reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pewnie co lekarz to inna opinia ale jest tyle innych serków na rynku, że nie jest trudno na wszelki wypadek innej alternatywy ;-) chociaż w tych czasach to nigdy nie wiadomo co tak naprawdę jemy :dry:

reklama
Kolia Wszystkiego naj dla Mikusia.
Vegas Danonki są tak naprawdę od trzeciego roku życia, ale ja swoim dawałam już przed roczkiem. Teraz to normalnie Danio im daję. Albo serek Pyszny.

Mi jakoś niedobrze jest. Tknęłam trochę spaghetti i zaraz mnie zemdliło. Gdyby nie @ pomyślałabym ze w ciąży jestem, bo ostatnio po zetknięciu z podobnymi potrawami robi mi się niedobrze.

Patrycja ja Ci polecam serki homogenizowane jakichś lokalnych mleczarni :) my u siebie mamy Rolmlecz i wszystko od nich kupuje, mleko, sery, i serki homogenizowane :) ja kupuje swojemu i według mnie są dużo lepsze niż danonki :) a i cena jest niższa ;-)

sto lat dla Mikusia! :-D

a mój Skarbek się rozchorował :( i dostał antybiotyk :(

Co do Jogurtów ja najpierw dawałam danonki ale mój młody to taki odkurzacz ze jak mu sie ten danonek skonczył to wył... chciał jeszcze i teraz albo jogobelle kupuje albo z serduszka jak juz tej jogobelli nie ma, no i od czasu do czasu danio tez mu daje:-)

Ewi mmm spagetti:-) podziel sie
Kolia 100 lat dla Mikusia samych pogodnych dni:-)

edit patrycja 214 co małemu dolega? zdrówka życzę.

zaczęło się od kataru w dziś w nocy doszła temp. i kaszel, no to poszliśmy do lekarza, zbadał go i stwierdził, że poszło mu na oskrzela :-( mam go oklepywać i odciągać katar i dawać antybiotyk :-( tylko jak widzi Fride to jeden wielki ryk :-(

EWI hehe a moze to ciaza? :-p okres przeciez tez moze byc:-p
patrycja drówka dla małego
Daff kurcze przejechalabys sie do gina.... ja bym zwariowala na twoim miejscu....
Co do danonkow to ja dawalam jak dzieciaki mialy kolo roku. alo wlasnie inne serki jak "serduszko" czy cus innego:-)

Aaaaa i nie pochwaliłam sie, Miki wczoraj pierwszy raz sie przekrecil z plecków na brzuszek :-D

Eliza gratulacje dla Mikołajka=)

Ja tam się wstrzymam więc z danonkami. Poza tym Mała ma tyle innych przysmaków, że wystarczy. Ostatnio polubiła paluszki. Oczywiście bez soli, dla dzieci. Jak cwanie sobie je wcina tymi ząbkami przednimi=D

Moja ma katar, ale pojawił się niedawno. Możliwe, że to przez tego zęba co nam dziś w nocy popalic dał?

u nas zabraniaja lekarze dawac danonkow:) mowia ze najzwyklejsze serki najlepsze i jogurty:)

Ewi wlasnie moze to jednak ciaza?

Eliza gratulacje dla Mikołaja:)

reklama
Ewii mnie wczoraj tak głowa bolała że każdy zapach potrawy mnie tak odrzucał .....
Eliza gratulacje dla Mikusia :):):)
no to sie przerzucamy na inne serki :):):)

Do góry