reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
No własnie... to jest to...
Zmienie mu te serki.... dzis na zakupy jedziemy to sie rozejrze troche ....
Zmienie mu te serki.... dzis na zakupy jedziemy to sie rozejrze troche ....
Kolia Wszystkiego naj dla Mikusia.
Vegas Danonki są tak naprawdę od trzeciego roku życia, ale ja swoim dawałam już przed roczkiem. Teraz to normalnie Danio im daję. Albo serek Pyszny.
Mi jakoś niedobrze jest. Tknęłam trochę spaghetti i zaraz mnie zemdliło. Gdyby nie @ pomyślałabym ze w ciąży jestem, bo ostatnio po zetknięciu z podobnymi potrawami robi mi się niedobrze.
Vegas Danonki są tak naprawdę od trzeciego roku życia, ale ja swoim dawałam już przed roczkiem. Teraz to normalnie Danio im daję. Albo serek Pyszny.
Mi jakoś niedobrze jest. Tknęłam trochę spaghetti i zaraz mnie zemdliło. Gdyby nie @ pomyślałabym ze w ciąży jestem, bo ostatnio po zetknięciu z podobnymi potrawami robi mi się niedobrze.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Patrycja ja Ci polecam serki homogenizowane jakichś lokalnych mleczarni
my u siebie mamy Rolmlecz i wszystko od nich kupuje, mleko, sery, i serki homogenizowane
ja kupuje swojemu i według mnie są dużo lepsze niż danonki
a i cena jest niższa ;-)
sto lat dla Mikusia!
a mój Skarbek się rozchorował
i dostał antybiotyk 
sto lat dla Mikusia!

a mój Skarbek się rozchorował
umi2
Co do Jogurtów ja najpierw dawałam danonki ale mój młody to taki odkurzacz ze jak mu sie ten danonek skonczył to wył... chciał jeszcze i teraz albo jogobelle kupuje albo z serduszka jak juz tej jogobelli nie ma, no i od czasu do czasu danio tez mu daje:-)
Ewi mmm spagetti:-) podziel sie
Kolia 100 lat dla Mikusia samych pogodnych dni:-)
edit patrycja 214 co małemu dolega? zdrówka życzę.
Ewi mmm spagetti:-) podziel sie
Kolia 100 lat dla Mikusia samych pogodnych dni:-)
edit patrycja 214 co małemu dolega? zdrówka życzę.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
zaczęło się od kataru w dziś w nocy doszła temp. i kaszel, no to poszliśmy do lekarza, zbadał go i stwierdził, że poszło mu na oskrzela :-( mam go oklepywać i odciągać katar i dawać antybiotyk :-( tylko jak widzi Fride to jeden wielki ryk :-(
Liza
EWI hehe a moze to ciaza?
okres przeciez tez moze byc
patrycja drówka dla małego
Daff kurcze przejechalabys sie do gina.... ja bym zwariowala na twoim miejscu....
Co do danonkow to ja dawalam jak dzieciaki mialy kolo roku. alo wlasnie inne serki jak "serduszko" czy cus innego:-)
Aaaaa i nie pochwaliłam sie, Miki wczoraj pierwszy raz sie przekrecil z plecków na brzuszek
okres przeciez tez moze byc
patrycja drówka dla małego
Daff kurcze przejechalabys sie do gina.... ja bym zwariowala na twoim miejscu....
Co do danonkow to ja dawalam jak dzieciaki mialy kolo roku. alo wlasnie inne serki jak "serduszko" czy cus innego:-)
Aaaaa i nie pochwaliłam sie, Miki wczoraj pierwszy raz sie przekrecil z plecków na brzuszek

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Eliza gratulacje dla Mikołajka=)
Ja tam się wstrzymam więc z danonkami. Poza tym Mała ma tyle innych przysmaków, że wystarczy. Ostatnio polubiła paluszki. Oczywiście bez soli, dla dzieci. Jak cwanie sobie je wcina tymi ząbkami przednimi=D
Moja ma katar, ale pojawił się niedawno. Możliwe, że to przez tego zęba co nam dziś w nocy popalic dał?
Ja tam się wstrzymam więc z danonkami. Poza tym Mała ma tyle innych przysmaków, że wystarczy. Ostatnio polubiła paluszki. Oczywiście bez soli, dla dzieci. Jak cwanie sobie je wcina tymi ząbkami przednimi=D
Moja ma katar, ale pojawił się niedawno. Możliwe, że to przez tego zęba co nam dziś w nocy popalic dał?
fikusek1988
Mama Alanka:)
u nas zabraniaja lekarze dawac danonkow
mowia ze najzwyklejsze serki najlepsze i jogurty
Ewi wlasnie moze to jednak ciaza?
Eliza gratulacje dla Mikołaja
Ewi wlasnie moze to jednak ciaza?
Eliza gratulacje dla Mikołaja
reklama
Serduszko1
Ewii mnie wczoraj tak głowa bolała że każdy zapach potrawy mnie tak odrzucał .....
Eliza gratulacje dla Mikusia

no to sie przerzucamy na inne serki

Eliza gratulacje dla Mikusia
no to sie przerzucamy na inne serki