reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja nieprzytomna jestem. Ol kombinuje z kaloryferem, co ją odsunę, to ona dawaj znowu...

jakby moje dziecie wstawało o 5 to bym sie zachlastała, ona wstaje o 8 i ja nie dam rady. inna sprawa, ze chodzi spac dobrze po 20.

yra frotka tu wszystko kosztuje :baffled: wizyta u lekarza- płaci sie zawsze 50euro. a u specjalisty 60. nawet podpis np. do dokumentów do przedszkola czy do paszportu to 10 euro. niedługo zrobią tam płatny kibel, nie wiem, dlaczego jeszcze na to nie wpadli.
w ogóle zastanawiam się nad przepisaniem nas gdzie indziej. chodziłam tam w czasie ciąży, no ale teraz mogę i do irlandczyka.

heronek mnie chyba tez chandra dopadła jesienna :-( u Ciebie też tak ponuro?? światło mam włączone, jak tego rano nie cierpię!! :confused2:

reklama
Hej:)Moje powieki podparte zapałkami.Glizda budziła sie co godzinę a dwa razy z rykiem.Spałysmy od 4 dopiero ,ona do 8 ja do 7 bo synka musiałam do przedszkola wyprawic i wycałowac.Najlepsze,że Milenka od rana jeszcze nie śpi...Wieczorem też sama wojowałam z obojgiem, bo T jeżdził za dynią do przedszkola na dzisiaj.Kupił dopiero w makro,wrócił o21 jak dzieci spały.A jutro jedziemy do rodziców do poniedziałku włącznie.
Nie ma mocnych ,ide położę sie z małą, swiat sie nie zawali.

Hej:)Moje powieki podparte zapałkami.Glizda budziła sie co godzinę a dwa razy z rykiem.Spałysmy od 4 dopiero ,ona do 8 ja do 7 bo synka musiałam do przedszkola wyprawic i wycałowac.Najlepsze,że Milenka od rana jeszcze nie śpi...Wieczorem też sama wojowałam z obojgiem, bo T jeżdził za dynią do przedszkola na dzisiaj.Kupił dopiero w makro,wrócił o21 jak dzieci spały.A jutro jedziemy do rodziców do poniedziałku włącznie.
Nie ma mocnych ,ide położę sie z małą, swiat sie nie zawali.
pewnie, jak mozesz to spij :-)

hej Marcóweczki,

Mega deficyt czasu u mnie - wariacji można dostać ... praca dom praca dom ... o 21 padam na nos.

Szaleństwo motoryczne u Antoniego - pełza wszędzie, dotknąć musi wszystko ... dzisiaj chciał zjeść metkę od kamizelki (zastanawiałam się czy ją wymienić na większą ... cóż syn sam zadecydował :)

Lecę po cielęcinkę, moja Mimi zamówiła i trzeba odebrać i zupkę dzidziusiowi zrobić ;) - pierwsza mięsna ! I jaja też wiejskie będziemy mieć - kuzynka wiezie ;)

Miłego dnia Ladies ;D słońce bezczelnie zagląda do mej kuchni ... trzeba korzystać !

Witajcie dziewczynki:)

nocka minęła nam fatalnie bo mała śpi jak mysz po miotłą, co chwilkę się zrywała, płakała, jęczała. ja już sama nie wiem co jest grane :( od rana jest płacz i mamine rączki a jak ją wezmę to zaraz się przytula i tak sobie siedzimy dziś już pół dnia. mam nadzieję że nie choroba ją rozkłada.

u nas dziś znowu piękna pogoda więc na spacerek obowiązkowo pójdziemy, zrobimy zakupy niewielkie oraz Julkę ze szkoły odbierzemy, bo moje dziecko od paru dni chce zostawać na świetlicy :)

teraz odbiegnę od tematu ale muszę Wam powiedzieć że dziś rano jak jechałam z małą na rehabilitację to słuchałam radia i jak usłyszałam jaką ustawę dotyczącą in vitro chcę nasi władcy przepchnąć to aż zaklnęłam z tych złości. w głowie mi się nie chce pomieścić za za in vitro można iść do więzienia na 6 lat. matko w jakim Państwie my żyjemy, zachowujemy się jak w ciemnogrodzie że karane jest wszystko i wszyscy. co mają zrobić tacy ludzie co nie mogą mieć dzieci a tu im się uda? mają za to iść do więzienia - przecież to chore. jestem katoliczką ale uważam że Bóg chyba po to dał nam rozum i wolną wolę żebyśmy tego używali. jestem zbulwersowana tym bardziej że ktoś kto będzie np. wykorzystywał dzieci w sposób niecny dostanie 5 lat i kuratora a tacy ludzie co nie mogą mieć dzieci i poddadzą się tej metodzie 6 lat. jezu co to się już wyrabia w tej Polsce :(:(:(

przepraszam że zawracam głowę ale po prostu gotuje się we mnie

miłego dzionka Wam życzę :)

ja się nie wypowiadam na temat in vitro. W naszym kraju nigdy chyba nie bedzie normalnie :-(

moje dziecie tezm i urzadiło nocke. Ciągle jęczał i popłakiwał a raczej krzyczał ;-O ehhhh o co tu chodzi

Hej dziołszki dawno tu nie pisałam, zbieram myśli :confused2:

Błażej odmówił butelki i muszę go teraz kramić łyżeczką zagęszczam mleko kaszką i zjada.
Dziś wyruszył w pordóż do kuchni pierwszy raz , ale jeszcze nie raczkuje po prostu pełza. Chory jest bidulek troche katar go już tydzień czasu męczy, Igorka też, ja też zasmarkana także wesoło.
Buziaki kochane :-)

reklama
Do góry