reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja sie na chwilke tylko przywitam i zaraz wychodzimy na kawe i ciacho z kolezanka do mojej ulubionej cukierni (a co tam od jutra snieg moze przez te zaspy juz mi sie wiecej nie uda wyjsc :-p:-p)

emalia
co za tragiczna historia mam nadzieje ze szczeniaczek przezyje :-(
Kajdusia u Malgosi to pewnie ten skok rozwojowy co Lila miala ostatnio :-) Bo Malgos troche mlodsza, nie martw sie szybko wroci do normy

gosiagro juz nie pamietam na ktorym watku pytalas, ale tak, spotkanie z "biznesowymi" kolezankami, na razie mamy jednak zastoj i tylko plotkujemy :-D:-D Jedna wyjezdza na 8 tyg do Brazylii a druga sie przeprowadza, no ale wazne ze sa motywacje :tak:. A ten film mi sie zawsze z Obcym kojarzyl :-)

konniczynka a ta masa cukrowa nie odrywa sie ze skora? Mi sie zawsze kojarzyla z goracym karmelem zawsze sie oparze tym swinstem :-p:-pGratuluje eMilce obrotu!

ewelinka ale sie smialam z tego sisiorka :-):-) Swoja droga niesamowite obeznanie u dwulatki, az strach sie bac jak nam dziewczyny do szkoly pojda :szok:

Liliti musisz napisac do Ewitki bo ona moderuje zamkniety:tak:

A ja nie tesknie za ciaza ani za brzuszkiem, na razie mi wystarczy na pare lat :-D

nadika - ja ze skazą walczę już dobre 4 miesiące. Musisz mieć świadomość tego, że białko krowie lub jego pochodne mogą być w bardzo bardzo wielu produktach. musisz wyeliminować wszystko. Pamiętaj, że w margarynie jest serwatka więc wszystkie produkty zawierające choć trochę margaryny odpadają, uważaj na jakiekolwiek wędliny bo w nich to jest cała masa uczulających składników. Dodatkowo obserwuj czy nie pojawia się alergia i na inne produkty,m u nas np. wyszło uczulenie na banany. Powodzenia...
A co do krostek to trochę czasu musi minąć aby poginęły. Diprobase jest ok, ładnie natłuszcza skórę,a to ważne
askut - ja też się czasem zastanawiam ile wytrwam ale w sumie po tylu miesiącach to się można przyzwyczaić :)
izia- jak kręgosłup?? lepiej?
Eliza
- śliczny Mikołajek!
Karo - chyba każda z nas się nie raz czuła tutaj pominięta, pisze nas tu kilkadziesiąt, pewnie jakby zliczyć to ponad 50 będzie,a czyta w ukryciu pewnie z dwa razy tyle! jak Milenka?
emalia - smutne wieści od Ciebie, powodzenia w zajmowaniu się szczeniaczkiem!
Lena - nie strasz tym śniegiem! A dużo go tam u Ciebie???
Konniczynka - super, że Emilka się obraca, mój leniuszek nie zamierza jakoś, za to się rwie do siedzenia...!
Koriander - oooo jaaaaaa rzeczywiście tylko miesiąc! nie strasz tymi zaspami! :) Udanego wyjścia! Oj jak ja bym chciała móc coś z cukierni zjeść.. Póki co marzenie ściętej głowy

Uciekam bo Nelcia obudziła się po drzemce,a le ma dobry humorek, leży i gada do siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry