reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Cały program marudziłam mojemu A że nie mogę na tą wstrętną Beatę już patrzeć, i nie chodzi o wygląd ale o charakter. Nie podobała mi się, olewacka taka. I aż skakałam ze szczęścia że odpadła :p

Mój A właśnie dzwoni że wraca od B. MÓJ A PRASOWAŁ UBRANKA, POŚCIEL, PRAŁ CIUSZKI, ŚCIELIŁ ŁÓŻECZKO. Trzymajcie mnie, bo sama nie wierzę w to co piszę...aż się dziwię że mi w to wszystko wierzycie...
Do tego A się pyta gdzie jest ten fotelik co kupili i przygotowali na wyjście. B przynosi go z ...piwnicy cały zielony od grzyba. Dobrze że mamy jeszcze nasz :/ a ona jutro wychodzi...

o matkooooooooooooooooooooooooooooooooo <szok> a brat Twojego A co robil w tym czasie jak Twoj M mu prasowal i pral?lezal na kanapie i tv ogladal?? biedne to dziecko bedzie

reklama
Dziunka chyba powinnas zmienić numer telefonu bo cos czuje ze nie obedzie sie bez telefonów co godzine i nawet noca hahahahhahahahaha Bedziesz sie czula jakbys to ty urodzila ;-)

No ale po twoim poscie widac ze jak facet chce to potrafi(mówie o twoim A)

Dla mnie ten program jest żenujący , nie jestem w stanie go ogladać!!! :)
laseczki taki mam apel!!!! Wiem , ze to juz blisko koniec listopada , ale wciąż mamy urodzinki naszych skarbów i chyba kazdej mamie bedzie milo jak poczyta troche słów ciepłych skierowanych do jej pociechy :) nie ma wszystkich na watku URODZIONY , IMIENINY... ale wystarczy zajrzec do archiwum na liste i tam sa chyba wszystkie :)
nie ociagac sie !!!!
ha ha my mamy jutro !!!! :D
a my dziś :)

Dziunka niezła ta rodzinka! Oj biedna będziesz ... bo serce masz i dziecka Ci będzie szkoda!

Ech :| macie rację. Tyle że B dziś powiedział że jego żonie nie chciało się nic robić. Dla mnie to była szalona przyjemność grzebać w ciuchach młodej, prać, wieszać, prasować - no wszystko. Martwi mnie to że oni nie potrafią się wyrzec czegoś dla dziecka...ech już mi się nie chce opowiadać.

W każdym bądź razie A z powrotem ma pracę, marną jak marną ale zawsze, zaczyna od wtorku.

Mam zamiar się obciąć, z jednej strony dłuuugie, z drugiej całkiem krótko. Co Wy na to? Może znacie jakieś fajne rozwiązania (chodzi mi o foty)?

PONIEWAŻ NA GIEŁDĘ RZADKO KTO CHYBA WCHODZI... MAM PYTANIE.

CZY CHCIAŁABY KTÓRAŚ ODKUPIĆ CAŁKIEM NOWY, DWA RAZY CHYBA UŻYTY TERMOMETR DOUSZNY (I DO CZOŁA TEŻ JEST) BABYONO?
MIERZY TEŻ TEMP W DOMU I MA ZEGAR :d jeszcze rok na gwarancji!!!

Ostatnia edycja:
Ech :| macie rację. Tyle że B dziś powiedział że jego żonie nie chciało się nic robić. Dla mnie to była szalona przyjemność grzebać w ciuchach młodej, prać, wieszać, prasować - no wszystko. Martwi mnie to że oni nie potrafią się wyrzec czegoś dla dziecka...ech już mi się nie chce opowiadać.

W każdym bądź razie A z powrotem ma pracę, marną jak marną ale zawsze, zaczyna od wtorku.

Mam zamiar się obciąć, z jednej strony dłuuugie, z drugiej całkiem krótko. Co Wy na to? Może znacie jakieś fajne rozwiązania (chodzi mi o foty)?

PONIEWAŻ NA GIEŁDĘ RZADKO KTO CHYBA WCHODZI... MAM PYTANIE.

CZY CHCIAŁABY KTÓRAŚ ODKUPIĆ CAŁKIEM NOWY, DWA RAZY CHYBA UŻYTY TERMOMETR DOUSZNY (I DO CZOŁA TEŻ JEST) BABYONO?
MIERZY TEŻ TEMP W DOMU I MA ZEGAR :d jeszcze rok na gwarancji!!!

Dziunka a daj jakiegos linka do niego??dobry on jest?

Dziunka a daj jakiegos linka do niego??dobry on jest?

O taki: BABYONO Termometr ~~4 w 1~~do czoła i ucha ! 2112 (1311278593) - Aukcje internetowe Allegro

Z tym że ja go kupiłam za 99,90 w zeszłym roku a na allegro już za 69 zł można dostać :/

Nie używam bo wolę tradycyjną metodę pt termometr pod pachę ;)
Ale ogólnie fajny, bardzo szybki pomiar, nawet dzieć nie zajarzy ;) ale lezy w szafie zbędny a mi kasa potrzebna temu chcę sprzedać. Moja mama ma ten sam i bardzo zadowolona, tylko nim mierzy i jeszcze jej nie zawiódł.

Kira ja odpadam bo właśnie popijam sobie wode z ogórków a to raczej nie pasuje do siebie ;)))
A ja jutro opdbieram wyniki moich badań. Ciekawe czy cos odkryjemy :) Od miesiaca mam codziennie stan podgorączkowy 37,1 do 37,8. Dziś cały dzień 37,6 i cholera wie o co chodzi...

reklama
WItajcie :) A my dziś kończymy roczek! Równo o 14.15 urodziłam syna :) Nie wierzę, że to już ROK! Ale nie będę Wam zanudzać bo większość już to przechodziła :)

Sto lat sto lat!
Wszystkiego naj, naj, najlepszego
dla roczniaka

720bdb559373a05cb2b0525a3f1cc016.jpg

dużo siły i wytrwalości dla mamusi
BOU06_95.jpg

Kira ja odpadam bo właśnie popijam sobie wode z ogórków a to raczej nie pasuje do siebie ;)))
A ja jutro opdbieram wyniki moich badań. Ciekawe czy cos odkryjemy :) Od miesiaca mam codziennie stan podgorączkowy 37,1 do 37,8. Dziś cały dzień 37,6 i cholera wie o co chodzi...
Dużo zdrowka, trzymam kciuki, bardzo to ciekawe tzn. od czego ta gorączka

Do góry