reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
My już po ważonku i wyszło 7530, ostatnio ponad miesiąc temu było 7320, więc tylko 200 by przybrała:dry: hmmm lekarka powiedziała że waga jest bardzo dobra i nawet nie zwróciła uwagi na to że taki mały przyrost, powiedziała tylko że teraz się dużo rusza itp itd. Jutro badania i w środę może się zaszczepimy to jeszcze raz ją zważę bo wydaje mi się że więcej waży
Koriander - badania to morfo+ rozmaz, żelazo, ogólne moczu+ posiew, cukier, TSH. Cukier powinien być na czczo, więc nie wiem jak to zrobię, najwyżej jutro skupimy się na moczu, a w środę pojedziemy na czczo na cukier:crazy: hmmm ale nie wiem od której laboratorium.

Dziewczyny czy na badanie ogólne moczu i na posiew mocz musi być w 2 pojemnikach, czy wystarczy w jednym?Bo zapomniałam spytać

emalia - kuruj się kochana, tradycyjnie zagłosowane:tak:

Kasiek - także głosik oddany

hefi, zdec - mi czwartek tez pasuje, a do tego Babymultikina kiedyś tez warto by było się wybrać

iwwka - bardzo się cieszę, że u Alanka lepiej, super!jak po wizycie u ortopedy?

liliti - pępowinka odcięta:-) ciężko było ci w nocy, jak mała była w innym pokoju? Ja z witamin podaje tylko witamine D

koriander - oj jak ja już bym chciała ta parapetówkę urządzać:tak::tak:
super, ze weekend taki udany:-)

magdziak - woow, już 2 ząbek:szok: gratulacje!

zdec- twarda jesteś, nawet parówek meżusiowi nie dasz:-);-);-) brawo dla Natalki, teraz już nie będziesz miała spokoju

ewela - wózek jest czerwony, ale używając tych ich nazw to jest to Energy

kajdusia
- jak się muzykowanie w stolycy udało:-)

agast
- dalej Cie Jagódka tymi przesypianymi nockami rozpieszcza?:-)

avena - nie wiem jak z tym moczem, bo ja miałam tylko ogólny wiec jeden pojemnik

mąż na spacerku, lecę poodkurzać, jak ja tego nie lubię:crazy:

gosiagro jakbyś wykrakała:( Już teraz nie chce leżeć na plecach, ja ją na plecy, a ona myk na brzuch:) Tylko w związku z tym ciekawa jestem jak będzie spała w łóżeczku <olaboga>:) Stary stołował się na obiad w MC Donalds <lol> a teraz poszedł z małą na spacer, niby coś tam mówił żebym posprzątała, ale wydaje mi się że jest czysto, więc może pójdę się zdrzemnąć:)
Gosiu jak tam kredyt? Udało się?

To co idziemy w czwartek do kina? W jakich godzinach wam najlepiej, jak dla mnie np 16-19 byłoby super, póki jeszcze nie jest tak zbyt ciemno:) I przede wszyskim do którego i na jaki film?:)

gosiagro jakbyś wykrakała:( Już teraz nie chce leżeć na plecach, ja ją na plecy, a ona myk na brzuch:) Tylko w związku z tym ciekawa jestem jak będzie spała w łóżeczku <olaboga>:) Stary stołował się na obiad w MC Donalds <lol> a teraz poszedł z małą na spacer, niby coś tam mówił żebym posprzątała, ale wydaje mi się że jest czysto, więc może pójdę się zdrzemnąć:)
Gosiu jak tam kredyt? Udało się?

To co idziemy w czwartek do kina? W jakich godzinach wam najlepiej, jak dla mnie np 16-19 byłoby super, póki jeszcze nie jest tak zbyt ciemno:) I przede wszyskim do którego i na jaki film?:)

no też jestem ciekawe tego spania w łóżeczku, u nas jest tak ze kładę Majusię do spania wychodzę po chwili Majusia już na brzuszku:-D:-D i taka zabawa z mamusia;-)
Jutro idziemy do banku składać papiery, ma decyzje czeka się do 2 tyg, dziś podpisaliśmy umowę z deweloperem:-)
Pewnie, że idziemy do kina. Mi najlepiej jest dojechać do Arkad, Heliosa albo do Galerii Grunwaldziej. Jakby co do Magnolli tez tylko Korona nie za bardzo pasuje:-p A film wsio ryba :-D ważne, ze mamuśki się spotkają a tatuskowie niech bawią pociechy:rofl2::rofl2:

Byliśmy u ortopedy i wszystko OK.
Następna wizyta za 3 miesiące:tak:

super! a czemu kolejna wizyta jest potrzebna to tak standardowo jest?

Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??

reklama
Dziewczyny mój maluch dziś praktycznie cały dzień śpi:szok::szok: od rana miał jakieś 2-3 godziny czuwania. Teraz też śpi, mimo że w pokoju jest jasno i dość głośno aż boję się co będzie w nocy :-( Myślałam, że może ma gorączkę ale temperatura ok, czyżby jakiś skok ??

raczej zmiana pogody, zima idzie ;-)

Do góry