Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Czesc dziewczyny, nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie... nie zagladalam tu juz chyba z miesiac, niestety mialam troche problemow i duzo sie dzialo no i tak wyszlo, ze nie bylo kiedy poszperac.
Moja sytuacja sie troche zmienila, mialam juz isc do pracy i mama miala sie zaopiekowac mala, ale niestety tata trafil do szpitala i sie wszystko skomplikowalo... no i mama pilnie musiala wrocic do Polski, a ja znow zostalam sama z mala. Praca wiec odwolana i wszystkie plany sie pozmienialy, ale nie ma tego zlego... przynajmniej bede mogla zostac dluzej z Marysia w domu.
Niestety, nie uda mi sie was nadrobic (nawet nie probuje bo chyba z tydzien bym czytala
, moze ktoras chce strescic co sie dzialo?
O Marysi i ogolnie jak u nas leci napisze na poszczegolnych watkach
Mam nadzieje, ze wszystkie dzieciaki zdrowe i szczesliwe
Pozdrawiam.
P.s. no i zamierzam sie znow czesciej odzywac
Moja sytuacja sie troche zmienila, mialam juz isc do pracy i mama miala sie zaopiekowac mala, ale niestety tata trafil do szpitala i sie wszystko skomplikowalo... no i mama pilnie musiala wrocic do Polski, a ja znow zostalam sama z mala. Praca wiec odwolana i wszystkie plany sie pozmienialy, ale nie ma tego zlego... przynajmniej bede mogla zostac dluzej z Marysia w domu.
Niestety, nie uda mi sie was nadrobic (nawet nie probuje bo chyba z tydzien bym czytala
O Marysi i ogolnie jak u nas leci napisze na poszczegolnych watkach
Mam nadzieje, ze wszystkie dzieciaki zdrowe i szczesliwe
P.s. no i zamierzam sie znow czesciej odzywac