reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej Mamusie :)
ja nie jem sniadanka zjem w południe jak chlebek kupie :D
straszą zimą kurcze a ja na spacerki chce chodzić :( ehh ...

a zważyć ide sie dzisiaj 2 miesiace po porodzie :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kochana jest 9:09 :D daj sie rozkręcic :p no dobra ja już od 7:30 rozkręcona :)
kupiłam wczoraj czekoladki do kalendarza adwentowego :D hihi a B dzis po ozdoby jedzie do Jaworzna musze to przejrzeć ...
chrzciny tuż tuż i szukam torcika ... nie wiem jaki ma być ...

Witam po weekendzie :) mały troszke lepiej,ale jeszcze nie ma rewelacji :) byle do przodu :) oglądałam pogode :-( no to zima idzie :-( nienawidze zimna :-(

Daffi a moze coś zjadła? jakąś czekoladke czy coś?

WŁAŚNIE MÓJ SYNEK ZROBIŁ PIERWSZY KROCZEK BEZ TRZYMANIA! a ja stanęłam jak wryta :)

Hej.. u mnie noc średnia.... ale nie ma co narzekać...
Rano jak ok 7 wstałam do Kuby to przezyłam szok... Sebus spal bez dolnej czesci piżami i bez majtek... w sumie miał je zsuniete na sam dół nóg... niewiem czemu tak zrobił heheh
I znów wstałam z bólem głowy heh..... za to sniło mi sie dzis że Kuba chodzi hihihih
Clio ja Ci zrobie torcik :)
Eve nie miałam tych kropli to niewiem... a co sie stało że masz antybiotyki??

A ja dzisiaj wstałam o 8. nie było bata poćwiczyć musiałam i tak dopiero teraz śniadanie zjadłam.
wczoraj byliśmy na tym głosowaniu, Dzieci były z nami a Justynka tak się rozgadała ze ho ho i w całej szkole było ją słychać.; :-D
Na wieczór coś dziwnie się czułam, byłam taka słaba i do tego ból głowy mnie złapał. Z początku myślałam ze Mareczek w nocy mnie uderzył ale nie trzymałoby się cały dzień chyba.
Super ż eKasiuch dotarła na miejsce. Niech jej się tam dobrze żyje.
Patrtycja No to fajnie ż ez dziećmi już lepiej.
Fikusek Trzymam kciuki. a jak będziesz się odchudzać. Jakaś specjalna dieta?
A co do ćwiczeń to kiedyś tu wklejałam
albo Ćwicz i chudnij na mp3 w wyszukiwarce sobie znajdziesz
albo filmiki
YouTube - Micah Bo: Warm Up - Part 1
YouTube - Micah Bo: Warm Up - Part 2
YouTube - Micah Bo: Routine 1 - Part 1
YouTube - Micah Bo: Routine 1 - Part 2
YouTube - Micah Bo: Routine 2 - Part 1
YouTube - Micah Bo: Routine 2 - Part 2.
i to i to sprawdzone przeze mnie. Ćwicząc te z mp3 nie traciłam na wadze ale cm szybko leciały a na tym aerobicu lecą i cm i waga.

MajusiaMikusia Jak się zaprzesz to dasz radę wrócić do dawnej wagi.
Patrtycja214 Gratulacje. Dzieciaczki już zaczynają się rozkręcać.
Eve A czemu masz antybiotyk?

reklama
Do góry