witam wiatm ja z terminem n 2 Marca;-))))
Buziaczek- ból głowy współczuje mnie jak nie boli to nie boli ale jak zacznie to huhuuuu ze 2 dni mnie trzyma ( migrena)
malina- na co dzis ochota???????? ja wlasnie spaghetti wcinam;-)
Milutek- no to teraz popołudnie nalezy co ciebie i komputera eheeh
a do mnie przed wyjscie zpracy wpadła znajoma jest w zwiążku z Kurdyjczykiem;-( który raz ja zostawia raz wraca i tak w kółko!!!3 miesiace temu urodziła córcie i karmi ja cycem ale jak byscie widzialy co ona je to rece opadaja!!!!!!!! jej obiad to kebab po obiedzie chipsy o smaku kebaba same fastfoody wcina zero witamin i potem dzwoni do mnie ze mała tak wyje po kramieniu ,ona jej uspokoic nie moze wiec dzis juz nie wytzrymałam jak znów mówi ide zjesc kebaba na obiad no to walnełam jej wiazankę!!!!!!!!!!!!! co za głupia gówniara(23) zrobila sobie dzieciaka i traktuje te mała jak zabawke mówie wam nie spotkałam jeszcze tak głupiej i nie odpowiedzialnej matki!!!!!!!!!!!
no teraz ide sie za prasowanie zabrac ...........

az mnie wszystko w kroczu rozbolało
ale to jest super preparat i wolno go w ciazy stosowac jak krem rano i wieczorem
i wszelkie zabobony dotyczace kotow sa nieprawdziwe higiena i jeszcze raz higiena i obcych dzikich kotow nie ruszac a bedzie ok buziaczki