reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej kobietki!!!
i znowu poniedzialek,:tak:ale za to jaki piekny,ciepły :tak:no życ nie umierac połowa listopada a za oknem wiosna.;-)ja dzis do słoneczka mialam 21C:szok::szok: oczywiscie długi spacerek musiał byc z dziecmi, trzeba korzystać puki pogoda dopisuje.:tak:
ja z krystianem juz po obiedzie,dzieci spią a m w pracy.czeka mnie prasowanie ale tak mi sie nie chce ze............!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mh-ale Ci córa super rosnie!!!!:tak:

iwicik-fajnie spedziliście niedzielny dzien.:-)
szkoda tylko ze tak nie daleko byłas od mojego domu i nie wpadłaś na kawkę.:-(

malinka-ale dobry facet z tego twojego p:tak::tak::tak:
torebka super.

anaconda-powiadasz ze masz dzis placki ziemniaczane na obiad.:-pale mi smaka narobilaś.:-p:-p
a ty kochana juz nie jesteś na diecie ducana?????

agnes-i jak oliwka???

reklama
Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

U mnie dzisaj obiad na lenia, kurczaki na chrupko frytki i ogórki :-p

Dziewczyny zaraz zaczną chalapuę roznosić, pora się uzbroić w cierpliwość :sorry2:

Co do prezentów od M to tez przeważnie dostaję cos na zamówienie :tak: aczkolwiek potrafi mnie facet zakoczyc :tak: ostatnio dostałam torebkę i perfumy :-p ale najczęściej to mi znośni lakiery do włosów:-D ( bo ma zadarmo ) :-D:-D:-D

ojej..
ale nastukałyście:szok:

ledwo nadrobiłam..
jak zawsze zresztą :zawstydzona/y: ale staram się jak mogę...

wiecie ostatanio tak uzupełniałam kalendarz... no i jestem w szoku..
ledwo pisałam wam ze jestem w ciąży a za 3 tyg będę szła już na badanie połówkowe:szok:
ja nie wiem gdzie ten czas normalnie mi uciekł:sorry2::szok:

witam kochane
nie bylo mnie pare dni bo z m robilismy remont w domku
malowalismy sciany :)
troche sie napracowalismy
jeszcze tylko zostal pasek w przedpokoju i w kuchni ale dzis na to juz nie mam weny, a ile sprzatania bylo :)
jeszcze mmi troche zostalo.... ale siadlam sobie juz na chwile odpoczynku :)
zmykam
jak dam rade to wejde jeszcze potem

hej laski

ja mam wolne teraz maksiu odrobił lekcje maz w pracy lenka spi to ja korzystam:-):-) wczesniej pranie robiłam bo taka piekna pogoda była no i spacerek zaliczony z lenka a pozniej kolezanka wpadła na kawke a co do wiosny to elegancko u mnie stokrotki kwitna nawet krolikowi sie poszczesciło no i stokrotek pojadł sobie :-D:-D:-D

MH no to Niki rosnie :tak::tak::tak:

Beata ja tez chce lodyyyy

Malinka co ty za elegancki lumpy masz :tak::tak::tak:a pokoik jak bedzie gotowy to napewno wlepie foty:rofl2::rofl2::rofl2:

Lidka sorki ale naprawde nie mogłam bo bylismy z towarzystwem no i wogole z chłopem byłam :-D:-D:-D

Anakonda ja chetna na te placki masz jeszce:-):-):-)

Natali ty sie ciesz ze nie ma zimy ja to jeszcz:-)e nawet zimówek nie mam zalozonych w aucie:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
witajcie kobitki
piena wiosna tej jesieni
od razu sie inaczej zyje i PMs nie daje sie tak we znaki

kokardki skonczone, no prawie bo braklo mi kilku klipsów i mniej robotki mialam:-)
teraz wpadlam na chilke, jutro tzn dzisiaj o 6;00 m wybywa znów na 2 tygodnie:sorry2:
mała mi sie odparzyła niestety i dzis nocka na tetrówkach:sorry2:
i tak co chwilka trza ja przebierac:sorry2:
no trudno jak trza to trza
przed chwila sprzatnęłam sobie kuchnię i zyware zapakowałam i nastawiłam
jutro mniej roboty bedzie;-)
jeszcze tak sie stałam i zastanawiałam co by tu jeszcze zrobic ale co tam, siadlam sobie na necika i se siedze;-)
ti

witaj pracusieu
a Ty tylko kokardki krecisz:-D:-D:-D:-D

Witam z rana :-):-):-)
Nie zaglądałam bo siostrę miałam przez tydzień a ze już niedługo wraca do siebie to próbuję się nią jak najdłużej nacieszyć. Nie czytałam nic bo za dużo tego ale od dzisiaj postaram się już być na bieżąco :tak::tak::tak:
Aha czy widzicie tą piękną wiosenną pogodę za oknem - cudowna :tak::tak::tak:

piekna piekna oby jak najdluzje]
ale ja Wam mowie ze przynajmniej w moim rejonie nie bedzie sniegu do konca mieisaca bo zaklepalam sobie bezsniegowa pogode na listpad:-D:-D:-D:-D:-D
i tak ma byc koniec i kropka:-D:-D:-D:-D:-D

