Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dokładnie mysza, narazie nie ma tego, ale pewnie wrzucą. Tylko nie oglądać mi tej porażki z 20.10.2010.
Strony podane w programie to www.akogo.plwww.wczesniaki.org.pl
Monika ten chwyt, który pokazywał Zawitkowski w pierwszym programie, był podobno stosowany w latach 60 i szybko zaprzestali to robić bo to miażdzyło dzieciom klatki piersiowe. POrażka jak dla mnie ten facet...
U nas nocka ok Bartus sie przebudził po 5,potem o 7 na kupsztala i spał do 9 takze wyspani jestesmy.Malenstwo fika na macie to ja mam czas dla BB,a M jechał sprawy załatwic.Pogoda brzydka leje,a chciałam na małe zakupy jechac kupic jakis ciuch dla mnie i Bartusia,moze jutro bedzie lepiej.
kurcze no ja też uważałam za autorytet. ale dobrze że pokazali sprostowanie.
ja raz tylko musiałam Polę klepać mocno jak mi się zakrztusiła jak wymiotowała, to pociągła sobie nosem i nagle brak oddechu. ale szybko głową w dół i klepałam podobnie jak ta kobieta pokazała. tak zawsze mi mama moja mówiła jak klepać dziecko jak się zakrztusi.
ramari buziaki dla ośmiomiesięczniaka *)
a ja dziś do kina sobie idę z koleżanką a M pełni obowiązki koguta domowego mam nadzieję że obejdzie się bez wieczornych wymiotów i gładko pójdzie mu położenie dziewczyn do łóżek. ja sobie odpocznę trochę od nich