reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Agi Z nadpłytkowością (trombocytozą) mamy do czynienia w przypadku różnych przewlekłych stanów zapalnych, po wysiłku fizycznym, w niedoborze żelaza - to nic złego,szczegolnie u dziecka.nie martw sie zniknie samo :-)

reklama
Witam wieczorową porą:)
Ksawerek juz spi a mamusia na bb mam nadzieje ze uda mi sie Was dzis chodz troche podczytac...

dziewczyny doradzcie mi w sprawie spacerowki chcialabym na pompowanych kolach i zastanawiam sie nad x-landerem x-a co Wy na to?

Koniczynka- nie takie straszne ani trudne, tyle że najlepiej jak model śpi :) my robilismy odlewy jak młody miał miesiąc i dość ładnie wyszły - tu zdjęcia, tyle ze na kompie tylko stópkę mam, rączki też nam całkiem ładnie wyszły :) odl1.jpgodl2.jpg

Byliśmy dzisiaj w tesco na zakupach, ale niestety nie był tego pajaca w paski świątecznego co Maja ma:-( Za to kupiłam takiego z mikołajem i napisem ho ho ho:-D

ewela - świetny śliniaczek:-) Koledze to rzeczywiście trzeba tylko współczuć... biedny
:-(

ita - napisz jak tam po pracy;-)

koriander - :-D:-D Moja już mnie nie raz uraczyła mlekiem na twarz, ale nigdy do gardła:-D:-D

ewus - zdrówka dla chłopaków życzę:-)

agast - ta historia porodu jest niesamowita;-);-)

Agi78 - mam nadzieję że już jest lepiej i gosiagro Cię pocieszyła:-)

eagle - stało się coś?

hefi - też nabyłam dzisiaj krewetki, ale nie mam zupełnie pojęcia co z nimi zrobić:sorry2: A swoją drogę to jeszcze nigdy ich nie jadłam:-D:-D

liliti - nie byłam dzisiaj na USG, dopiero miałam się umówić, ale jakoś czasu niestety zabrakło:-:)-( Kupe pracy miałam i nie miałam peselu małej przy sobie:-( Ale jutro mam zamiar to nadrobić;-)

Bbuterfly - super te odlewy:-) Jak to robisz? Jakaś specjalna masa?

Koniczynka- nie takie straszne ani trudne, tyle że najlepiej jak model śpi :) my robilismy odlewy jak młody miał miesiąc i dość ładnie wyszły - tu zdjęcia, tyle ze na kompie tylko stópkę mam, rączki też nam całkiem ładnie wyszły :)Zobacz załącznik 305177Zobacz załącznik 305180

super te odlewy!!!

Byliśmy dzisiaj w tesco na zakupach, ale niestety nie był tego pajaca w paski świątecznego co Maja ma:-( Za to kupiłam takiego z mikołajem i napisem ho ho ho:-D

bo ja nie kupiłam go w Tesco tylko na allegro;-) jest to Cherokee ale nie wiem czy to jest z tegorocznej kolekcji Tesco:confused:
pochwal się swoim mikołajem ho ho ho:-D

zdec - krewetki polecam panierowane w jajku i bułce tartej :D z sosikiem słodko ostrym (bodajże tao tao) do tego czosnkowa bagietka z biedronki i kolacyjka mnnnniiiaaaammm :D (ja polubiłam krewetki i kalmary w ciąży :) wcześniej miałam odruch wymiotny na samą myśl ;)). Ja krewetki dzisiaj robiłam w cieście piwnym Krewetki w cieście piwnym - przepisy kulinarne ale mi nie smakowały tak jak panierowane normalnie (mojemu mężowi też średnio).

ehhh... właśnie przeczytałam na wp.pl...
Nie żyje Gabriela Kownacka, niezapomniana Anka z "Rodziny zastępczej" - Wiadomości - WP.PL :(
[*] nie wiem jak wy ale ja tą aktorkę lubiłam...

reklama
gosiagro już wrzuciłam do pralki, zaraz zobaczę w internecie czy jest;)

Dziewczyny co o tym myślicie? FISHER PRICE PRECIOUS PLANET SKOCZEK T2075 (1342822774) - Aukcje internetowe Allegro Czy to już dla pół rocznego dziecka się nadaje?
Kurcze... gdyby nie to że oddajemy rzeczy znajomym to bym już nie długo sprzedała huśtawkę Bright Strats i za to kupiła tego skoczka:( A tak coś czuję że będzie trzeba inwestować z wypłaty:(

hefi - też nie dawno o tym słyszałam(*)(*) Dzięki za przepis. W sumie to taki prosty jak do kotleta, coś dla mnie beztalencia kulinarnego:)

Ostatnia edycja:
Do góry