reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki dziewczyny.
najlepsze ze przy kims udaje super meza.. choc moi rodzice widzieli kilka akcji z nim i ostatnio jak julka byla juz glodna za pozno ja kapalismy.... ja robilam mleko a on Julke pielegnowal.. rodzice siedzieli wdrugim pokoju.. slysze ze mala drze sie w nieboglosy ide z mlekiem do pokoju i widze ze on szarpie nia bo chcial jej wlosy uczesac a ona sie krecila. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zabralam mu szybko ja.. a moj tata tak sie wsciekl ze wyszedl z domu a mamie powiedzial ze on na to patrzec nie moze.
a na drugi dzien wstanie i jest normalny.. jak zbliza sie wieczor to mu odwala.
bylismy umowieni ogladac ta kawalerke mial byc 15:05 pod tym blokiem ja tam stalam juz od 14:30 czyli godz przed czasem.. bo jak komus zalezy to przyjdzie wczesniej i bedzie czekal a nie na ostatnia chwile!
i jak przyszlam to niedlugo po mnie przyszedl jakis chlopak.
takze dobrze zrobilam ze marzlam...
a wlasciciel byl juz o 15:15 czyli 15 min przed czasem i poszlam ogladac sama dobrze ze mama przyjechala i mi potowarzyszyla wziela julke a ja wozek a tak sama bym z tym zostala.
wychodze z domu patrze a moj mezulek wspanialy stoi i czeka bo dopiero przyjechal. znow sie nie wywiazal z obietnicy i olał sprawe.
wszystko zalatwiacv musze ja bo on nic na czas nie zrobi! to mnie wkurza

Jeszcze dzis pojechal wlasnie na komende bo jakies gnoje w nocy powyrywali nam tablice rejestracyjne z auta ojca M bo nasze caly czas stoi u meza w pracy bo nam ta skrzynia biegow poszla i nie stac nas na nowa a tesc pozyczyl auto ze poki nie mamy to mozemy z tego korzystac.. i narazili nas te gnojki na koszta bo z wydzialu komunikacji sie ich za darmo nie dostanie. Brachol mowil ze 80zl kosztuje ale nie wiem teraz czy 1 tablica czy 2!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Daffi ja na temat twojego meza sie juz nie wypowiadam....

A ja od jutra zaczynam wielkie odchudzanie:) koniec tej masakrycznej wagi ktora przekracza 90 kg:/ jutro waze sie ,westawiam suwaczek i zaczynam wielkie odchudzanie:)

Hej dziewczyny już ponad rok nie zaglądałam na forum wtedy starałam sie długo o dzidzie teraz juz mam 10 miesiećzna córeczke Nikolke chcciałam się was podpytac mamy czy moze zdarzyła wam sie podobny problem do mojego otóż mojej córci juz 3 raz zdarzyło się przy plłaczu wstrzymać oddech przy tym zrobiła sie sztywna i taka nie obecna szok dla mnie i męża nie wiedzieliscmy co robic i po paru sekundach wszystko ok ale najgorsze ze to juz 3 razy sie powtórzylo w poniedz wybieram sie z tym do lekarza zoobacze co mi powie nie życze nikomu zobaczy swojego dziecka w takiej sytuacji koszmar :-(
Ehhh j miłam to smo z Danielem.... to bylo straszne i rozumiem Cie :/// ale na szczescie wyrósł z tego po ukonczeniu 1,5 roku....ehhh
trzymajcie sie dzielnie i nie dajcie... :****

Daffi ja na temat twojego meza sie juz nie wypowiadam....

A ja od jutra zaczynam wielkie odchudzanie:) koniec tej masakrycznej wagi ktora przekracza 90 kg:/ jutro waze sie ,westawiam suwaczek i zaczynam wielkie odchudzanie:)
No to trzymamy kciuki :-)

Daff za wasza kawalerke ciagle kciukasy zacisniete;-)

Witam sie w niedzielne poludnie:-)
Zajrzalam do was by przekazac info od Kasiuch: "Hej, dolecielismy, zyjemy. Pozdrawiamy jest fajnie. Fajny pokój i spoko współlokatorzy."
Gdzie ona dokładnie wyleciala i jest teraz? bo zapomnialam...:dry:
Buziki i miłej niedzieli wam zycze:-)

hejka=)

Młoda śpi, J do teściowej pojechał. My z Małą dziś wyjątkowo nie jechałyśmy bo ona dalej ma katar a nie mam pewności, że u teściowej nie będzie szwagierki z Majeczką a nie chciałabym aby Myszka ją zaraziła. Muszę ogarnąc trochę naszą sypialnię bo jak Myszka i mąż w niej siedzą to jakby tajfun przeszedł.

Myszka jak w czwartek zrobiła 4 kroki samodzielnie tak od tego czasu jakoś powtarzac nie chce, bu!

Vegas spokojnie daj jej troche czasu .... u mnie z tym tajfunem to tak samo.. wystarczy mojego z dziećmi zostawic na chwile...
Dobrze że Kasia doleciała spokojnie ... no i że sie jej podoba :)

Ja gotuje obiadek... i lenia mam...
Tak mnie głowa boli .... wziełam tabletke ale jakieś 2 h temu i nic :///

a ja sie nudze, maz ogarnia piec, czysci itd bo w tygodniu nie ma kiedy;] ehhhh, Miki zasnol wlasnie, chwila spokoju....

aaa..., no i musze pochwalic sie tesciowa byla u nas dzis:-) :tak: przyjechala z siostra M bo ona chrzestna Daniela i dali spóznione prezenty z okazji urodzin dzieciakow... WOW.... :-p

a ja sie nudze, maz ogarnia piec, czysci itd bo w tygodniu nie ma kiedy;] ehhhh, Miki zasnol wlasnie, chwila spokoju....

aaa..., no i musze pochwalic sie tesciowa byla u nas dzis:-) :tak: przyjechala z siostra M bo ona chrzestna Daniela i dali spóznione prezenty z okazji urodzin dzieciakow... WOW.... :-p
no widzisz:) to tesciowa chyba plusa zlapala:)

laski znacie jakies fajne cwiczenia,poza brzyszkami:) by zwalczyc szybciej ten nadmiar kg???

reklama
hej dziewczynki troche mnie nie bylo ale to przez Wiki bo daje mi wcisk juz ale nie jest zle ;)
rosnie jak na drozdzach i jest coraz wieksza rosnie mi w oczach juz mam za male spiochy po niej ;/ i musze juz kupowac nowe jest chuda a dluga je za 3dzieciaczkow ;) teraz zjada 120ml czasem wiecej nie wiem czy to dobrze ale jest zarlokiem ;)
a mialam zapytac co sadzicie o infacolu podaje go malej na kolki polozna kazala mi go kupic i podawac na internecie sa rozne opinie malej niby pomaga ale troche mnie to martwi bo w polsce podaje sie go od 2miesiaca zycia a w UK od urodzenia mozna go podawac ;/ ja juz sie zroslam na szczescie i moge juz biegac i cwiczyc ;D brzuszek mam taki plasciutki jak przed ciaza i jestem happy i waze juz 50kg wiec ciaza dla mnie nie byla az taka zla i zmian nie mam tylko biodra mam duze ;)

Do góry