reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mega gratulacje dla Mississ!
Marciaa zazdroszczę spacerku i to bardzo - my kisimy się w domu bo boję się czy dam radę przepchać tego naszego trójkołowca przez ten śnieg
Tabasia właśnie zauważyłam, że nasi chłopcy są chyba w jakieś zmowie;-)
dronka zdrówka dla Małej!

Myszowata pod tym wzgledem chwale sobie mutsiego i bede go polecac wszystkim. Nie lubie tego wozka, nie podoba mi sie ale przejedzie wszystko i to chyba najwazniejsze! Taki typowy woz terenowy szkoda, ze taki ciezki...Ja moze wywale Ł. jeszcze na spacer chociaz na 30min zal siedziec w domu:-)

reklama
marciaa czemu sie boje? bo nie chce mi sie potem lazic z nim 3h po tym mrozie;-), zreszta nie wiem czy -8 to odpowiednia temp na spanie na dworze? ale i tak po strachu bo juz wrocilismy, nie zasnal;-)

ja mam trojkolowca,a w koszecinie wszystkie drogi biale:szok:, dojechalam do marketu i spowrotem, ja sie upocilam ale przejechalismy
ale kuzyna zona dzis zlamala wozek na sniegu:szok:
wiec mysle ze moj okej, sie spisal:-)

wielkie gratulacje dla misssis,w koncu ma swojego maluszka!!!!:-)

dronka
a nie jest to zwiazane z ta wysypka? byliscie u lekarza?

tabasia ciesze sie ze synek naprawiony;-)ja mam nadzieje ze moj tez sie dzis naprawi i zasnie na dluzej niz godzinke popoludniu;-) tylko chyba idzie druga gorna jedynka wiec roznie moze byc, na razie zajal sie paczka pielcuh na podlodze:-D

tabasia nie da rady jakoś pokombinować aby zostać w domku? bo pewnie nie bardzo ci się chce co nie :)))

kolejny Jasiu jak fajnie :)

polusia a co u madzi?

Witajcie zimowo:-)

Nie było mnie całe wieki tutaj jeszcze nie nadrobiłam Was i nie wiem czy się uda ale spróbuję.
U nas napadało tak że nie mam jak na spacer wyjść bo tu w lesie:-) jeszcze nie odśnieżone.
Mała się właśnie budzi więc chyba na razie na tyle będzie...oj lecę do niej:-)

katrinka7 M. dzwonił że już drogi ok. Trochę ślisko :) ale to normalne :):):) a mój paluch w szynie :( ale daje radę, skacze a Franko myśli że ja się z nim bawię :) he he Wiktor wrócił sam ze szkoły:) zuch chłopak. Franio je mleko sam :) już nie musimy go karmić ani pić dawać, wręcz od nas jeść nie chce. Ja gotuje ogórkową i fileta z żółtym serem na drugie :) u nas -9 i nie wychodzimy na spacer. Nauczona doświadczeniem ze starszymi jest już za zimno i za ostre powietrze!!!

nie dostałam od Madzi sms więc nie wiem co u nich.
też dostałam maila że będę testować mleko gerbera- fajnie bo właśnie się zastanawiałam nad jego kupnem :)

reklama
myszowata, to się ciesz, moja pospała 30 minut... :sorry2:

tabasia, dojechał dopiero przed chwilką :-) :szok:

a u Oli kolejne zeby ida :sorry: wypatrzyłam dolne dwójki, jeszcze nie wyszły, ale juz widac. to juz bedzie 7 zebów :blink:

zastanawiam sie nad spacerem... echhh sama nie wiem.

Do góry