reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Cześć Marcóweczki! Ja też postanowiłam do Was dołączyć a nie tylko się przyglądać od czasu do czasu :) Mam termin na 3 marca i właśnie wczoraj nasze dzieciątko pokazało że jest chłopczykiem !!! Pozdrawiam wszystkie Mamuśki Marcowe!

witam wiatm ja z terminem n 2 Marca;-))))

Buziaczek- ból głowy współczuje mnie jak nie boli to nie boli ale jak zacznie to huhuuuu ze 2 dni mnie trzyma ( migrena)

malina- na co dzis ochota???????? ja wlasnie spaghetti wcinam;-)
Milutek- no to teraz popołudnie nalezy co ciebie i komputera eheeh

a do mnie przed wyjscie zpracy wpadła znajoma jest w zwiążku z Kurdyjczykiem;-( który raz ja zostawia raz wraca i tak w kółko!!!3 miesiace temu urodziła córcie i karmi ja cycem ale jak byscie widzialy co ona je to rece opadaja!!!!!!!! jej obiad to kebab po obiedzie chipsy o smaku kebaba same fastfoody wcina zero witamin i potem dzwoni do mnie ze mała tak wyje po kramieniu ,ona jej uspokoic nie moze wiec dzis juz nie wytzrymałam jak znów mówi ide zjesc kebaba na obiad no to walnełam jej wiazankę!!!!!!!!!!!!! co za głupia gówniara(23) zrobila sobie dzieciaka i traktuje te mała jak zabawke mówie wam nie spotkałam jeszcze tak głupiej i nie odpowiedzialnej matki!!!!!!!!!!!

no teraz ide sie za prasowanie zabrac ...........

reklama
Nie wiem Pinka :/ Jak miałam taki "głupi głód" to eM mnie ratował, wsadzał w auto i w markecie zawsze w końcu coś mi wpadło w kubki smakowe ;) Ale dzisiaj sama zostałam i widzę, że to co w domu średnio zadowala mojego małego lokatora.. Domaga się skakaniem czegoś pycha, a ja nie wiem czego :/

dodalam pewien link do naszych niezastapionych linkow marcowek moszna zerknac tak to czytam i powiem ze strasznie ciekawa stronka... a co do bolu glowy to jakos zelzal teraz na minetke...wylaczylam tv i kafke walnelam bo juz nie dalam rady tak mnie trzymal...i jeszcze skora swedzi jak jasny gwint...moj maly w brzuchu ma chiba moisko do footbollu tak kopie od nocy do teraz non stop nie lubi chiba jak na boku leze boo wtedy mi znaki daje ze mam sie przekrecic na plecy::szok:

U nas juz jest koniec swiata:szok: tak sypie bez przerwy od południa i wieje ,raz mocniej raz słabiej,niestety jest dosc mokro po tych deszczach i słabo ten snieg sie utrzymuje:-(,po spacerze z psem wrociłam cała biała i przemoczona bo poszłam w leginsach;-),aa i nie wspomne ze przez tego gamonia dwa razy prawie lezałam na ziemi:wściekła/y: az mnie wszystko w kroczu rozbolało:zawstydzona/y:
Milutek to sa pokazy obuwia na nowy wiosenny sezon;-) M pracuje w hurtowni obuwia:-)

aaa i witam kolejne marcoweczki

Ja nie spie. Ja sie drapie.
A jak mi twarz wysyfilo. Masakra. Najgorzej na czole, przy uszach i nawet w uszach. Te hormony mnie dobija. Dobrze, ze Viki dzis sie rusza troche i nie musze go nagniatac. Ale taaak mi sie spac chce. A musze jeszcze cos do collegu zrobic.

ja sie tez drapie non stop...tez mi wysypuje ale jak kupuje to to pomaga i wszystko znika bo mam tendencje do tego g...na:wściekła/y::angry: ale to jest super preparat i wolno go w ciazy stosowac jak krem rano i wieczorem

Witam nowe marcóweczki!:D
widzę, że do Pinki bez kija nie podchodź heh:) w sumie się nie dziwię, sama pewnie tak bym zareagowała, babie się należało. Człowiek tu sobie wszystkiego odmawia byle dziecko odżywione, spokojne, ale matki są różne..

agacina ale co cię tak drapie? bo ja też szaleję dzięki uczuleniu jakie dostałam:( ręce i nogi mam zdrapane do krwi i za nic nie wiem od czego, to wszystko:(

ola jak chce ci się śniegu, to ja ci swój mogę oddać już na przyszłość, bo ja za nim tak nie tęsknię;)

malina za mną też coś chodzi, ale nie wiem co. jak otwieram lodówkę, to nic się nie nadaje do jedzenia. najchętniej znowu zrobiłabym sernikaaaaaaaaaaa. oj jak mi się chce sernikaaaaaaaaaaaaaaaa

witam rowniez nowe marcoweczki . uans dzis bez sniegu ale za to zimno okrutnie a musielismy wyjsc z domu a w zasadzie bylismy zmuszeni bo zle nam naliczyli rachunek na dodoatek przyszly spodnie z allegro dla ciezarowek i byly za male :zawstydzona/y: coz wiec ja za tel na szczescie pani z allegro byla z KRK wiec sie dogadalysmy i wymienila mi i nareszczie mam spodenki nowe bo poprzednie donosilam po kolezance i sie porozlazily na pasie ciążowym :wściekła/y: a jak zobacyzlam cene w H&M za jeansy ciazowe to sie zalamalam 180 zl:szok: na allegro zaplacilam 80zl i nie widze roznicy mialam wczoraj glukoze 75g dzis odebralam wyniki sa w normie morfologia troche slaba i Toksoplazmowa IGG i IGM ujemne wiec moje kotki nie zarażaja :happy2: i wszelkie zabobony dotyczace kotow sa nieprawdziwe higiena i jeszcze raz higiena i obcych dzikich kotow nie ruszac a bedzie ok buziaczki

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

reklama
Scarlet- no bo mnie szlag trafia jak matka nawpierdziela sie takich rzeczy ze dziecko kolke ma ja jasny gwint dzwoni do mnie o porady:wściekła/y::wściekła/y: ja jej mówie co robi zle 2 dni wytrzyma i potem znów to samo

a juz doprowadza mnie do białej goraczki to jak ja na chama karmi a ta nie chce ZBILA BYM!!!!!!!!!!!!!!!

nogi mam dzis jak kamienie ale sterte sprasowałam poukladałam w szafie wciągnełam juz kaszke na gęsto z sokiem i czekma na serialik:tak::tak:

a swoja droga to albo synus tak mnie na pęcherz uciska albo sie podziębiłam bo co chwilkę siku chodze:angry::crazy:

Do góry