobie pozmienialy na inne
a ja jak zmieniam i zapisuje NIE ZMIENIA MI SIE ;/

o co chodzi?

edit...

......................................

paulqa
to dla Ciebie
http://www.youtube.com/watch?v=q6E_kNyu3S0
:D

Ostatnia edycja:
Do góry