fikusek1988
Mama Alanka:)
Ewi dzieki za linki:* a diecty specjalnej to nie mam,MŻ tylko
no i bez slodyczy ani kalorycznego jedzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ale oczywiście nic sobie z tego nie robi ;-)Lolkak współczuje.... wiem co czujesz, niestety....
Fikusek a nie masz nikogo kto by Ci do domu przyszedł i go naprawił??
tak Kochana, ważyłam 45kg zaraz po porodzie /mam 160cm/, ale co z tego jak cwiczyc się nie chciało, jeśc się jadło co się chciało i ważę 48 albo 49kg /skacze mi ta waga/. I teraz o płaskim brzuszku mogę pomarzyc=(eve19, vegas płaski brzuch krótko po porodzieZazdroszczę
Mi się ćwiczyć nie chce (przynajmniej mięśni brzucha), więc mój brzusio pewnie już nigdy płaski nie będzie
Dzisiaj Emilka pierwszy raz próbowała czegoś innego niż moje mleczko:-) Zjadła może łyżeczkę marcheweczki. Była bardzo zdziwiona i niezbyt zachwycona nowym smakiem, śmiesznie się krzywiła. A po krótkim czasie jej się ulało i marchewka wylądowała na tetrze i moich spodniachJutro robimy kolejne podejście :-)