ionka
Fanka BB :)
a ja nieprzytomna jestem. Ol kombinuje z kaloryferem, co ją odsunę, to ona dawaj znowu...
jakby moje dziecie wstawało o 5 to bym sie zachlastała, ona wstaje o 8 i ja nie dam rady. inna sprawa, ze chodzi spac dobrze po 20.
yra frotka tu wszystko kosztuje
wizyta u lekarza- płaci sie zawsze 50euro. a u specjalisty 60. nawet podpis np. do dokumentów do przedszkola czy do paszportu to 10 euro. niedługo zrobią tam płatny kibel, nie wiem, dlaczego jeszcze na to nie wpadli.
w ogóle zastanawiam się nad przepisaniem nas gdzie indziej. chodziłam tam w czasie ciąży, no ale teraz mogę i do irlandczyka.
heronek mnie chyba tez chandra dopadła jesienna :-( u Ciebie też tak ponuro?? światło mam włączone, jak tego rano nie cierpię!!
jakby moje dziecie wstawało o 5 to bym sie zachlastała, ona wstaje o 8 i ja nie dam rady. inna sprawa, ze chodzi spac dobrze po 20.
yra frotka tu wszystko kosztuje
wizyta u lekarza- płaci sie zawsze 50euro. a u specjalisty 60. nawet podpis np. do dokumentów do przedszkola czy do paszportu to 10 euro. niedługo zrobią tam płatny kibel, nie wiem, dlaczego jeszcze na to nie wpadli.w ogóle zastanawiam się nad przepisaniem nas gdzie indziej. chodziłam tam w czasie ciąży, no ale teraz mogę i do irlandczyka.
heronek mnie chyba tez chandra dopadła jesienna :-( u Ciebie też tak ponuro?? światło mam włączone, jak tego rano nie cierpię!!