reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kuzwa Niko kaszle i nie chce jesc. Ja pitole. Jutro do lekarzania. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:-:)no:
oczywiscie miał lodowate stopy jak wrocił z Ł. zabic to mało ...

reklama
Hello dziołchy,
mam przyjemność przekazać informacje że mississ urodziła Jasia,przez cc,mały waży 3400 i ma 51cm:) uff nareszcie się udało:)

Witam!
Co za noc i co za dzien:(
W nocy pobudki z placzem co godzine, a w dzien ...szkoda gadac. Glowa mi peka, mam goraczke i czuje jak mam spuchniete gardlo. Jem golacje, polkne polopieryne i do lozka.
Dobranoc!

Witajcie!

nesiaa zdrowka!

ionka dobrze, ze dojechal caly, widzialam w tv, co sie u Was dzieje....to samo u nas niestety....

Marciaa masz na mysli obnizenie?Jesli tak, to chyba wtedy, kiedy dziecko juz samo wstaje przy barierkach....

wyszlismy dzisiaj jednak, musialam isc do biblioteki, a to kawalek, a tam chodniki nawet nie posypane niczym, ani nie odgarniony snieg!!!spocilam sie za wszystkie czasy-moj wozek tez spisal sie na medal!

no i tak: M. nie wróci dzis do domu, bo sie nie da. tzn wróciłby, ale gdzies tam nad ranem pewnie, wiec został gdzies tam po drodze :-( a mnie boli tu i tam. w nocy ma być -11. wiem, że jak na polskie warunki to luzik ;-) ale na irlandzkie to TOTALNA KATASTROFA. trzymajcie kciuki, żeby mi przez noc rury z woda nie pozamarzały!

oj kobitki ale mróz :( -10 już u mnie zobaczymy jak będzie rano. kominek pełną parą bo ja mam rozprowadzenie po całym domu więc palę i mam cieplutko wszędzie, nawet w nocy tylko muszę więcej dołożyć :)
Pola dziś trenowała nową umiejętność na środku pokoju zaczyna sama bez trzymania wstawać, tyle upadków ile dziś zaliczyła to na palcach nie zleczę, ale twardziel się podnosił i znowu swoje. już się boję co będzie za parę dni.

kobitki trzymajcie się ciepło bo ponoć ma być mroźno :)
Frotka Ty mieszkasz w zielonej górze? nic się Wam nie stało bo słyszałam że tam jakieś wybuchy były

reklama
Oj mrozno ,bo juz -9 na zewnatrz.
Polusiu jesteśmy cali, to w innej części miasta.U nas nawet nic nie słychac było.Mieszkamy patrząc na mape na północy miasta a wybuchy gazu na wschodnich obrzeżach.tu mapka Seria wybuchów. Ofiary. Wielka ewakuacja w Zielonej Górze - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 30.11.2010
moja mała też wstawanie trenuje zwłaszcza przy krzesłach na gołych panelach.Jutro w gucie ja ubieram, nie będzie sie slizgała.Na szczęście umiejetnie upada na pupe:)
Łóżeczko mamy na srodkowej pozycji opuszczone.
Nesiaa zdrówka!
Ionka trzymaj sie ciepło:)

Do góry