reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek ja z małym u fryzjera byłam na poczatku października podcinała mu boczki maszynką i z długosci mu włosy scinała on miał ogólnie geste ale po fryzjerze to straszna mu sie czupryna zrobiła gesta, widac rece fachowca to nie to co picholenie matki:-p

reklama
Ewi trochę płacze( takie ciche ałuuuu), więc standardowa procedura: sprawdzenie pieluchy, zabawianie, przekładanie z wózka do łóżeczka, na leżak itd jak nic nie pomoże to cyc. Possie 5 minut- zasypia. Jak tylko ją przełożę do łóżeczka/wózka płacz i oczy otwarte jak 5 złotych.

Czy któraś z was bez problemu ochrzciła dziecko żyjąc w konkubinacie ( jakie to głupie słowo ;-) )??

a jak było z Sebkiem?
Sebus ładnie przesypiał całe noce od 2 miesiaca także bez porównania heh
Ewi trochę płacze( takie ciche ałuuuu), więc standardowa procedura: sprawdzenie pieluchy, zabawianie, przekładanie z wózka do łóżeczka, na leżak itd jak nic nie pomoże to cyc. Possie 5 minut- zasypia. Jak tylko ją przełożę do łóżeczka/wózka płacz i oczy otwarte jak 5 złotych.

Czy któraś z was bez problemu ochrzciła dziecko żyjąc w konkubinacie ( jakie to głupie słowo ;-) )??
Tak lolkak ja ochrzciłam bez problemu a dlaczego pytasz??

uciekam bo Królewna wstała=) będzie wyspana to można będzie z nią jechac bez problemu do szwagierki.

fikusek jak nie chrzczą? wystarczy sie odwołac do biskupa... i od razu ochrzaczą... Nie maja prawa odmowić chrztu...

No właśnie u mnie jest problem :dry: Nie ochrzci, bo zgrzeszyłam sypiając przed ślubem no i dalej żyję w grzechu nie biorąc tego ślubu... W swojej parafii to już na pewno nie ochrzczę, bo ksiądz mnie do kościoła nie wpuści za to co usłyszał po odmowie ;-) Z resztą już mi się odechciało ;-) I "co łaska" za chrzest to jedyne 500 zł.....

Lolkak ja ksiedza zgasiłam jak mi zaczął gderać bo pytam "czy za chrzest co łaska" on juz zaczął gadac całkiem inaczej ze tak i w ogóle micha mu sie zaczęła cieszyć, więc mówie " jak co łaska to ok, damy po chrzcie:-p" ten głupi myslał ze mu z rekawa nasypie... głupio mu sie zrobiło i z takim przekasem otworzył ksiege i nas wpisał:-p Ale stwierdził ze jak bedzie drugie to tak łatwo nam nie pójdzie jesli bedziemy bez slubu. Idź gdzie indzie na pewno Ci ochrzczą

reklama
Do góry