reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

dziękuję dziewczynki za słowa otuchy i rady... więc po przeczytaniu waszych postów postanowiłam zadzwonić do ginka - jutro mam koniecznie zgłosić się na wizytę! i nie czekać do czwartku. Ginek powiedział, że jeżeli to wody to sączyłyby się dalej - tzn nie że tak raz i już koniec, ale mimo wszystko trzeba to sprawdzić i już. Tak więc jutro jadę na wizytę gdzies koło południa mam być. Po wizycie dam wam znać co i jak.

a dzisiaj odebrałam wyniki - anemii dalej BRAK :-) nawet hemoglobina mi podskoczyła na 12,4, co u mnie jest rewelacją, a żelazo z 60 skoczyło na 78 - hurrraaaaa:-D tylko w moczu bakterie, fosforany, leukocyty i w ogóle wszystko w nim do d....y:/ pewnie dostane jakiś antybiotyk albo coś (na szczęście nie ma w nim białak ani glukozy).:-)
monciu a robilas badanie moczu w sterylnymopakowaniu do badania sterylnego? u mnie pojemniczek zwykly kosztuje 0,50 a do sterylnego (zafoliowany)1zl i jak zaczelam robic w sterylnym mocz mam ok.. a tez mialam to co ty.. super ze jutro masz wizyte, lepiej dmuchac na zimne..

reklama
klaudoos - tak w sterylnym... ogólnie mój mocz zawsze wychodził z nielicznymi bakteriami i z za wysokim ph, ale żeby teraz takie dziwy i cuda w nim byly, to az dziwne... okaze sie jutro.

Tysia - na 99% w Wojewódzkim - a termin mam w rozrzucie od 3 do 19 stycznia... ja bym wolała 3, ale to już nie ode mnie zależy ;-) A może być i tak, że jeszcze na ten rok się załapię, bo i takie doświadczenia już mam :-)

giovanessa zapomniałam zapytać, w którym szpitalu rodzisz i na kiedy masz terminka:p może się spotkamy hihi:)

ja niby też od.3 wg. om do 12.01 :) nastawiam się na późniejszy ,2 znajome rodziły w ostatnim czasie właśnie w wojewódzkim,i sobie chwalą, też chciały w eskulapie, teraz nie żałują, bo z dzieciaczkami nie wszystko było ok, i musiały zostać dłużej, także i tak były by przewiezione na patologie do wojewódzkiego..

A ja już:-D jestem wysiedziałam się aż tyłek boli,jeszcze muszę przejść się do apteki.Na wizycie wszystko ok sprawdzone ciśnienie,tętno dzidzi,recepta,zwolnienie i do domku,leżeć.:-)

reklama
Witam :)
Kurcze nie mam za bardzo kiedy usiasc na komputer bo nie tylko ja z niego korzystam, ale staram sie was podczytywac:p Widze ze wiekszosc z Was skarzy sie na uplawy, ja to sie wczoraj wystraszylam, bylam u lekarza na kontroli bo mialam 2 lata temu wycinanego włókniaka z piersi i czuje ze mam mokro i to konkretnie!! Ale to na szczescie tylko te uplawy, teraz za to mam manie i jak tylko poczuje COS bardziej to lece do lazienki;/ Oj my cięzarowki mamy ciezkie zycie:) a co do ciezkosci to juz naprawde coraz ciezej wstac z lozka, juz nawet siedzenie jest niewygodne:) tez tak macie?? A jak wasze brzuszki?? Pozdrawiam je cieplutko:p:*:*;-)

Do góry