reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny dziękujemy za gratulacje :) Dziwne taka mała istotka, która ma 1,1cm a tyle radości!!!
Monia a my wogóle nie chrzcimy i nie mamy takich problemów :) Ja sama byłam ochrzczona tuż przed komunią i też nie widzę problemu w tym, żeby dziecko ochrzcić np jak ma 3 lata.

Dziewczyny dzisiaj na DDTVN ma być sprostowanie materiału p. Zawitkowskiego dot. zakrztuszenia dziecka. Te z Was, które to oglądały broń boże niech nie stosują tego na swoich dzieciach. Radzę przeczytać komentarze do tego co było wyemitowane jakiś czas temu: Gdy dziecko się zakrztusi.... - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN
mój mąż pracuje w medycynie, jak to zobaczył to złapał się za głowę. Dlatego ja z niecierpliwością czekam na dzisiejsze sprostowanie.

Ramari to co stosowac... bo ja to ogladalam.. a nie wiem czy uda mi sie obejrzec...

reklama
Ramari to co stosowac... bo ja to ogladalam.. a nie wiem czy uda mi sie obejrzec...
To co było wyemitowane to kompromitacja i co najwyżej pomoże zabić dziecko. Piszę serio, więc jeśli to oglądałaś to szybko zapomnij o tym co tam było...
Wiem, że na stronie Polskiej Rady Resuscytacji można znaleźć najnowsze wytyczne www.prc.krakow.pl, ale jeszcze tego nie przeglądałam, bo ja mam specjaliste w domu :)

Ostatnia edycja:
o o ktorej godzinie

W ogole jakos DDTVN sie popsuł. Pienkowska i nowy prowadzący sa nudni i nijacy. Wole duet Prokop Welman :-) no rusinowa też była fajna.
a ogladacie miedzy kuchnia a salonem. Fajny program :))

Ostatnia edycja:
Marciaa o 10.40

Też wolę Welman&Prokop i wolę to za mało powiedzione, Pieńkowska działa mi na nerwy, podobnie jak Rusin

Marcia nie wiem o której, wiem tylko, że to ma być. Jest to m.in w tych komentarzach. Zawitkowski się bronił i napisał, że na 3 listopada poprosił o wystąpienie i będzie specjalista z Polskiej Rady Resuscytacji, więc warto obejrzeć.
EDIT:
Doczytałam na 10:40

czesc

ja tez najbardziej za Rusin;-)

pawelek spi, malo zjadl kaszki, ugotowalam mu dzis ta pomidorowa, zobaczymy czy zje...;-) potem jade do kato do kolezanki:-)

u nas chrzciny byly, ale oczywiscie nawet najblizszej calej rodziny sie nie udalo zaprosic bo wtedy byloby z 50 osob, wiec bylo jakies 25 chyba... ale my robilismy w zamku gdzie pracuje moj tata i wszystko po kosztach, taniej wyszlo niz w domu:-) jakies 800zl chyba na dodatek bez roboty, siostra tez tam robila

madzia no to super wiesci:-):-):-)

uciekam sie szykowac;-)

reklama
Do góry