reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mam do Łodzi ok 280-290 km :-p

umi ja nie przeczytałam :-) ja już to po prostu wcześniej widziałam :-p tak to też bym się nie doczytała ;-)

reklama
aaaaaaaaaaaa dafiiii jju co ja bym oddal za te faldeczki no normalnie julka jest jak marzenie dla mnie ale bym tulila heheh moja to slomka jak nikt nozke w udach ma chudza od mojej reki :p

no ja do lodzi roche bym miala ale nci nie szkodzi tylko dafiii wpadaj z julkaaaa
:p

soso Laura naprawdę taka chudzinka? :-p pokaż tę swoją księżniczkę :-p i w ogóle siebie też mogłabyś pokazać, bo chyba Cię jeszcze nie widziałyśmy? Czy coś przegapiłam? ;-)

aaaaaaaaaaaa dafiiii jju co ja bym oddal za te faldeczki no normalnie julka jest jak marzenie dla mnie ale bym tulila heheh moja to slomka jak nikt nozke w udach ma chudza od mojej reki :p

no ja do lodzi roche bym miala ale nci nie szkodzi tylko dafiii wpadaj z julkaaaa
:p

a gdzie ta breda??? ja narazie wycieczek nie planuje poki co.. finanse roczek swieta itp.. ale kto wie kiedy bedzie dane mi poznac ktoras z was:D

umi pupka byla czerowna juz wczoraj samorwalam sudocrenem niby byla poprawa ale widze ze ona jak zrobi kupe to moment i odparzenia sa.. nie sa oe wielkie.. bo takie 2 czy mini plamki ktore krwia podchodza z lekka.... jakas delikatna ta pupcia sie julce zrobila.

reklama
Daffi przeciez nie mowimy ze teraz:-) ale na wiosne z checia spotkanko mozna zrobic tak jak mowie ja jestem mniej wiecej na polowie:-)
Umi mazowieckie:-p miedzy wawą a radomiem.
i moge was przyjąc a co tam:;-)

Do góry