reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Gratki dziewczynki za wizytki 
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja tez po wizycie - wszystko pozamykane jak nalezy, serduszko bije cudnie (mialam zapis przez 20 min). przytylam tylko niecaly kilogram od ostaniej wizyte, co w znacznym stopniu poprawilo mi humor :-)
nastepna wizyta za 3 tyg. - wtedy usg i badanie na paciorkowca. no i gin kazal mi obowiazkowo przyjsc z mezem, zeby "obgadac" porod ;-)
nastepna wizyta za 3 tyg. - wtedy usg i badanie na paciorkowca. no i gin kazal mi obowiazkowo przyjsc z mezem, zeby "obgadac" porod ;-)
I ja również po wizycie =)
Z dzidzią wszytko dobrze, przygotowana do wylotu ;-). Czyli główka już na dole. Nie wiem kiedy ona się obróciła... wydawało mi się że będę to czuła. A czułam tylko takie przeciąganie... hmmm widocznie musiała to połączyć ze sprytnym obrotem =) Jedyne co mnie zasmuciło to, to że gin powiedziała, że jest u mnie bardzo mało miejsca i biedaczka się ciśnie =( Ale ona od początku mówiła, że moja macica jest mała i przyciska małą. Następna wizyta 2 grudnia. Będzie mierzona i ważona =)a później tylko odliczać dni =)
Z dzidzią wszytko dobrze, przygotowana do wylotu ;-). Czyli główka już na dole. Nie wiem kiedy ona się obróciła... wydawało mi się że będę to czuła. A czułam tylko takie przeciąganie... hmmm widocznie musiała to połączyć ze sprytnym obrotem =) Jedyne co mnie zasmuciło to, to że gin powiedziała, że jest u mnie bardzo mało miejsca i biedaczka się ciśnie =( Ale ona od początku mówiła, że moja macica jest mała i przyciska małą. Następna wizyta 2 grudnia. Będzie mierzona i ważona =)a później tylko odliczać dni =)
No to teraz moje relacje z wizyty:
Pan doktor powiedział ze wyniki mam bardzo dobre i nawet sie nie spodziewał ze tak ładnie mi te enzymy spadną .. leki oczywiście cały czas mam brać
Szyjka już powoli zaczęła się skracać i to co podejrzewałam za wypadnięcie czopa było nim rzeczywiście
Skurcze nieregularne przygotowują już macice do porodu
Martynka zdrowa jak rybka tylko trochę malutka bo ma tylko 2200g
czyli nie cale 400g przybrała od 30 września
a biorąc pod uwagę ze mam ciąże mieć zakończoną 1-2 tygodni przed terminem może mieć za niska wagę urodzeniową:-
-(A poród albo sam z siebie się rozkręci albo czeka mnie wywoływanie tak jak z Amandą
Gratuluje wszystkich udanych wizyt:-):-):-)
Pan doktor powiedział ze wyniki mam bardzo dobre i nawet sie nie spodziewał ze tak ładnie mi te enzymy spadną .. leki oczywiście cały czas mam brać

Szyjka już powoli zaczęła się skracać i to co podejrzewałam za wypadnięcie czopa było nim rzeczywiście

Gratuluje wszystkich udanych wizyt:-):-):-)
aha nawet mnie wiedziałam że to o to chodzialuśka - nie nastawiam się na znieczulenie, ale tutaj trzeba isć na taka wizytę, bo w razie jakichs komplikacji to juz jest wpisane o możliwości intubacji, a ZO i jakies tam inne info

reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt!
Gufi a widzisz tak się stresowałaś żeby wejść na wagę a tu proszę - piękny wynik tylko 1kg!
aluśka bardzo się ciesze, że poprawiły ci sie wyniki badań!
Wagą małej się nie przejmuj jeszcze zdąży podrosnąć. A dlaczego masz mieć poród 2 tygodnie przed terminem?
Gufi a widzisz tak się stresowałaś żeby wejść na wagę a tu proszę - piękny wynik tylko 1kg!
aluśka bardzo się ciesze, że poprawiły ci sie wyniki badań!