reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

Lil, jasne że czytałam, nawet Ci odpisałam, że chodzę do dr Jackowskiego, a mieszkam na os. Mokrym.

Wiecie dziewczyny, dla mnie to jest totalna nowość! Takich emocji to ja nigdy jeszcze nie miałam, choć staram się nie zwariować powtarzam sobie spokój, spokój, tylko on Cie uratuje, ale czuję, że w środku to dosłownie wulkan/galareta.
Staraliśmy się o dziecko przez 2 lata (włącznie z operacją, która mnie podłamała i potem kuracja hormonalna też nie było łatwa - miałam menopauzę), no i powinnam być przygotowana przez te dłuuuugie 2 lata, ale ja nie umiem się odnaleźć, kurcze blade. Ale myślę, że m.in. po to właśnie są te 9 miesięcy, żeby się oswoić.

reklama
margerita witaj na lipcówkach, rozgośc się. Jak tam samopoczucie i kiedy wizyta??
slimakowa to tez swoje przeszłaś, ja gdzies na pierwszych postach opissałam chyba swoje dzieje. jest nerw ale bedziemy się wspierac i nie damy się zwariować. Musi być dobrze!!!!!

a co do samopoczucia hmmm przymula mnie juz ...apetyt zanika,zaparcia są, humorki tez mnie dopadają a co najgorsze bolą mnie plecy ból prominiuje az do ud nie wiem co to ..hmm...

Hej Margerita, witamy!
Nie martw się tymi bólami, ja mam podobnie, lekarz powiedział, że to normalne. Nie jest to miłe, bo to taki ciągły i męczący ból, szczególnie w dole pleców.
Głowa do góry, to podobno mięsnie macicy się rozciągają czy jakoś tak, nie powinnam za dużo pisać, bo się na tym nie znam...

margarita nie poradzę niestety bo nie mam takich bólów. Ale pewnie to rozciąganie wiązadeł albo cos bo spotkałam się z kilkoma dziewczynami , które tak miały.
Ja teraz pomagam Mackowi, mojemu synowi w lekcjach. Ma w kwietniu egzaminy na koniec gimnazjum a on jest nerwus i jak ma cos zdać to nawet jak umie to obleje, teraz ćwiczymy te testy może sie oblata i da rade, bo to wazy na przyjeciu do Liceum.

Anulka a mnie cholerka lekarz pytał czy chce tabletki dowcipne czy doustne - ja nie wiedziałam, że taka różnica w cenie, więc wzięłam doustne kurde blaszka....Ale zła jestem...A te dowcipne jak dawkujesz?? Bo te doustne będę brała co 8 godzin, więc w nocy budzik będę nastawiać...Ale się wrobiłam :(((

Ślimakowa to ja nie doczytałam Twojej odpowiedzi! Sorki! Ja mieszkam właśnie niedaleko gabinetu Jackowskiego chyba :))

Margerita witaj!!!

Cholibka mi się wydaje jakbym zaraz miała @ dostać!!!!!

witajcie postanowilam zawitac tu tylko nie wiem czy nie za wczesnie bylam wczoraj u gin...stwierdzil wczesna ciaze lecz pecherzyka jeszcze nie widac mam jechac za dwa tyg witam sie z przyszlymi mamciami:)
chcialam zapytac czy wam tez tak sie zdarzylo??

Anulka ja mam dokładnie to samo - w dodatku mam plamienie i uczucie jakbym miała dostać@. Czy 2 testy mogły się pomylić?

reklama
lil ja myslę, ze testy się nie pomyliły, a ja tez miałam uczucie jakbym miała @ dostac i latałam do kibelka patrząc czy leci. Więc spokojnie.
Michałko ja własnie wypiłam Latte i poleciałam do kibelka jak petarda i to juz 2 razy. Teraz nie wiem czy zjadłam za duzo ogórkow czy to ta kawa. To juzm 3 raz takie dolegliwości od testu z II.

Do góry