Hej laseczki witam w poniedziałek :happy::happy::happy:
ANABUBKA MORZA MIŁOŚCI OCEANU ZDROWIA WODOSPADU NAMIĘTNOŚCI I JEZIORA PEŁNEGO SKARBÓW I BOGACTWA ŻYCZY MALINKA I RODZINKA :-D

Anabubka jak w pracy ?????od kiedy mała do przedszkola idzie ????pociesz się że niedługo pierwsza wypłata..może jakiś bonus świąteczny dadzą....no będzie dobrze :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale wam musze napisać bo mi się przypomniało w casto dyrektor naczelny to jest no ciasteczko ciastunio no normalnie ......mrrrrrrrrrrrrrrrr.... wysoki dobrze zbudowany z taką mocno zarysowaną szczęką ech... i słuchajcie jakiego on perfumu używa to ja nie wiem ale to chyba jakieś feromony jak nic.normalnie co przjdzie koło mnie to mam miękkie kolana i taką błogość no jak nastolatka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Agnes jak Oliwka ????antybiotyk czy udało się bez???a i dzięki za rekomendację "śniadanie do łóżka" bo mam ochotę Pietruszkę do kina zaprosić jak babia przyjedzie i zajmie się wesołą gromadką :tak::tak::tak:
No i reszty nie pamiętam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzieki Malinka
Weronika jutro 1 dzien do przedszkola tak oficjanie wiec prosze trzymac kciuki
p jeszcze jutro w domu to ja zaprowadzi i odbierze po obiedzie
mam nadzieje ze bedzie dobrez

ja pracy ok.jakos leci.dzis mialam szkolenie bhp wiec worcilam pozniej.
ltama rowerkiem jak szalona.dzis sie ubralam tylko w bluzke z dlugim rekawem i w bezrekawnik wiec sie patrzyli jak na wariatke no ale jak mi goraco to co ja na to poradze:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i jetsem wariat bo docinek 3,5km i w dodatku pod 3 duze gorki jade 14-15minut:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
no bo poki co bez obciazenia jezdze:no::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
o matko co za perfumy ma ten dyrektor???????
ja tak milo wpominam czrnego adidasa jak byl kiedys i croosmana mrrrrrrrrrrrrrrr:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ANABUBKA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ ............... spoznione ale szczere:tak::tak::tak:
:

podziekowac:tak::tak::tak::tak::tak:

A ja byłam z Niki na szczepieniu. odr, wrr...
Mała ma 84 cm wzrostu i waży 11,5kg, odpowiednio 90 i 75 centyl :szok: Kto by pomyślał, że była taką małą bidulką poniżej 15 centyla :sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

u mnie dzisaj tez ciepełko, okna pootwierane, pranie się suszy, następne sie kręci, dziecko spi :-p A w ogródku istne szaleństwo, tu pączki , tam Kwiatki :szok: jakieś prehistoryczne zapomniane cebulki mi pokiełkowały, nawet jeden mleczyk się zapomniała i sie zażółcił :szok::-D:-D:-D

no kaawal kobitki z niej:tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie tez patrzylam ze bez puszcza paki:rofl2::rofl2::rofl2:
a co robisz w czwartek kolo 14????????????????
w domu?
moge sie na kawe wprosic?:-p

Właśnie zasiadłam do talerza z plackami ziemniaczanymi, która chętna? :-):-)
]

trzeba bylo mi podrzucic troche:-)

Malina co ty masz za lumpex :szok: ja tez tak chce :tak: U mnie to nie dość ze w poniedzialek nowy towar i ceny po 60 zł/kg to do tego ja tam tylko szmaty widzę :baffled:

zapraszam do mnie na zakupy
mamy 2 lumpki i zawsze cos mozna wybrac:tak::tak::tak:

[

wiecie ostatanio tak uzupełniałam kalendarz... no i jestem w szoku..
ledwo pisałam wam ze jestem w ciąży a za 3 tyg będę szła już na badanie połówkowe:szok:
ja nie wiem gdzie ten czas normalnie mi uciekł:sorry2::szok:

[/FONT][/COLOR]

alez ten czas leci:szok::szok::szok:

dobra laski nadrobilam to lece robic co mam robic

milego wieczoru

Witam dziewoje:-D
I po pracy, Piciu odsypia nocke dopiero, młoda kaszlata i smarkata z lekka.A ja jak to ja - nadal kaszlę a ponoć zdrowa jestem jak ryba. Nie iwem kiedy ale musze iśc do niej ( lekarza) zeby mi próby alergiczne porobiła.

Mainka torebka bombowa, uśmiech narzuca na pysk jak nic:-D
Młoda z uszkiem już oki, wsadziłąm jej roślinkę, zakropliłam i jak nowe:-). A robota no tak do lutego to raczej bite do 16, czasem dłużej pewnie.

MH ale Ci śmiga ta kruszynka:szok:

Anaconda no wyśniłam te placki, hehe, zaraz po naleśniorach, hihi. A naleśniki miałą dizś, to placuszki może jutro???

Malina ale zakupy:szok::happy:Bombowo bombkowo:-D

Kamcia błagam Cię powieksz chociaż czcionkę, bo ja ślepa po tej robocie jestem:rofl2:

A młoda padła wczoraj ( dzisiaj ) o 00.30. PObudkę miałą o 4-zyć nie umierać:-)

reklama
Do góry