reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dokładnie mysza, narazie nie ma tego, ale pewnie wrzucą. Tylko nie oglądać mi tej porażki z 20.10.2010.
Strony podane w programie to www.akogo.pl www.wczesniaki.org.pl

Monika ten chwyt, który pokazywał Zawitkowski w pierwszym programie, był podobno stosowany w latach 60 i szybko zaprzestali to robić bo to miażdzyło dzieciom klatki piersiowe. POrażka jak dla mnie ten facet...

Ostatnia edycja:
Hejka:)

U nas nocka ok Bartus sie przebudził po 5,potem o 7 na kupsztala i spał do 9 takze wyspani jestesmy.Malenstwo fika na macie to ja mam czas dla BB,a M jechał sprawy załatwic.Pogoda brzydka leje,a chciałam na małe zakupy jechac kupic jakis ciuch dla mnie i Bartusia,moze jutro bedzie lepiej.

ramari buziak dla Przemusia z okazji 8 miesiecy:)

Dobrego dnia:)

kurcze no ja też uważałam za autorytet. ale dobrze że pokazali sprostowanie.
ja raz tylko musiałam Polę klepać mocno jak mi się zakrztusiła jak wymiotowała, to pociągła sobie nosem i nagle brak oddechu. ale szybko głową w dół i klepałam podobnie jak ta kobieta pokazała. tak zawsze mi mama moja mówiła jak klepać dziecko jak się zakrztusi.

ramari buziaki dla ośmiomiesięczniaka *)

a ja dziś do kina sobie idę z koleżanką a M pełni obowiązki koguta domowego :) mam nadzieję że obejdzie się bez wieczornych wymiotów i gładko pójdzie mu położenie dziewczyn do łóżek. ja sobie odpocznę trochę od nich :)

reklama
polusia a na co idziecie?

Nie wiem co się dzieje, ale cały czas jestem głodna, czyżby mój organizm zaczął gromadzić tłuszczyk na zimę?;-)

Do góry