reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

ewelinka widzę że mamy ten sam problem z mężami:( Ja w ramach protestu podzieliłam lodówkę, wczoraj byłam z małą na zakupach a on sobie swoich nie zrobił, więc nie pozwoliłam mu zjeść moich parówek;) Dzisiaj dla niego obiadu - brak:) Zobaczy co miał, a czego nie doceniał:)

iwwka super że z Alankiem już ok:)

Melduję wam również że dzisiaj moje dziecko w końcu przekręciło się z pleców na brzuszek i to nie przez przypadek(jak ostatnio z brzuszka na plecy), bo teraz robi to cały czas, tak więc przenieśliśmy się na ziemię na dywanik na stałe;)

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka widzę że mamy ten sam problem z mężami:( Ja w ramach protestu podzieliłam lodówkę, wczoraj byłam z małą na zakupach a on sobie swoich nie zrobił, więc nie pozwoliłam mu zjeść moich parówek;) Dzisiaj dla niego obiadu - brak:) Zobaczy co miał, a czego nie doceniał:)

iwwka super że z Alankiem już ok:)

Melduję wam również że dzisiaj moje dziecko w końcu przekręciło się z pleców na brzuszek i to nie przez przypadek(jak ostatnio z brzuszka na plecy), bo teraz robi to cały czas, tak więc przenieśliśmy się na ziemię na dywanik na stałe;)

hehe żeby drugiej nie znalazł:)

A to tort dla męża;H)
Obraz 156.jpg

widziałam ze niektóre z was podaja witaminki, moja córcia od ur dostaje vit D i bio gaje kropelki probiotyczne (te zniwelowaly całkowicie kolki jakie miała po moim mleczku;-) jako ze jesien nastała to dostaje wit c w kropelkach raz na jakis czas i od tyg omege-3 dla niemowlaczków;-) tą dostawała przez całe zycie płodowe bo mamusia regularnie łykała;-)mysle ze reszte potrzebnych skłaników bedzie miała z jdzonka- póki co pół roczku mineło zdrowiu i radości oby tak dalej!!! wam cos pediatrzy proponowali???

gosiargo,a jaki ty masz kolor tego wozka?

Lena fajny tort ,ja zrobiłam tak tylko,ze zamiast napisau 40 to 30 zaliczonych hehe było smiechu z tego30aliczonych.jpg

Jestem. Mam angine i zacieki ropne na migdałach, no i dostałam " bezpieczny" antybiotyk. Czuję się strasznie...:(
Lena-ty to masz talent. Sto lat dla Andrzejka :) I znowu ten link jest do du...

reklama
mi_mi - moja dostaje cebionmulti(to mieszanka witamin), Devikap (wit.K), dostawała jej trochę więcej dlatego dodatkowo podawałam jej wapno;) U nas też naszczęście na razie obyło się bez chorób i kataru:)

emalia - zdrówka życzę:)

Mała teraz na życzenie tatusia się przekręciła, bo mówił do niej żeby mu pokazała jak się obraca;) Ale radocha:)

Do góry