reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka i Ty za 8 abs się wzięłaś, kurcze dziewczyny wstyd mi że nie mam takiego samozaparcia jak Wy :-:)-:)-(
Ja wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami i za obiad się wzięłam a potem szybciutko po Maję i do dentystki :tak::tak:
Kokusia z inhalatorami nic nie pomogę bo nie w temacie jestem :no::no::no:
Patrysia super że już Sebek wychodzi z ospy i jak Ci dobrze ze masz już to za sobą :tak::tak:

reklama
Pati fajnie że Sewi już przechodzi :tak: oby mała była zdrowa :tak:
Kokusia zdrówka dla dziewczynek :tak:

Witam po południu :tak: pochmurno nadal i co chwilę coś tam pada :sorry2: Kuba jeszcze śpi obiadek mam gotowy :-) M zrobił kalafior bo się chyba zapowietrzył i oby to pomogło :tak: jeszcze w łazience musi odpowietrzyć :tak: ooo i Kubek wstał :-) idę dać mu jeść i jedziemy do żar ;-) podrzucę Kubę mamie i na miasto pójdę z M :tak: trzeba w końcu kupić prezenty pod choinkę póki jakaś kasa jest :-) zajrzę wieczorkiem :tak:

I ja dotarlam,oczywiscie z capucinko:tak::tak::tak:Ciemno mam w chacie jak w d.... bo na dworze jest fatalnie:no::no::no:A jeszcze mam zebranie u mlodego na 16:no::no:Nie mam Go z kim zostawic ,wiec biore Go ze soba i zaprowadze do swietlicy na czas zebrania:no: pozniej odbiore cala trojce i do chatki:tak::tak::tak:
Ja cwiczylam chyba tylko 2 razy te cwiczonka 8 minutowe i jakos juz mi sie nei chce:zawstydzona/y:No ale moze jakos sie zmobilizuje;-)
Dominik powyciagal jakies bajki i teraz je czyta:tak::tak::tak:

PATI
Zdrowka dla dzieciaczkow:tak::tak::tak:

MH
Czytalam ze bylas wczoraj na szczepieniu:tak:Ale Niki Tobie urosla:tak::tak::tak:No super nadrobila:tak::tak::tak:

Zuzkas. As dzięki wielkie:tak::tak:
Nie no ja w żadnym wypadku nie łapałabym się za to wszystko sama. Już nawet rozmawiałam z naszą pediatrą no i stwierdziła że jeśli kolejny raz leki nie pomogą to faktycznie można będzie pomyśleć właśnie o inhalatorze.
Ja się boję żeby im krzywdy nie zrobić tym wiecznie trwającym kaszlem. Wiem po sobie że jak kiedyś w dzieciństwie miałam nie doleczony to teraz byle podziębienie a ja już się duszę od kaszlu.

Patrysia super że ospa już za Wami:tak:

czesc mamuski!!!
witam wtorkowo.
oj kobietki współczuje wam takiej pogody brzydkiej:-(.u nas jest ciepło,sloneczko od rana świeci, no typowa złota polska jesien.:tak::tak:
moje dzieci spią,krystian sie bawi,m w pracy a ja z kawka zasiadłam przed bb.
wczoraj z moim krystianem pisałam list do sw.mikolaja i już wie co chce dostac.:tak:wiec w najbliszym czasie musze sie wybrac na zakupy.

miłego dnia.:-)

kakusia-ja nie pomogę bo sie nie:no: znam na tym.
ale życze duzo zdrówka dla dziewczynek.:tak:

dowikla-ale ja marze zeby tak dlugo pospac.:tak::tak::tak::tak:

patrysia-zdrówka dla dzieciaczkow zycze.

ania-fajnie że znalazłaś czas i wpadłaś na bb.

kerna-a ty kochana gdzie jesteś?????/

Witam i ja popołudniowo :tak:

Niki usnęła mi ok 15 :wściekła/y: dobrze, że była u mnie kolezanka to została z mała a ja poleciałam po Helenkę :tak:

Ugotowałam dzisaj dietetyczne spagetti :-D chyba nie da się go bardziej odchudzić :-p:tak: A pyszne, aż niedowiary :-D

Anka i Ty za 8 abs się wzięłaś, kurcze dziewczyny wstyd mi że nie mam takiego samozaparcia jak Wy :-:)-:)-(
Ja wróciłam właśnie ze spotkania z koleżankami i za obiad się wzięłam a potem szybciutko po Maję i do dentystki :tak::tak:
Kokusia z inhalatorami nic nie pomogę bo nie w temacie jestem :no::no::no:
Patrysia super że już Sebek wychodzi z ospy i jak Ci dobrze ze masz już to za sobą :tak::tak:
nie tylko ty nie masz
ja jeden dzien poćwiczyłam nastepnego porobiłam dwa razy po 8min brzuszków i pozniej juz nic:-p
ino wstyd mi bylo sie przyznac
ale teraz jak kondzia sie przyznała do lenistwa to i ja moge;-):tak:

juz po zakupkach pozniej jak dzieciaki pojda nyny to zdj porobieni wrzuce
teraz nie mam czasu:tak:

reklama
Hejka, jestem

Z pracy poleciałąm od przedszkola po młodą, później obiad,depilacja, prysznic i maszynka posżła w ruch,nałożyłam maseczkę, wykąpałam młodą, położyłam ( i właśnie przylazło to to mało śpiące, hehe) męzowemu szwoniłąm, ze ma sę dziś w pracy oszczędzać, bo ja go wymęcze jak tylko wróci, hihi.
Znów zapomniałam obejrzeć pierwszą miłośc-zaraz isę pogubię. MOże usta usta dziś choć zobaczę-tylko musze wycyrklowac seksik przed lub po, nie pamiętam o któej się zaczyna film:-D:-D:-D:-D

Agnes współczuję, wściec się można...

A przypomniało mi się-okres spóźnia mi się 2 tygodnie, żebym pamiętała to w drodze z pracy kupiłąbym test ale jakoś zawsze mia ie na wieczór przypomni:baffled:

As juz po? Bo to miało być dziś, tak?

luna a ten fiolet wyraźniejszy???;-)czy też nie widzisz??
no troszku ciemniejszy jest

A co czarnego zabrakło :confused:;-)
hihihihi

Mnie też kiedys korciło zeby isa ckolorem, ale odpuściłam sobie, bo jakbyśmy tak wszystkie zaczęły to dopiero by pizza wyszła:-D

Do góry