Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

moze bym wpadla na kawe i pogaduchy bo jakies doly mnie lapia ostatnio
ale to jeszcze zadzwonie do ciebie. 

że na nic już czasu nie miałam.... Sztorm na morzu był czy co?
Płakało to moje dziecko, na ocyjuż nie widziało a nadal sie męczyło z zasypianiem....

moj M. namawi mnie zebysmy pojechali na kilka dni w grudniu na Texel, zebysmy pobyli w koncu troche razem bo teraz to wlasciwie sie tylko mijamy, a jak mamy wolne to ostatnio ciagle jakis gosci mamy. Ja jakos sie wacham, bo to znowu koszty no i swiet ida ale w sumie fajnie byloby razem wyskoczyc
fajnie sobie wymyslilas pobedziesz z dzieciaczkami i szkole na spokojnie skonczysz

Witam popoludniowo!
Dzisiaj jakis taki dziwny dzien, moje dziecko, ktore normalnie jest super ulozone (regularne drzemki, karmienia itd.) dzisiaj sie szaleju najadla. Nie ma prawie minuty by spokojnie lezala tylko skacze, przwraca sie i kombinuje. Drzemki za to zamiast 1-1,5h to tylko 15 minut na szybka regeneracjeMam nadzieje, ze to dzisiejszy dzien tylko taki. Mysle ze zabki jej ida bo slini sie okropnie, cale raczki w buzi i poplakuje...achhh.
Dziekuje za mile przyjecie na forum no i cierpliwie poczekam na info dotyczace zelazkOgolnie moje zasadnicze pytanie czy zelazkiem z parownikiem faktycznie lepiej sie prasuje?? czy jest to zakup warty takich pieniazkow??
Widze, ze temat zlobkow sie pojawia. Ja planuje z mala posiedziec w domu do kwietnia/maja- czyli do jej 10-11mcy a pozniej poszukac pracy...probowalam ja zapisac do dobrego zlobka ale oczywiscie miejsc ma maj juz nie ma:/ Czeka mnie ciezka przeprawa by znalezc dla niej dobre miejsce.
Zycze wszystkim spokojnego wieczoru.
Zainspirowana jablecznikiem chyba cos upieke![]()
Panie w mojej szkole nie mogły sie na niego napatrzeć jaki on grzeczniutki..hahaha - szkoda że go dzień wcześniej nie widzialy!